This version of the page http://www.lanet.ua/internet (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-26. The original page over time could change.
Домашній Інтернет | Ланет Київ

Домашній Інтернет

  • • Безкоштовне підключення
  • Безлімітний Інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с

  Форсаж Турбо Старт
Світова швидкість, Мбіт/с 100 100 10
Українська швидкість, Мбіт/с 100 100 100
Абонплата, грн 110 85 60
  Замовити Замовити Замовити
Турбо-швидкість, ГБ 1000 200 75
Безкоштовно

Надається трафік на швидкості до 100 Мбіт/с і витрачається виключно на світові напрямки. По закінченні швидкість обмежується згідно тарифного пакета. Швидкість вихідного світового трафіка становить 1/5 вхідного.

Безлімітна Україна      
Безкоштовно

Знято всі обмеження швидкості для українського трафіка на цілий місяць.

Безлімітна ніч      
5 грн/міс.

Знято всі обмеження швидкості в нічний час з 01:00 до 09:00.

Back-resolving адреси      
5 грн/міс.

Замовлення «Back-resolving IP-адреси» надає можливість використовувати власне доменне ім'я для ваших IP-адрес. Діє на постійній основі.

Додаткова IP-адреса      
10 грн/міс.

«Додаткова IP-адреса» для можливості використовувати ресурси Інтернет на повну потужність

Страхування кабелю      
5 грн/міс.

Можливість 3 рази безкоштовно викликати спеціаліста для ремонту кабелю у вашій квартирі протягом місяця. Виклик майстра здійснюється протягом 24 годин після реєстрації заявки в абонентському відділі компанії. Послуга може поширюватись на обидва кабелі (Інтернет і ТБ), в цьому випадку вартість послуги складатиме 10 грн/міс.

Антивірус «Dr.Web»      
15 грн/міс.

Надається комплексний захист від інтернет-загроз за допомогою «Dr.Web Преміум» (Антивірус, Антиспам, Веб-антивірус і Батьківський контроль).

Подвійне «Турбо»      
15 грн

На місяць вдвічі збільшується об'єм світового трафіку на турбо-швидкісті.

Подвійна швидкість      
15 грн

На місяць вдвічі збільшується швидкість світового трафіку після турбо-швидкісті. В тарифі «Турбо» подвоюється тільки швидкість вихідного світового трафіку.

Гігабітний порт      
40 грн/міс.

Збільшує турбо-швидкість до 1 Гбіт/с.

Протягом чотирьох календарних днів після підключення до Інтернету послуга може бути надана у кредит. За цей час вам потрібно поповнити особистий рахунок на суму, що дорівнює абонплаті. В разі затримки оплати послугу буде автоматично відключено до моменту поповнення особистого рахунку.

В усіх тарифних пакетах доступна можливість за бажанням абонента тимчасово (від 7-ми до 30-ти днів тричі на рік) призупинити надання послуг. У разі нестачі коштів на особистому рахунку після завершення чергового періоду надання послуги всім абонентам надається можливість відкриття кредитного періоду строком на чотири дні.

Домашній інтернет та кабельне телебачення Карта сайту