This version of the page http://www.alaminute.ua/hotcafe/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-23. The original page over time could change.
Мережа кафе Hot Cafe на АЗК Окко
укр рос eng
Про ресторан
Акції
Мережа HOT CAFE

Невід'ємною складовою кожного фірмового магазину в мережі «ОККО» є «Hot cafe».Це затишний куточок на АЗК «ОККО», де можна відпочити, випити кави та перекусити.Отже, якщо у Вас обмаль часу, але є бажання перекусити, у «Hot cafe» Вам запропонують:


Французький хот-дог

Обсмажена на грилі соковита сосиска в хрусткій булочці з додаванням соусу на Ваш вибір. Готується у Вашій присутності.
Можна також придбати в обмін на бали програми лояльності FISHKA.



Свіжа випічка
У кожному «Hot cafe» на Вас чекає великий вибір свіжої випічки з різними начинками, здобні солодкі булочки, свіжоспечені круасани та кекси.

 

 
 

Гарячі та тонізуючі напої
Великий вибір натуральної кави та чаю на будь-який смак не лише збадьорить, але й подарує справжню насолоду!
В асортименті наших «Hot cafe» є  також енергетичні напої, що важливо для подорожуючих.

 

Смачні пропозиції в обмін на бали FISHKA
Накопичуєте бали на свою картку FISHKA за кожну повсякденну покупку по всій мережі Hot cafe та обмінюйте їх в на спеціальні смачні пропозиції!
дізнатись більше ...
Hot Cafe Wagon - новий формат у мережі Hot Cafe
На початку літа у мережі Hot Cafe з’явився новий формат – Hot Café Wagon. Це сучасний за дизайном мобільний трейлер, обладнаний всім необхідним для приготування фірмових хот-догів, паніно, сандвічів, круасанів, салатів та запашної кави, що стали улюбленими для великої кількості відвідувачі стаціонарних Hot Cafe при АЗК «ОККО». Перший такий трейлер було встановлено 8 червня у львівській фан-зоні «ЛеоФан», що у парку культури ім. Б.Хмельницького.
дізнатись більше ...