Вівторок, 4 грудня, 03:47

Останні новини

  • 20:20 | Янукович відправив у відставку кабмін
  • 20:07 | В Івано-Франківську обговорювали стан туристичної галузі регіону
  • 20:05 | Депутати вперше за 2 роки зібрали погоджувальну раду
  • 19:59 | Мешканка Коломиї вигадала смерть власного сина
  • 19:58 | Перший у Івано-Франківську чемпіонат серед місцевих школярів КВН "Лінійка+"
  • 19:53 | Неординарну виставку представили четверо Івано-Франківських художників
  • 19:49 | Гуртом долати проблеми легше


Зараз у ефірі:

Музика нон-стоп

Слухай онлайн

Зазирни у студію

Замов пісню


RSS-підписка

Новини радіостанції

У нас в гостях - Микола Вересень і Андрій Середа

Понеділок, 03 грудня 2012 21:27, Анонси

Вперше у Івано-Франківську легендарний "Павлік Морозов" Леся Подерв'янського! Вистава епічної трагедії за п'єсою найпопулярнiшого i водночас найскандальнішого українського драматурга і художника Леся Подерв'янського чекає глядача ввечері 4 грудня в облмуздрамтеатрі. А напередодні вранці в Ранковій Пташці о 10:20 спробуємо заглянути за лаштунки разом з нашими гостями Миколою Вереснем і Андрієм Середою.

У «Ранковій пташці» — Федір Хашалов

Середа, 28 листопада 2012 07:13, Анонси

В столиці Болгарії Софії завершився Кубок світу з фітнесу! Українські спортсмени виграли 5 медалей, 3 з яких найвищої проби! Володарем Кубка світу в чоловічому фітнесі, вразивши глядачів і суддів своєю довільною програмою, став івано-франківець Федір Хашалов, який до того ж виграв ще і бронзову медаль в атлетик фітнесі! В середу о 10-20 наш Чемпіон завітає на Західний Полюс на програму "Ранкова Пташка"!

У нас в гостях — гурти Zapaska та Kuzmich Orchestra

Вівторок, 27 листопада 2012 19:04, Анонси

28 листопада о 16:00 на Найтепліший полюс планети висадиться інтернаціональний музичний десант. У гості до Мар’яни Заклінської завітають учасники українського дуету Zapaska та чеський проект Kuzmich Orchestra.

Програми «Західного полюсу» незабаром слухатимуть у Польщі

Субота, 24 листопада 2012 20:20, Новини радіостанції

Днями делегація «Західного полюсу» відвідала з дружнім і водночас робочим візитом колег із Polskie Radio Rzeszów (м. Жешув, Польща). Результати зустрічі вже незабаром з’являться у ефірах обидвох радіостанцій. За попередніми домовленостями, івано-франківська радіостанція готуватиме спеціальні програми для ефіру польської фм-ки, а жешувці, у свою чергу, пропонуватимуть свої програми івано-франківцям. Також вже дуже скоро музична фонотека «Західного полюсу» поповниться польськими хітами, а у Польщі натомість, слухачі знайомимуться із кращими творами виконавців з Прикарпаття.

У нас в гостях — Петро Шкутяк

Четвер, 22 листопада 2012 14:11, Анонси

Гостем програми «Право Знати» у четвер, 22 листопада, буде депутат обласної ради, один з активістів Помаранчевої революції 2004 року, Петро Шкутяк. Говоритимемо про події 2004 року, сучасні реалії України, опозиції та влади. Також обговоримо результати останніх парламентських виборів та прогнози нового керівництва обласної ради. Початок прямого ефіру о 19.05. Запрошуємо слухачів взяти участь у програмі.

В гостях на Найтеплішому — гурт ILLUSIONS

Вівторок, 13 листопада 2012 18:19, Анонси

У неділю, 18 листопада, після 15:00 у гості до ведучої Христини Стефінів завітають учасники проекту Illusions (м. Львів). Гурт було створено 8 травня 2011 року у м. Львів учасниками гурту «Місто Казкових Мрій» Андрієм Бочко, Роксоланою Пахолків та піаністом Єгором Грушиним під час нічної репетиції перед записом на студії наступного ранку. Незважаючи на доволі молодий вік, гурт має доволі амбітні плани та активно гастролює. До студії «Західного полюсу» музиканти завітають якраз напередодні свого концерту у Івано-Франківську.

«Франківська сімка» оголошує конкурс ведучих!

Вівторок, 13 листопада 2012 18:04, Новини радіостанції

Увага! Хіт-парад «Франківська сімка » оголошує Конкурс ведучих! Якщо тобі від 14 до 16 років, ти маєш приємний голос та гострий язик — ми чекаємо саме тебе! Почуття гумору та високий IQ — вітаються. Якщо ти відчуваєш, що написане вище — саме про тебе, не барись і надсилай на адресу 7@1043.com.ua коротку цікаву розповідь про себе, і чекай листа від нас із запрошенням до студії Найтеплішого. Листи приймаються до 16 грудня, підсумки будуть оголошені під час святкового ефіру 25 грудня.

На «Західному полюсі» — «Оркестр Бобовата»

Четвер, 08 листопада 2012 19:05, Анонси

У цю неділю, 11 листопада, гостями Христини Стефінів будуть учасники неординарного музичного проекту «Оркестр Бобовата». Ми зустрінемося з музикантами якрах після святкування третьої річниці колективу,  адже офіційною датою створення «Оркестру Бобовата» вважається 10 листопада.

У нас в гостях — голова молодіжного міськвиконкому

Четвер, 08 листопада 2012 15:20, Анонси

В цю п'ятницю, о 13.20, в студію радіо «Західний полюс» в гості до Богдана Гнатіва завітає голова Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому – Ірина Рабарська. Поспілкуємося про молодіжну політику в нашому місті, про цікаві проекти та заходи, які будуть відбуватися в Івано-Франківську найближчим часом.

«Право знати» про грип та ГРВІ

Четвер, 08 листопада 2012 14:10, Анонси

Сьогоднішнім гостем програми «Право Знати» буде завідувач епідвідділення обласної Санепідемстанції Тетяна Джус. Говоритимемо, наскільки небезпечними будуть цьогорічні простудні захворювання, грип, та як від них завчасно вберегтися. Початок програми о 19.05, запрошуємо слухачів взяти участь у прямому ефірі.