This version of the page http://dkz.info/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-28. The original page over time could change.
новини / / "ДКЗ" (Диспетчер Курортів Закарпаття)
Ваш перегляд сторінки на сьогоднi 1114 -ий.   Сьогодні:  Середа 28 Листопада 2012 22:27:36.   Зареєстровано на порталі:  14258 користувачів.
ДКЗ - якісно новий рівень організації оздоровлення і відпочинку в Україні.
Головна  ::   Актуально  ::   Бронювання місць  ::   Для турфірм  ::   Для турзакладів  ::   Форум  ::   Зв'язок з нами  ::   Чат  ::  
      Детально про ...
      Вам пропонують
      Розіграші та акції
 Корисна інформація



      Збудуймо разом
      Учасники порталу










      Корисні зсилки
      Партнери та друзі







      Погода






 
Електронна книга поселення ІРС " ДКЗ "
Електронні книги поселення санаторно-курортного Закарпаття станом на сьогодні:  Середа 28 Листопада 2012 22:27:36.  
Шлях: / новини

Новини

  1-11 | 12-22 | 23-33 | 34-44 | 45-55 | 56-66 | 67-77 | 78-88 | 89-99 | 100-110 | 111-121 | 122-132 | 133-143 | 144-154 | 155-165 | 166-176 | 177-187 | 188-198 | 199-209 | 210-212 |
 
15:14:02 20.10.2012
Увага: Міжнародний фотоконкурс "ВІКІ ЛЮБИТЬ ПАМ
Увага: Міжнародний фотоконкурс "ВІКІ ЛЮБИТЬ ПАМ'ЯТКИ"

Wiki LovesMonuments 2012, метою якою є фотографування та викладання у вільний доступ фотографій об'єктів історико-культурної спадщини країн-учасниць.

В Україні в поле зору об'єктивів учасників повинні потрапити пам'ятки з Державного списку нерухомих пам'яток України. Учасники проекту збирають відомості про ці об'єкти, перш за все географічні координати і адреси. З 1 по 30 вересня ми запрошуємо всіх зацікавлених до участі в конкурсі - саме в цей період Ви можете завантажити фотографії пам'яток до Вікісховища і виграти приз!


    Міжсанаторно-курортна флотилія від ДКЗ  "По Тисі разом" виступила у цьому проекті одним із його меценатів надавши ексклюзивну можливість ВСІМ переможцям конкурсу БЕЗКОШТОВНО пройти одноденний маршрут туристичного рафтингу по ріці Тиса на борту одного із туристичних катамаранів.  На номінації призерам буде видано спеціальний DVD диск із електронною енциклопедією Закарпаття, великою кількістю фотографій попередніх запливів та віртуальним туром по закарпаттю та прикарпаттю від студії virtual-dkz



   Окрім номінантів затверджених міжнародною комісією "Диспетчер курортів Закарпаття" (керівник Степан Жук, Sanator)  визначить серед учасників конкурсу своїх 7 (сім)  призерів у номінації "Патріот України",  яким також буде вручено запрошення на участь у призових турах  "По Тисі разом"  наступного сезону.

Найкращим і найактивнішим фотографам буде запропоновано вигідна співпраця із фото студією "virtual-dkz"
 
01:24:01 17.10.2012
АпіХати на курорті "Сонячне Закарпаття" ?
  Проект "АпіМандри" на території курорту "Сонячне Закарпаття" де одночасно відпочиває більше 3500 чоловік, уже із наступного 2013 року може мати "високий старт" в Україні.



сферичніа панорама Апіхати на курорті "Сонячне Закарпаття"
    
     Такі АпіХати ще у цьому році будуть встановленні під Києвом поряд із м. Бровари.
Уже наступної весни мешканці району та м. Києва зможуть відчути на собі благотворний вплив бджолиної та рослинної природної сили.
Ціле "Містечко" Апіхат тієї ж весни буде встановлено у с. Верхня грабівниця що на Закарпатті.
Невеличкий ставок із справжньою банею та гідромасажними процедурами.
Згідно цього проекту, буде можливим подорожуючи від "пасіки до пасіки" кожен матиме змогу одержувати кваліфіковані лікувально-оздоровчі процедури АВА біотерапії по методиці автора проекту Степана Жука.
читати далі >>>
 
16:30:28 14.09.2012
Сферичні панорами ДКЗ
Група "ДКЗ" приступила до запланованого на осінь цього 2012 р. виготовлення віртуальних турів туристичного Закарпаття у вигляді сферичних панорам. Вартість їх виготовлення згідно акції від "ДКЗ" (всього 50-80 грн за комплект, проти 300-450 грн на ринку) дає можливість власникам закладів замовляти їх в необхідній їм кількості, щоб мати можливість показати себе у реальному вигляді.  

Для перегляду в окремому вікні - після старту клікнути     FULLSKREEN  

Дегустаційний зал альпійської арт садиби "Золота рибка"

Арт сауна альпійської арт садиби "Золота рибка"

Погреб антиквару у приватному готелі "Вільні кімнати"

Камінний зал із антикваріатом у готелі "Вільні кімнати"

УВАГА для власників та керівників туристичних та санаторно-курортних закладів!
Як було обіцяно, акція від ДКЗ діятиме лише до кінця жовтня 2012 р.
Скористайтеся осіннім періодом золотого Закарпаття!

Замовлення сеансів зйомок згідно черговості проводимо за телефоном 050 540 20 47
Детальніше про акцію на сайті "ВІРТУАЛЬНЕ ЗАКАРПАТТЯ ТА ПРИКАРПАТТЯ"
 
17:21:50 23.05.2012
Перша АпіХата у альпійській Арт садибі "Золота рибка"
Один із найновіших проектів сьогодення у області туризму, оздоровлення та рекреації України все більше стає реальністю. Першу АпіХату  збудовану за авторським проектом Степана Жука мають можливість споглядати у альпійській Арт садибі  "Золота рибка"  учасники 11-го міжнародного пленеру митців Європи.  Конструкція Апіхати, як складової цільного проекту від ДКЗ  -  АпіМандри  неабияк зацікавила і зарубіжних спеціалістів з медицини.  Доктор медичних наук із Австрії  Наталія Руст розглядає цей проект, зокрема у площині рекреації своїх співвітчизників по екологічних маршрутах АпіМандрів в Закарпатті, як вельми перспективний. З цією думкою погодилися гості із Словакії, Молдови, Росії, Угорщини та Чехії.
Перші сеанси  АВА біотерапії в АпіХатинці будуть доступні уже через місяць в приватному міні хостелі "Синячок", що поблизу санаторію Синяк. Тут же ж розгортається інший проект - АпіСвітлиця (медова кімната) де проводитимуться сеанси дегустації різноманітних сортів меду не лише із України та Європи.  У "медоТеці" від Апімандрів будуть екземпляри меду з Америки, Австралії та інших куточків Землі, де живе і трудиться її величність - БДЖОЛА
 
09:35:18 12.05.2012
 
23:50:57 15.04.2012
Вітаю Вас і Ваші родини із світлим празником Паски!
Хай лине у вись передзвін великодній, 
І кличе молитва душу в політ! 
Хай зійдуть на землю щедроти Господні 
І крила розгорне оновлений світ!

Христос Воскрес!  Во істину Воскрес!
 
11:32:51 09.02.2012
Санаторій Синяк та гірськолижний комплекс СТК Синяк стає доступнішим
УВАГА! У зв’язку із перегруженністю санаторію через неабияку його популярність у тому числі і як заклад із діючим гірськолижним комплексом  СТК "Синяк" по сусідству, створено додаткові місця поселення для обслуговування тих, кому необхідне лікування по профілю санаторію "Синяк" чи просто гірськолижний відпочинок.
Зокрема поселення із гарантованим медичним обслуговуванням санаторію та забезпеченням трансферу від місця проживання до лікувального корпусу (від дверей до дверей), є можливим у об'єднанні "Синяцька долина" зокрема:

- комплекс "Синявка" у Синяцькій долині при санаторію "Синяк" (фото альбом закладу) (забронювати місце>>>)

- альпійська арт садиба "Золота рибка" у Синяцькій долині (забронювати місце >>>)

- Приватна садиба"Вишня" у Синяцькій долині (забронювати місце >>>)  та інші.

 
00:21:49 05.12.2011
Зустріч Нового 2012 року та святкування Різдва Христового у Закарпатті

Актуальна зведена таблиця наявності вільних місць, де на Вас чекають,
щоб разом зустріти Новий 2012 рік, відсвяткувати Різдво Христове та гостювати на черговому фестивалі Черлене вино у Мукачево.


Інформація формується на порталі Інформаційно-реєстраційної системи логістики www.dkz.at.ua

"ДКЗ" (Диспетчер курортів Закарпаття) >>>>>

 
22:03:17 26.11.2011
Сучасна наруга над нацією?
Таблички із назвами сіл, вимерлих від ГОЛОДОМОРУ, звалені біля смітнику. Фото

Запрошуємо переглянути і задуматися
переглянути фільми
 
17:20:32 05.10.2011
Санаторій "Карпати" бореться із недугами опорно-рухової системи
Чи не найбільш популярний оздоровчо-рекреаційний заклад Закарпаття - санаторій "Карпати", донедавна відомий далеко за межами України завдяки численним позитивним результатам у реабілітації недугів серцево-судинної та неврологічної системи, відкрив нове відділення з реабілітації хворих, що перенесли травми або набули вади опорно-рухового апарату. Очолив відділення один із найдосвідченіших фахівців у цій сфері, у минулому військовий хірург-травматолог із сорокарічним стажем, автор кількох успішних лікувальних методик, в тому числі лікування варикозного розширення вен - лікар вищої категорії Бряник Іван Миколайович.
В арсеналі його відділення, яке уже зараз нараховує більше 50 ліжок (разом із корпусом ВПЗ):
Про це детальніше читайте тут: >>>>>
 
22:58:03 16.08.2011
Подарунок для паломників
З нагоди дев'ятої річниці об'явлення діви Марії Пресвятої Родини у Джублику, який на прохання Діви Марії став місцем розміщення кінцевої 14-ї стації найбільшої у світі місійної "Хресної дороги Ісуса" готується спеціальний компакт диск під зрозумілою для всіх християн назвою "Голгофа".
Автори диску (ІРС "ДКЗ") ставлять собі за мету зібрати якомога більше сценаріїв подібних хресних доріг різних авторів, а кращі з них професійно озвучити.  У свою чергу кращі озвучення здійснені власними зусиллями та зусиллями однодумців змонтовані у своєрідну звукову вервицю на тему кожної із стацій.
Слід зазначити також, що так як автори диску одночасно є і ініціаторами побудови біля кожного із 14 хрестів цієї дороги капличок із скульптурно-рельєфними композиціями по темі кожної... Читати далі »
 
       Вхід на портал
Ваш логін
Ваш пароль




||| реєстрація |||
      Зв'язок із нами
Диспетчери системи:
диспетчер ДКЗ
8-050- 540 20 47
Візуалізація та зв'язок доступні після входу в систему
      Наш банер

88x31


100x100


за кодами, та іншими варіантами
звертайтесь

Програма
"ТВІЙ ПОЇЗД"
Розклад руху поїздів
далекого сполучення
України, Росії,
Білорусі, Казахстану,
інших країн СНД та Балтії
4 міжнародні зимові
ігри школярів
У 2004-12 році в м.Мукачево
(на базі Спортивно Туристичного Клубу "Синяк") проводитимуться
4 міжнародні зимовиі ігри школярів.
Дата проведення уточнюється. Запрошуємо на
wintergames.dkz.info
Всі права захищені ІРС "ДКЗ" © | 2000 2011 р.р.
 
 Сторінка згенерована за 0.29149 сек.