This version of the page http://koda.gov.ua/istoriji_uspihu7777 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-26. The original page over time could change.
Історії успіху - КОДА
  • Планування роботи та результат її виконання
  • Історії успіху
  • Адміністративні послуги
  • Вакансії
  • Графіки прийому
  • Завдання та нормативно-правові засади діяльності
  • Звернення громадян
  • Керівництво
  • Планування роботи
  • Структура
Вибори 2012 Формула-1 на воді Державні закупівлі Центр законодавчих ініціатив Комітет з економічних реформ Громадська рада Сприяння розвитку громадянського суспільства Молодіжна громадська рада Євро 2012 в Україні Публічна інформація Консультації з громадськістю Проекти регуляторних актів Регіональна рада підприємців
Телефон довіри
Київської облдержадміністрації (044) 286-17-39 в робочі дні (044) 286-17-48 у вихідні та святкові дні
Відділ звернень громадян
(044) 286-84-11
Гаряча лінія
з питань соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг (044) 206-74-75
Гаряча лінія
щодо якості медичного обслуговування населення Київщини (044) 484-17-57
Урядова телефонна «гаряча лінія»
0 800 507-309
Відділ з питань запобігання та протидії корупції Київської облдержадміністрації (044) 284-82-25
Гаряча лінія
з питань легалізації виплат заробітної плати (044) 206-74-74 (044) 206-74-88
Гаряча лінія
Надання консультацій населенню з питань актуалізації даних реєстру вкладників Ощадбанку СРСР та проведення компенсаційних виплат (044) 239-17-17

Історії успіху

  • В Київській області пройлша унікальна виставка
  • Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Київській області
  • КИЇВЩИНА у 2010-2012 рр.: ЦИФРИ ТА ФАКТИ

14 вересня
СЕМІНАР-НАРАДА ПО ВІДРОДЖЕННЮ ТА ЗБЕРЕЖЕННЮ ВОДНИХ ДЖЕРЕЛ В БІЛОЦЕРКВІВСЬКОМУ І СКВИРСЬКОМУ РАЙОНАХ В МЕЖАХ ЩОРІЧНОЇ АКЦІЇ «ДО ЧИСТИХ ДЖЕРЕЛ»

На сьогодні екологічна культура нашого суспільства не перебуває на високому рівні. Тому, пропаганда екологічних знань і екологічне виховання населення, зокрема дбайливого ставлення до водних ресурсів, є одним з головних напрямків діяльності працівників водного господарства

31 серпня
Держархів видав довідник з історії

Протягом звітного періоду в ДАКО було підготовлено «Довідник з історії адміністративно-територіального поділу Київщини (1918 - 2010 роки)» - видання, яке в найбільш повному обсязі за хронологією подій відображає всі зміни в адміністративно-територіальному реформуванні Київщини від часу зміни влади у Російській імперії в 1917 році до сьогодення.

31 серпня
Державний архів впроваджує сучасні технології

Державний архів Київської області (далі - ДАКО) представив вперше громадськості, тестовий проект, розроблений з допомогою фахових спеціалістів Національного технічного університету України «Київський Політехнічний Інститут», так званий програмно-апаратний комплекс «ПОЛІДАР» з системою упорядкування архівних документів (далі - Система), який має об'єднати архівні документи в електронному вигляді, які зберігаються в усіх архівних установах Київщини (Мережа архівних установ Київщини).

31 серпня
Про впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», реалізацію соціальних ініціатив Президента України та вжиті заходи, спрямовані на розв’язання проблем соціально-економі

З метою стабілізації ситуації у промисловому комплексі області протягом 2010-2011 років і І півріччя 2012 року реалізовано наступні заходи:

31 серпня
Наставник – це надійний провідник в доросле життя

У вирі повсякденного життя ми не помічаємо, що в Україні дуже багато молодих людей, яким потрібне сильне плече, щоб освоїтися в дорослому житті саме після того, коли двері інтернатного закладу за ними закрилися.

31 серпня
ЗАХОДИ ПРОВЕДЕНІ В ВАСИЛЬКІВСЬКОМУ ТА ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ В МЕЖАХ ЩОРІЧНОЇ АКЦІЇ «ДО ЧИСТИХ ДЖЕРЕЛ»

На виконання доручення Президента України від 27.10.97 № 439/25199-01, щодо проведення щорічної акції «До чистих джерел», та згідно графіку затвердженого Київською облдержадміністрацією Київводресурси проводять заходи в межах щорічної акції «До чистих джерел» метою яких є відродження і збереження водних джерел та охорона водних ресурсів м. Києва та Київської області.

31 серпня
Кожній дитині потрібна родина…

Це дуже проста правда. І ми усі глибоко в серці знаємо її. І знаємо, що тільки в сім'ї, у якій тебе люблять, розуміють, турбуються про твої потреби, дитина має шанс на повноцінний розвиток, на щасливе майбутнє.

31 серпня
Відкриття нового відділення дитячої поліклініки м. Біла Церква

Відповідно до впровадження соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича 21 серпня в м. Біла Церква відбулась значна подія не тільки всього міста. Відкрилось нове відділення дитячої поліклініки, в якому спеціалізовану медичну допомогу зможуть отримати всі діти міста Біла Церква. На святі були присутні - Прем'єр - міністр України М.Я. Азаров заступник Міністра охорони здоров'я Р.О. Моісеєнко, голова Київської обласної Державної адміністрації А.Й. Присяжнюк, начальник головного управління охорони здоров'я О.І. Ременник, міський голова В.П. Савчук, будівельники, гості, колектив дитячої поліклініки, пацієнти.

31 серпня
Київський обласний центр з надання вторинної правової допомоги

9 серпня 2012 року в місті Білі Церква зареєстрований Київський обласний центр з надання вторинної правової допомоги. Центр утворений за рішенням Міністерства юстиції як територіальне відділення Координаційного центру з надання правової допомоги для забезпечення організації надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

31 серпня
Про зарахування студентів до Національного медичного університету імені О.О. Богомольця у 2012 році

Відповідно до угоди про співпрацю між Національним медичним університетом імені О.О.Богомольця та Київською обласною державною адміністрацією, розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації від  23.09.2010  №1055 була затверджена Київська обласна програма  підготовки лікарських кадрів для лікувальних закладів сільської мережі на 2010-2017 роки.

31 серпня
Головне управління капітального будівництва Київської обласної

державної адміністрації, як замовник, виконує роботи з будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Київської області

31 серпня
Відкриття після реконструкції дитячого відділення Вишгородської центральної районної лікарні

23 серпня 2012 року відбулося урочисте відкриття реконструйованого приміщення дитячого відділення Вишгородської центральної районної лікарні.

31 серпня
Про підсумки перевірки стану організації оздоровлення та відпочинку дітей в дитячих оздоровчих закладах Київської області

Робочою групою з питань запобігання загибелі людей на водних об'єктах області та міжвідомчою комісією з питань забезпечення належних і безпечних умов перебування дітей під час їх оздоровлення та відпочинку наприкінці липня 2012 року було проведено перевірку дитячих закладів оздоровлення та відпочинку в Богуславському, Броварському, Білоцерківському районах.

31 серпня
Дороги області

Для безпечного, безперебійного та комфортного проїзду по автомобільним дорогам загального користування області протяжністю 8 588,5 км забезпечується виконання комплексу робіт по будівництву, ремонту та утриманню доріг та вирішення питань поліпшення їх транспортно-експлуатаційного стану.

31 серпня
Щорічна Всеукраїнська виставка "Барвиста Україна"

14-17 серпня 2012 року в м.Києві (проспект Академіка Глушкова,1, Національний комплекс "Експоцентр України") за ініціативи Кабінету Міністрів України, Ради Міністрів Автономної Республіки Крим, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій з нагоди 21-ї річниці незалежності України на території Національного комплексу "Експоцентр України" відбулася щорічна Всеукраїнська виставка "Барвиста Україна".

31 серпня
21 мобільний центр зайнятості Київщини – ближче до людей

Влітку, щоб наблизити послуги державної служби зайнятості до сільського населення, 14 базових центрів зайнятості Київщини проводять інформаційно-консультаційні, профорієнтаційні заходи та міні-ярмарки вакансій з використанням мобільних центрів зайнятості.

31 серпня
Освітяни Київщини – учасники Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа»

На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 25.05.2012 № 627 «Стосовно вивчення стану готовності навчальних закладів до впровадження нових стандартів початкової освіти», відвідавши навчальні заклади Чернігівської області, освітяни Київщини взяли участь у І етапі Всеукраїнської акції «Нові стандарти - нова школа», що проходить з 07 по 21 серпня 2012 року.

31 серпня
Будівельний сезон

Будівельний сезон у розпалі і головне управління капітального будівництва Київської обласної державної адміністрації швидкими темпами здійснює роботи з будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонтів вулиць і доріг комунальної власності.

31 серпня
Інформація про церемонію вручення шкільних автобусів навчальним закладам сільської місцевості Київщини

У рамках реалізації державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус» 20 серпня 2012 року на території приватного акціонерного товариства «Бориспільський автозавод» відбулася урочиста церемонія передачі 34 автобусів сільським школам Київської області.

Президент України Верховна рада Урядовий портал АПК України Київщина туристична Інвестиційні проекти Україна для людей Головне управління юстиції у Київській області УкрІнформ Київський обласний центр зайнятості Національне агенство України з питань державної служби Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню Державна податкова служба в Київській області Національна академія державного управління при Президентові України Відкритий уряд Державна служба ветеринарної медицини Київської області