This version of the page http://k-n.km.ua/index.php?param=Gol_men (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-24. The original page over time could change.
Ріелтерська група "Крамниця нерухомості"
  Субота, 24 Листопада 2012 04:01
 Головна   Про Нас   Послуги   Контакти   Новини ринку    Стіл замовлень    Наші партнери    Корисна інформація  
Думати про майбутнє, пам'ятати про минуле, але жити сьогоденням. Ілля Шевельов
На наших поличках
Ексклюзивні об'єкти (35)
Будинки (29)
Квартири (88)
Ділянки (28)
Комерційна нерухомість (2)
Пошук (147)
Реклама крамниці


Новини
НовиниЗавантаження новин...
 
А.Н."Крамниця нерухомості АПРН Арендовать дом Арендовать квартиру Ассоциация Профессионалов Рынка Недвижимости Верхняя Береговая 11/2 дешевые квартиры Дом в Хмельницком Дома в Хмельницком Ексклюзив Хмельницкий Ексклюзивная недвижимость Земельний участок продать Комерческая недвижимость компания лидер среди агентств недвижимости компания Эксклюзив в Хмельницком Крамниця нерухомості Купить дешево недвижимость Купить дом Хмельницкий Купить квартиру Лучшее агентство недвижимости в Хмельницком Лучший риэлтор в Хмельницком лучший сайт в Хмельницком магазин недвижимости Надежное агентство недвижимости в Хмельницком Недвижимость в Хмельницком низкие цены на дома низкие цены на квартиры новострои в Хмельницком Олег Валериевич Стадник Посуточная аренда Продажа домов в Хмельницком Продажа квартир в Хмельницком Р.Г.Крамниця нерухомості самая большая база продаваемых домов в Хмельницком самое успешное агентство в мельницком Хмельницкий недвижимость
 

Ми прагнемо примножувати професіоналізм і можливості всієї команди, щоб виправдати сподівання клієнта, дати йому те, за чим він прийшов до нас.

Нам важливо бачити в кожному не просто наступного клієнта, а індивідуальність з унікальними бажаннями.

Мета «Крамниці нерухомості» - бути тією компанією, яку Ви із задоволенням порадите своїм близьким та друзям.

Наша місія полягає в тому, щоб запропонувати на ринку нерухомості якісно нову модель обслуговування клієнтів, тобто:

1) Не брати додаткову комісію від покупця.

Вже зараз компанія має можливість пропонувати Вам, шановні клієнти, найкращі об,єкти нерухомості, при продажу яких не береться додаткова комісія з покупця.


2) Індівідуальний підхід до кожного клієнта.

Для того щоб виправдати сподівання, потрібно навчитись розпізнавати в клієнтові індивідуальність. Адже в нерухомості кожен бачить «свою філософію» : це досягнення в житті, гармонія в родині чи вигідне розміщення коштів. Але для всіх без винятку нерухомість – це велика цінність. І тільки по-справжньому відчуваючи побажання та потреби клієнтів, ми здійснимо їх мрію.

Компетентність.

Особливість «Крамниці нерухомості» - команда компанії. Досягнення наших фахівців підтверджуються успішно реалізованими угодами завдяки досвіду, професіоналізму і гармонійними відносинами з Клієнтом. Ми не просто пропонуємо послуги на ринку нерухомості – ми допомагаємо Вам зустрітись з мрією і досягти поставлену мету.

Індивідуальний підхід.

Кожний, хто приходить в «Крамницю нерухомості» за консультацією – індивідуальність з унікальними потребами. Ми не запропонуємо Вам теж саме, що і іншому клієнту. Ми віднайдемо той варіант, який призначений саме для Вас.

Відповідальність.

Немає більшої мотивації, ніж відчуття відповідальності за майбутнє тих, хто до нас звернувся. Діяльність «Крамниці нерухомості» спрямована на підтримку клієнта на ринку нерухомості. Ми позбавимо Вас від складнощів формальних процедур і запропонуємо достатньо часу для прийняття зваженого рішення. Зробити правильний вибір – складний крок. І Ви це знаєте. Але ми хочемо також щоб ви знали, що колектив «Крамниці нерухомості» допоможе Вам зробити правильний вибір.

 Головна |  Про Нас |  Послуги |  Контакти |  Новини ринку  |  Стіл замовлень |  Наші партнери   Корисна інформація 
© Ріелтерська група "Крамниця нерухомості" 2012. При використанні матеріалу сайту активне посилання на сайт обовязкове.
Читайте нас у Спілкуйтеся з нами в Приєднуйтесь до нас Товаришуйте з нами в