This version of the page http://kpi.ua/1006-2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-19. The original page over time could change.
Зустріч з компанією «GM» [п. О.М.Ушаковим] | Національний технічний університет України

Зустріч з компанією «GM» [п. О.М.Ушаковим]

4 лютого в КПІ відбулася зустріч представників департаменту науки та інноватики з керівником наукового офісу компанії «Дженерал Моторз» у м. Москві п.О.М.Ушаковим. У ході бесіди п. Ушаков зробив коротку презентацію про останні розробки компанії, зокрема електромобіль «Volt», висловив зацікавленість компанії в налагодженні тісних зв’язків з науковцями провідного технічного університету України – НТУУ «КПІ», запропонував перелік технічних завдань, до розв’язання яких можуть залучатися українські вчені.

Під час бесіди обговорено механізм подальшої співпраці науковців Київської політехніки з компанією «GM». Цим механізмом передбачається підписання угоди керівниками наших організацій, направлення пропозицій науковців НТУУ «КПІ» за встановленими компанією формами. У разі зацікавленості співробітниками наукових центрів компанії «GM» нашими пропозиціями, обговорюються і готуються документи (технічні завдання, калькуляції витрат), відбувається підписання договорів щодо права на об’єкти інтелектуальної власності.

Департаментом науки та інноватики направлено у структурні підрозділи університету перелік технічних завдань, в яких зацікавлена компанія «GM». Сподіваємося на зацікавленість наших науковців у виконанні спільних досліджень і чекаємо від них пропозицій.

Інф. НДЧ