This version of the page http://day.ogo.ua/319.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-05. The original page over time could change.
Зірковий Новий рік | day.ogo.ua
Зірковий Новий рік
Поділитися |
Ексклюзивні інтерв'ю українських зірок шоу-бізнесу та політики, підготовлені журналістами порталу OGO.ua, спеціально для читачів сайту Рівне Святкове

27.12.2010
Снігурку Тетяну Ширко “замовили” на Новий рік
Для когось Новий рік — сімейне свято із традиційним олів’є та кілограмами мандаринів, а для декого — продовження трудових буднів. Зірки естради вже звикли зустрічати новорічну ніч на сцені та розважати ту чи іншу публіку своєю творчістю. Як цього року зустрічатиме Новий 2011 рік рівненська співачка та фіналістка конкурсу “Нова Хвиля” Тетяна ШИРКО та про що вона мріє у цю ніч, дізнавався OGO.ua.
24.12.2010
Леся Оробець: "Ми з братом колядки вивчали десятками"
У родині Лесі Оробець не було прийнято дарувати щось на Новий рік, зізналася народний депутат в ексклюзивному інтерв'ю порталу OGO.ua. "Ми завжди чекали дарунків від Миколая. Саме від нього я одного разу отримала ковзани – їх, мабуть, пам’ятатиму все життя", — додала Леся.
24.12.2010
Коля Сєрьга на новий рік гасав на велосипеді
Коля Сєрьга, співак, учасник Фабрики зірок-3:
23.12.2010
Оля Цибульська “билася” за Святого Миколая з однокласниками
“Телеведущая на Новом канале, радиоведущая на Русском Радио Украина, победительница Первой Украинской Фабрики Зирок, певица, хохлушка-хохотушка:)))))))))” — саме так написала про себе у Твіттері молода українська поп-співачка Оля ЦИБУЛЬСЬКА. Так-так, саме з такою кількістю смайлів. Воно й не дивно: адже Оля — мегапозитивна дівчина.
23.12.2010
Томенко на Новий рік влаштовує вдома вертепи
Микола Томенко, заступник голови Верховної Ради України:

Коментарі


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 1082

Новини партнерів