This version of the page http://ua.golos.ua/show_static/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-24. The original page over time could change.
Про нас. Інформаційне агентство Голос UA
Субота, 24 Листопада 2012, 15:16
Розширений пошук

Введити E-mail и пароль для входа на сайт

Заполните все поля для регистрации

Новини
Політика
Економіка
Суспільство
Здоров'я
Спорт
Мистецтво і культура
Відео Фото
Головна Про нас
Про нас

«Голос UA» - це молода, соціально орієнтована медіагрупа, створена на базі інформаційного агентства «Голос UA». До її складу входять різні інформаційні ресурси.

Інформаційне агентство «Голос UA» включає:

· Новинний сайт www.golos.ua

· Прес-центр · Безкоштовну суспільно-політичну газету «Голос UA»

· Принтові спецпроекти

Окрім того до медіагрупи входять:

· Новинний регіональний сайт http://provokator.com.ua/

· Телеканал «Гамма»

Медіагрупа «Голос UA» надає комплексний спектр рекламних послуг, починаючи від планування і розташування реклами в усіх типах медіаносіїв, завершуючи якісними PR-послугами і розробкою візуальних рішень в маркетингових комунікаціях.

Постійне прагнення до інновацій в сфері медіа дає можливість надавати нашим клієнтам по-справжньому якісні та комплексні послуги в сфері маркетингових комунікацій.

Наша молода, амбітна та креативна команда завжди в центрі подій. Ми тримаємо руку на пульсі життя, щоб давати нашим читачам об'єктивну інформацію про події, аналізувати процеси в суспільстві, відновлювати соціальну справедливість завдяки точковому попаданню в гострі теми.

Наш девіз: в потрібний момент опинитися в потрібному місці, щоб наш читач чітко побачив картину дня сьогоднішнього і перспективи, уготовані майбутнім.

Читайте Golos.Ua в зручних форматах: