This version of the page http://www.pstu.edu/index.php?id=359 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-28. The original page over time could change.
Приазовський державний технічний університет | Лучшие университеты и ВУЗы Украины - второе высшее образование в Украине: Програми



ISO 9001 ISO 14001
Loading


Розклад занять та іспитів
Графік навчального процесу
Студентська секція профкому
Студентське наукове товариство
Студентські трудові загони
Студентський сенат
Бізнес-інкубатор
Маріупольська бізнес-школа
Про бізнес-школу
Програми
Центр кар'єри
Студентський клуб
Клуби і творчі колективи
Спортивні секції
Інтерклуб
Газета "Студентська орбіта"
Театр моди "Магія"
Web - ресурси ПДТУ

Ресурси ПДТУ

  • Науково-технічна бібліотека
  • Каталог методичних матеріалів
  • Портал дистанційоного навчання
  • Електроний репозітoрій НТБ
  • Електроний каталог НТБ
  • Інформаційний портал

Відеофільми

Фотопрогулянка
Send this page to a friend Повідомити про помилку. 17-11-2011 12:15
Маріупольська бізнес-школаПрограми

Програми

Тренінг - це ефективний та швидкий спосіб вирішення бізнесових завдань, за умови дотримання певних правил. Учасники тренінгу, проведеного компанією Маріупольської бізнес школи, набувають чітко визначенні знання, навички та інструменти. І відразу використовують їх у роботі, тим самим розвиваючись особисто і приносячи швидку віддачу компанії. Другий важливий ефект - підвищення мотивації співробітників, як при спеціалізованих заходах, так і після здавалося б не спрямованих на мотивацію тренінгів. Моделювання бізнесових процесів у безризиковому середовищі дозволяє не просто дізнатися, а й спробувати нове, засвоїти навички і набути впевненості для щоденного застосування в робочій обстановці. Теми семінарів відповідають загальним проблемам сучасного керівника. Цикл семінарів охоплює такі теми, як «Стратегічний менеджмент», «Управління персоналом», «Лідерство», «Фінанси та управлінський облік», «Проектний менеджмент», «Ефективні переговори в продажах» та інші.

    Теми курсів:
  1. Створення, становлення, розвиток власного бізнесу (120 год.);
  2. Складові успішної кар'єри (48 год.);
  3. Soft Skills: "М'які навички" твердого характеру у (48 год.);
  4. Бізнесовий курс англійської мовии (42 год.);
  5. Основи комп'ютерної грамотності (72 год.);
  6. Основи науково-технічної творчості (на базі Модерн-ТРИЗ) (72 год.);
  7. Короткострокові програми.

Широкий спектр короткострокових програм представлений Маріупольською бізнес-школою дозволяє нашим клієнтам вибрати програму, здатну найбільш повно розкрити проблемні і не вивчені тематики їхнього бізнесу, відповісти на питання, що їх цікавлять, і на практичних прикладах апробувати прийняті рішення.

Специфіка і унікальність короткострокових програм полягає в тому, що вони покликані в досить короткий термін освітити чи вивчити проблемну ділянку бізнесу, надати способи і методику його коригування, проаналізувати прогнозовані результати з урахуванням поточних змін бізнесового середовища.

Короткострокові програми в Маріупольській бізнес-школі - це не тільки вивчення бізнесових процесів і фінансових технологій, а й підвищення лідерських якостей, виявлення успішних стратегій життя кожного учасника і просування себе на принципово новий рівень свого життя.

Ваші співробітники можуть досягти великих результатів. Ваша компанія може бути більш успішною.