This version of the page http://www.blockbuster.ua/entertainment/rules (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-12-02. The original page over time could change.
- Блокбастер

График работы

Пн - Вс 10:00 - 21:00

Офіційні правила акції

ДЕТАЛЬНІ УМОВИ АКЦІІ «Осінній розіграш»

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
1.1. Організатором розіграшу цінних подарунків є Фізична особа – підприємець Романець О.О.
1.2. Розіграш подарунків присвячено святкуванню четвертої річниці роботи Розважально-торгівельного центру «Блокбастер».
1.3. Реєстрація учасників розіграшу проводиться у Приміщенні РТЦ «Блокбастер» з 28.09.2012 року по 20.10.2012 року.
Час реєстрації учасників розіграшу: з 10 год. 00 хв. по 21 г. 00 хв. В день розіграшу (20.10.2012 року) реєстрація учасників закінчується о 16. г. 00 хв. Розіграш розпочнеться 20 жовтня 2012 року. о 16 г. 30 хв. і триватиме до 20 г. 00 хв. у приміщенні РТЦ «Блокбастер» за адресою: м. Київ, пр-т. Московський, 34-В виключно серед присутніх учасників розіграшу (присутність обов’язкова).
1.4. Учасником розіграшу може бути будь-який повнолітній дієздатний громадянин України, який виконав умови участі в розіграшу.
1.5. Факт участі в розіграшу передбачає, що його учасники ознайомлені з правилами розіграшу і погоджуються з тим, що їхні персональні дані (прізвище та ім’я), відображені в реєстраційних анкетах, можуть бути оголошені Організатором під час розіграшу. Учасники також погоджуються давати інтерв’ю або зніматися для рекламних матеріалів, пов’язаних з проведенням розіграшу, без сплати будь-якої винагороди. Всі права на такі публікації належать Організатору. Порушення Учасником розіграшу цих вимог або відмова від їх виконання, зокрема надання недостовірної інформації у реєстраційній анкеті Учасника автоматично позбавляє його права на одержання подарунку.
1.6. В розіграші забороняється брати участь працівникам і представникам Організатора, афілійованим особам*, членам родин таких працівників, а також працівникам і представникам орендарів та інших осіб, що здійснюють свою діяльність з використанням приміщень РТЦ «Блокбастер».
2. ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У РОЗІГРАШУ
2.1. Для того, щоб взяти участь в розіграшу, необхідно:
- заповнити анкету встановленого зразку та особисто надати її представнику організатора, що здійснює реєстрацію учасників розіграшу;
- покласти анкету у спеціальний бокс для збору анкет;
- бути присутнім під час проведення розіграшу на першому поверсі РТЦ «Блокбастер» за адресою: м. Київ, пр-т. Московський, 34-В;
- один учасник розіграшу може заповнити лише одну анкету.
3. УМОВИ РОЗІГРАШУ
3.1. Розіграш буде проведено шляхом випадкового жеребкування.
3.2. Під час жеребкування будуть оголошені випадково обрані номери анкет. Переможцем розіграшу визнається особа, серед присутніх учасників розіграшу анкета якої буде обрана, як переможна.
3.3. Оголошення номерів анкет буде продовжуватися допоки серед присутніх не буде виявлено переможця розіграшу.
4. ПОДАРУНКИ*
4.1. Подарунками* розіграшу є:
Головні подарунки:
Планшетний комп’ютер Apple iPad – 5 (п'ять) одиниць;
Смартфон Apple iPhone – 7 (сім) одиниць;
МР3 плеєр Apple iPod nano – 7 (сім) одиниць.
Річний абонемент на відвідування фітнес клубу «Блокбастер фітнес» - 10 (десять) одиниць.
Додаткові подарунки:
Окрім головних подарунків будуть розіграні квитки на відвідування розважальних закладів РЦ «Блокбастер». Перелік та кількість додаткових подарунків Організатор визначає самостійно. Анкети учасників, що виграли додаткові подарунки будуть брати участь в розіграші головних подарунків.
5. Загальні умови акції:
Беручи участь в Акції, учасник Акції підтверджує своє ознайомлення і згоду з цими Добровільно надаючи персональні дані про себе, учасники Акції підтверджують свою згоду на збір, зберігання, використання, обробку й поширення даних для цілей Акції Організатором та уповноваженими ними особами, які будуть вживати необхідних заходів захисту даних від несанкціонованого розголошення.
Беручи участь в Акції, учасник Акції тим самим надає свою згоду на те, що його персональні дані можуть у подальшому бути внесені до бази даних та використані Організатором та уповноваженими ними особами без будь-яких часових обмежень – у тому числі з рекламною/маркетинговою метою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України (в тому числі шляхом передачі третім особам), зокрема, на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографій, інтерв'ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в тому числі право публікації (в тому числі його імені і фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо - та відеоматеріалах, інтерв'ю із засобами масової інформації, у випадку отримання Призу/Головного призу, а також для надсилання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та/або уповноваженими ними особами. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.
Сплата податків, необхідність якої виникає у зв'язку з врученням Призу/Головного призу, здійснюється відповідно до чинного законодавства України.
Рішення Організатора з усіх питань, пов'язаних з проведенням Акції, а також результати проведення Акції будуть вважатися остаточними і розповсюджуватися на всіх учасників. Інформація про Акцію та дійсні Правила проведення та умови участі у рекламній акції «Осінній розіграш» розміщуються на інтернет-сайті: www.blockbuster.ua.

Консультацію з приводу участі в розіграшу можна отримати у співробітників РТЦ «Блокбастер» (1-й поверх, інформаційна стійка), або за телефоном 8-044-498-3-000