This version of the page http://loyalty.ukravto.ua/news/1264.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-05. The original page over time could change.
CarMan@CarWoman | Новини
←Всі новини
01.02.2012

1 лютого стартує сьомий щорічний Фестиваль Жіночих Автомобілів.

1 лютого в дилерській мережі УкрАВТО стартує сьома щорічна всеукраїнська акція - Фестиваль Жіночих Автомобілів. В цьому році головним лейтмотивом Фестивалю став слоган «Автомобіль – запорука твого успіху!».  Відповідно до концепції Фестивалю, за мету акції поставлено зробити якомога більше українських жінок по-справжньому успішними леді. 

Жінки…Ми такі різні і водночас так схожі. Ми всі без виключення прагнемо бути успішними, незалежними та коханими. Кожна з нас обирає свій власний шлях до успіху, проте не завжди він приводить до омріяної мети. І знову виникає одвічне питання.  Що ж все таки необхідно мати жінці для того, аби відчувати себе по-справжньому успішною: чарівну паличку? – нереалістично; заможного чоловіка? – суперечливо; автомобіль? – саме так. Це те, що нам потрібно! Адже автомобіль – це невід’ємний атрибут образу успішної леді. Сучасна жінка, яка прагне досягти успіху, повинна бути за кермом.  І не лише свого авто, а й свого життя!

Основну ідею цьогорічного Фестивалю Жіночих Автомобілів представили одні з найуспішніших та найвідоміших жінок країни: телеведуча Сніжана Єгорова, бізнес-леді Ніна Васадзе, актриса Наталя Сумська,  телепродюсер Ірина Твердовська, директор конкурсу «Міс Україна-Всесвіт» Анна Філімонова та професійна автогонщиця Ірина Протасова.  Зіркові героїні були запрошені до участі в проекті зовсім невипадково:  в житті кожної з них автомобіль відіграє дуже важливу роль та є запорукою їхнього успіху.

«Любі жінки, в цьому році Фестиваль Жіночих Автомобілів – це не лише чудова нагода зробити собі приємний подарунок у вигляді автомобіля, а й унікальна можливість прославитись та стати відомою і успішною вже зараз! -  розповідає Ірина Міхальова, керівник оргкомітету Фестивалю Жіночих Автомобілів.

«Зіркою Фестиваля Жіночих Автомобілів»  зможе стати кожна учасниця, що придбає автомобіль під час акції в мережі УкрАВТО.  Одразу після покупки, на всіх нових власниць авто від УкрАВТО чекає професійна зіркова фотосесія з автомобілем.  За допомогою професійних фотографів та стилістів для Вас буде створено неповторний образ успішної леді. Найкращі фотографії з Вашої фотосесії будуть опубліковані на тематичних сторінках Фестивалю Жіночих Автомобілів у соціальній мережі Facebook,  де шляхом народного голосування буде визначена переможниця проекту. Учасниця, за яку буде віддана найбільша кількість «лайків», отримає звання «Зірка Фестивалю Жіночих Автомобілів». За Вас зможуть проголосувати всі бажаючі на сторінках ФЖА в Facebook. Голосування триватиме до 15 квітня. Ім’я переможниці буде оголошено на сайті УкрАВТО та Facebook. Найактивніші учасники голосування отримають сертифікати на проживання в парк-готелі KIDEV, а на переможницю фото-конкурсу чекає по-справжньому зірковий сюрприз – відпочинок в готелі 5* на узбережжі Середземного моря Туреччини від генерального туристичного партнера  «Туртесс Тревел».

Акція триватиме протягом двох місяців: з 1 лютого по 31 березня. Під час проведення Фестивалю в усіх автосалонах дилерської мережі УкрАВТО будуть діяти найкращі цінові пропозиції з придбання, кредитування та страхування автомобілів всіх брендів-учасників акції. Автомобільними учасниками Фестивалю Жіночих Автомобілів виступатимуть: Mercedes-Benz C-Class,  Mercedes-Benz C-Coupe, Jeep Compass, Dodge Caliber, KIA Picanto, KIA Cerato KOUP, KIA Venga та KIA Sportage,  Chevrolet Camaro, Chevrolet Orlando, Chevrolet Cruze HB, Chevrolet Spark, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Meriva, ЗАЗ Forza, ЗАЗ Lanos з АКПП,  Chery KIMO, Chery QQ, Chery M11, Toyota Yaris, Toyota Auris, Toyota Avensis, Toyota Corolla, Toyota RAV-4, Nissan Not, Nissan Almera Classic, Nissan Tiida, Nissan Juke, Nissan Qashqai, Nissan Qashqai+2, Renault Sandero, Renault Sandero Stepway, Renault Megan HB,  Renault Megan Coupe, Renault Koleos, Renault Latitude.

В цьому році акцію підтримали ПАТ "ПРОФІН БАНК", журнал L’OFFICIEL, страхова компанія «Експрес Страхування», АвтоТАК та генеральний туристичний партнер- туроператор «Туртесс Тревел».

ПАТ «ПРОФІН БАНК» представить на Фестивалі продукт «Моє Авто» із спеціальними умовами автокредитування. Програма АвтоТАК підготувала для всіх учасниць, які скористуються покупкою авто в групах, три подарунки на вибір:  КАСКО, GPS навігатор, курси водіння в автошколі. Страхова компанія «Експрес Страхування» представить вигідні умови страхування  автомобілів.

Окрім цього, в рамках Фестивалю Жіночих Автомобілів кожна учасниця отримає:

·         Дисконтну картку CarWoman від УкрАВТО;

·         Картку MAXI CARD від туристичної компанії «Туртесс Тревел»;

·         Косметичку.

Учасниками акції зможуть стати всі покупці, які придбають одну з вище зазначених моделей автомобілів в період проведення акції в дилерській мережі  УкрАВТО.  

Детальні правила акції за телефоном гарячої лінії 0 800 507 717 або на сайті www.ukravto.ua

За додатковою інформацією звертайтесь до Прес-центру УкрАВТО:
Тел./факс: (044) 201–15–97
E-mail:
pr@ukravto.ua

Справка:

Організатор Фестивалю Жіночих Автомобілів – Корпорація УкрАВТО.

Українська Автомобільна Корпорація – транснаціональна корпорація, лідер автомобільного ринку України; найбільший виробник, дистриб’ютор  та постачальник високоякісних сервісних послуг; єдина компанія в Україні з повним циклом виробництва; експортер автомобілів в країни СНД та близького зарубіжжя.

Партнери:

ПАТ «ПРОФІН БАНК» є  дочірнім банком Société Générale S.A, провідного банку однієї з найбільших фінансових груп  у Єврозоні.

Банківська ліцензія та Генеральна ліцензія на здійснення валютних операцій № 55 Національного банку України від 07.11.2011 року.

ТДВ «Експрес Страхування» – динамічна страхова компанія, заснована за участю лідера ринку автотранспорту України – Корпорації «УкрАВТО». Компанія має ліцензії на 16 видів страхування. Для задоволення потреб різних клієнтів «Експрес Страхування» використовує широкий ряд програм страхування, цілодобову підтримку користувачів по всій Україні і якісне обслуговування клієнта впродовж всього терміну страхування.

Ліцензія № 429899 від 04.11.2008

Телефон гарячої лінії: 0-800-502-300

ТОВ «АВТО ПРОСТО», ТМ «АвтоТАК»

АвтоТАК – спільний проект ТОВ «АВТО ПРОСТО» та Корпорації «УкрАВТО».  АвтоТАК дає можливість придбати автомобіль виплачуючи його вартість щомісячними платежами. Послуги компанії – 0,6% на місяць у грн.

Умови для укладання угоди:

-      надати паспорт

-      сплатити 3,6% від вартості автомобіля (плата за послуги по вступу до АвтоТак).

Марки автомобілів: KIA, Chevrolet, ЗАЗ, ВАЗ, Chery, TATA, I-VAN.

Понад 42 500 українців стали автовласниками завдяки програмам придбання у групах.

Телефон гарячої лінії: 0 800 500 348

autoprosto@autotak.com.ua

www.autotak.com.ua

Міжнародний туроператор «Туртесс Тревел» працює на туристичному ринку України з 2002 року і займає провідні позиції як туроператор по напрямках: Туреччина, Єгипет, Ізраїль, Таїланд, Об’єднані Арабські Емірати, Туніс, Шрі-Ланка, Індія, Фінляндія та Україна. 

Інформаційна лінія для приватних осіб: +38(044) 206-64-65, 0(800) 50-54-55

www.turtess.com




Телефон гарячої лінії: 0-800-507-717
Контакти Підписка