This version of the page http://www.fordodessa.com/Cars/?id=44 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-04. The original page over time could change.
Модели Ford удовлетворят различные потребности любого автомобилиста

Приєднуйся до Емералд Авто!

Повний екран
Завантажити
Фото та Медіа

Fusion Огляд

Лише уявіть собі, що ви отримали усі переваги просторого автомобіля у поєднанні з маневреністю компактного авто та малими експлуатаційними витратами. Ford Fusion пропонує вам піднесене місце водія, дивовижно просторий салон та продуману конфігурацію сидінь. Достаток інноваційних функцій забезпечить достатній рівень комфорту та безпеки пасажирів.


Це лише огляд Ford Fusion, тож окремі з наведених функцій можуть бути стандартними для всієї лінійки, тоді як інші передбачені лише в якості додаткової опції або лише для окремих комплектацій. Для отримання докладної інформації, будь ласка, зверніться до повного переліку функцій та специфікацій або до найближчого офіційного дилера Ford.

  • Основні функції
  • Дизайн
  • З турботою про довкілля

Піднесена постать

Підвищена посадка водія покращує оглядовість навколо.

Система контролю паркування (ParkAssist)

Відтепер маневрувати на обмежених ділянках швидше, безпечніше та легше.

Зручний та корисний

Відсутність задньої панелі багажного відсіку помітно полегшує завантаження та розвантаження автомобіля.

Гнучка компоновка салону

Раціональна конструкція складаних сидінь розширює можливості для перевезення речей.

Bluetooth® та система голосового управління

З допомогою простих голосових команд ви зможете легко управляти мультимедійними та комунікаційними системами автомобіля.

Датчик дощу та автоматичне вмикання фар

Багатьма функціями ‘розумний’ Fusion управляє самостійно.

Словесний знак та логотипи Bluetooth® є зареєстрованими торговельними марками компанії Bluetooth SIG, Inc. та використовуються компанією Ford Motor Company Limited та її асоційованими компаніями за ліцензією. Інші торговельні марки та назви належать відповідним компаніям.

Дизайн

Завдяки неординарній зовнішності Fusion вигідно вирізняється у своєму класі. Його піднесений кузов має елегантний вигляд, а міцна та широка постать справляють враження неабиякої стійкості.

Галерея

Погляньте ближче на наступні знімки:


Fusion: передні фари

Fusion: вид збоку


З турботою про довкілля

У компанії Ford, ми докладаємо максимальних зусиль для мінімізації шкідливого впливу на навколишнє середовище. Фактично 95% усіх наших автомобілів та їх компонентів є придатними до повторного використання для виготовлення інших автомобілів або в інших технологічних процесах. Наші інженери розробили двигуни, що споживають такі види палива, як біоетанол (E85), зріджений нафтовий газ (LPG) та стиснутий природний газ (CNG).

Водночас, ми досягли помітного зменшення викидів CO2 для двигунів, що використовують традиційні види палива, наприклад, 1,6-літровий Duratorq TDCi (лише 119 г/км).


Наверх