This version of the page http://k2.ua/ua/announcement/metr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-26. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
26 листопада 2012
Див╕ться ввечер╕

19:40 "Ж╕ночий погляд"

20:40 "Давай одружимося!"

21:40 "Модний вирок"

23:45 "Позаоч╕"

К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
комфорт-шоу
Квадратний метр

Мр╕яти, як в╕домо, просто, а от вт╕лювати сво╖ мр╕╖ в життя, погодьтеся, складн╕ше. "Ви мр╕╓те - ми вт╕лю╓мо" - саме такий дев╕з програми "Комфорт-шоу "Квадратний метр".

Отже, якщо у вас ╓ ориг╕нальна ╕дея, як зм╕нити свою квартиру, але не вистача╓ досв╕ду ╕ засоб╕в, ви зверта╓теся у програму. Тут ус╕ ваш╕ побажання передаються профес╕йному дизайнеров╕, котрий ╕з урахуванням ус╕х фантаз╕й робить проект майбутнього ремонту ╕з застосуванням нов╕тн╕х технолог╕й ╕ ориг╕нальних декораторських р╕шень. В╕н же склада╓ попередн╕й кошторис, виходячи з ф╕нансових можливостей замовника. Дал╕ до справи п╕дключа╓ться виконроб, який разом ╕з дизайнером вируша╓ за будматер╕алами. А в цей час квартиру, хазя╖ яко╖ на цей час ви╖жджають, готують до ремонтних роб╕т. Наступним етапом ста╓ власне перебудова. Метр за метром, в╕д п╕длоги до стел╕, ваше житло почина╓ здобувати бажаний вид. А паралельно в дизайнерському оф╕с╕ п╕дбираються мебл╕ й аксесуари, котр╕ стануть подарунком господарям до новос╕лля.

Пощастило ж комусь, комфортно влаштувалися, - подума╓те ви, очевидно забувши, що шоу ще й прикладне. ╤ вам н╕хто не заважа╓ скористатися знаннями, отриманими завдяки програм╕, ╕ надати власному будинков╕ сучасний вигляд. Т╕льки будьте уважн╕! У тому, що наш народ майстер на вс╕ руки, автори "Квадратного метра" не сумн╕ваються. Але ╓ деяк╕ роботи, як╕ краще дов╕рити фах╕вцям. Наприклад, монтаж г╕псокартонних перегородок або натяжних стель. А то, не дай Боже, порушите технолог╕ю - ╕ ця сама стеля звалиться вам на голову.

╤ хоча у назв╕ проекту не м╕ститься слово "просв╕тительське", ця його функц╕я ледь не найголовн╕ша. Адже ми, нав╕ть надивившись розк╕шних ╕нтер'╓р╕в у модних глянсових журналах, не завжди зна╓мо, що сто╖ть за тим або ╕ншим розташуванням мебл╕в. А на сайт╕ www.metr.tv можна ознайомитися з проектами, вт╕леними командою програми, под╕литися враженнями в╕д ремонт╕в ╕ подати заявку на участь.

Субота, 24 листопада, 15:20
захоплююча програма
"Ж╕ночий погляд" Оксани Пушк╕но╖"
Яскрав╕ дол╕, неперес╕чний досв╕д, кохання, варте захоплення. Чолов╕ки, здатн╕ на справжн╕ вчинки, та ж╕нки, як╕ роблять цей св╕т трохи кращим...
Субота, 24 листопада, 16:30
п╕знавальна програма
Беб╕-бум
Що купити перед народженнням дитини? Чи брать тата на роди? Що таке ранн╕й розвиток? При╓днуйтесь до "Беб╕-буму"! Разом ╕з К2!..
Субота, 24 листопада, 07:40
правдива програма
Формула любов╕
Вони - в╕дом╕, багат╕, усп╕шн╕, ╕, зда╓ться, що у них все ма╓ бути абсолютно по-╕ншому, ан╕ж у "звичайних" смертних...
Субота, 24 листопада, 09:40
Телебачення для вс╕╓╖ родини