This version of the page http://www.mashzavod.com/certification.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-06. The original page over time could change.
Сертифікація - Машзавод, ТОВ, м.Чернівці, Україна
         
Надіслати нам повідомлення
Вхід для користувачів:
Логін:  
Пароль: 
Реєстрація Забули пароль?
   
русская версияenglish version
 
Про компанію
Продукція
Сертифікація
Виробництво
Співробітництво
Контакти
Пошук по сайту: 

ТОВ «Машзавод»:

58023, Україна, м.Чернівці,

вул. Прутська, 16,

тел./факс +38 (0372) 55-39-19

e-mail: info@mashzavod.com

Сертифікація

На ТОВ “Машзавод” розроблена, впроваджена і безперервно вдосконалюється Система управління якістю (СУЯ) у відповідності з вимогами міжнародного стандарту ISO 9001: 2000.


ТОВ “Машзавод” в 2003 році сертифікував систему управління якістю – проектування, виготовлення і поставки обладнання для нафтової, газової і хімічної промисловості у відповідності до вимог стандарту ISO 9001: 2000.


В 2005 році система управління якістю ТОВ “Машзавод" була сертифікована в системі сертифікації УкрСЕПРО у відповідності з ДСТУ ISO 9001: 2001.


Якість виготовленої продукції підтверджується сертифікатами відповідності в системі УкрСЕПРО, а для поставок у РФ — в системі ГОСТ Р.


Федеральною службою з екологічного, технологічного і атомного нагляду РФ видані Дозволи на застосування на території Росії ємкісного, теплообмінного, колонного обладнання і деталей трубопроводів.


ТОВ “Машзавод” має Дозвіл Проматомнагляду Республіки Білорусь на право проектування, виготовлення посудині і апаратів I-IV груп, що працюють під тиском і деталей трубопроводів на робочий тиск до 10,0 МПа.


Завод виготовляє і поставляє у Європу обладнання сертифіковане у відповідності з вимогами європейської Директиви 97/23/ЕС.


Завод атестований і має право виготовляти обладнання, що працює під тиском у відповідності з вимогами стандартів Американського Товариства Інженерів і Механіків АSМЕ Sec. VIII div. I i div. II з простановкою штампів “U” і “U2”.

 

вгору версія для друку
Copyright © 1998-2012,
ТОВ “МАШЗАВОД”.
Правова інформація.
Розробка веб-сайту: Студія COM.CV.UA