This version of the page http://www.lanet.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-21. The original page over time could change.
Ланет Київ | Провайдер Інтернет і кабельне телебачення
Київ
Київ
Сєвєродонецьк
Івано-Франківськ
Кабінет
Пiдтримка
500-03-03
lanet.ua
Iнтернет + ТБ
Телебачення
Інтернет
Провайдер
14 листопада 2012

Фотоконкурс з цінними призами

В черговий раз Мережа Ланет запрошує всіх користувачів взяти участь у розіграші цінних призів! Дізнайся деталі та отримай можливість виграти один з 70 цінних призів.

9 листопада 2012

Акція для мешканців Оболонського та Подільського районів

При підключенні до Мережі Ланет, всі нові абоненти у Оболонському та Подільському районах отримують два місяці користування послугами у подарунок. Дізнайся деталі - скористайся перевагою.

1 листопада 2012

Акція «Три місяці Цифрового ТБ за ціною одного»

Мережа Ланет запрошує всіх користувачів спробувати наше кабельне телебачення у цифровому форматі! Зараз для цього чи не найкращий момент. При підключенні до тарифного плану ТБ «Цифровий» з 1-го листопада до 31 грудня 2012 року всі абоненти отримують три місяці користування телебаченням за ціною одного. Дізнайтесь деталі акції та підключайтесь просто зараз.

30 жовтня 2012

Акція «Будь першим у під'їзді»

Мережа Ланет розпочинає акцію для абонентів у новопідключених будинках. Не втрачайте нагоду отримати чотири місяці за ціною одного!

24 жовтня 2012

Акція «Подарунок за лайк»

Мережа Ланет запрошує всіх своїх користувачів взяти участь у розіграші цінних призів! Якщо ви є абонентом Мережі Ланет, маєте обліковий запис у соціальній мережі Facebook та бажаєте отримати приємний подарунок за спілкування з представниками компанії на нашій офіційній сторінці, тоді ласкаво просимо до участі у нашій акції.

Підключення


Надіслати заявку

Наша адреса

Центр обслуговування абонентів мережі працює щодня без перерви та вихідних.

Поштова адреса:

Київ, вул. Святошинська, 1а

Графік роботи:

Пн.—Пт. 9:00—19:00
Сб.—Нд. 10:00—16:00
 

Iнтернет + ТБ

Обладнання
Послуги

Інтернет

Архівні тарифи
Для бізнесу

Телебачення

Провайдер

Покриття
Оплата
Контакти
Документи
Новини
Акції
 
Зроблено в студії «Веджо»