This version of the page http://tv.ubr.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-18. The original page over time could change.
О канале - Украинский бизнес ресурс

Войти или Зарегистрироваться

С помощью аккаунта
социальной сети

UBR TV › О канале

Про канал

Всеукраїнський, діловий, інформаційно-аналітичний – це все основні ознаки телеканалу UBR.

Створений у 2008 році,UBR сьогодні присутній у пакетах кабельних операторів 160 міст України, в ефірі супутника AMOS-2, а також в режимі on-line на власному сайті.

Телеканал веде цілодобове мовлення. Першочергова увага приділяється інформаційно-аналітичним програмам власного виробництва, у яких сповідується головний принцип каналу – давати можливість аудиторії отримувати корисну та достовірну інформацію оперативно, у стислій формі, зрозумілими словами. Адже UBR працює для активних, всебічно освічених, ділових людей, які цінують свій час і звикли не просто бути в курсі всіх останніх новин та подій, а ще, крім того, розуміти їх причини та наслідки.

Саме для такого глядача форма подачі відеоматеріалу на телеканалі набула найбільш оптимальний формат – Breaking Business News, який дозволяє аудиторії знаходитись у центрі подій у будь-яку мить часу.

В першу чергу це стосується інформаційних програм.

Новини з’являються в ефірі кожні 15 хвилин: двічі протягом години у вигляді короткої констатації фактів, і ще двічі – у розгорнутому вигляді. Сюжети робляться максимально насиченими інформацією, а їх хронометраж скорочений до оптимального мінімуму. Відповідно, до телерепортерів висуваються чотири основні вимоги подачі матеріалу – коротко, змістовно, «людською» мовою та достовірно. Підраховано, що протягом дня журналісти UBR генерують і доносять глядачам каналу та відвідувачам сайту близько 2 000 корисних новин.

До речі, найбільш важливі теми постійно анонсуються, і якщо глядач пропустив цікаву для нього інформацію, до його послуг – відеоархів на сайті каналу.

Крім того, творчий колектив каналу прекрасно розуміє, що нинішній глядач достатньо підготовлений і освічений. «Сухі» новини вже не здатні задовольнити цікавість цільової аудиторії каналу. Саме тому, канал нарощуватиме виробництво власних аналітичних програм.

Основний принцип їх створення – прикладний характер.

Дослідження UBR підтверджують, що українці активно цікавляться практичними питаннями стосовно інтересів окремої людини в сфері макроекономіки, фондового ринку, банківського сектору, промисловості, аграрного бізнесу, державного регулювання, започаткування власної справи тощо.

Однак, на думку редакції, місія кан

алу полягає не тільки в тому, щоб глядач просто отримував інформацію для загального розуміння основних тенденцій у цих галузях, але й приходив до чіткого усвідомлення, як все це вплине на нього особисто, на його бізнес та гроші, куди направити зусилля і яким чином можна добитися успіху.

У тематичних програмах наголос робиться на ексклюзивності аналітичних оглядів і залученні широкого кола експертів.

До останніх канал ставиться надзвичайно вимогливо. Вони, по-перше, мають бути авторитетами у своїй галузі, а, по-друге, їхні висновки повинні ґрунтуватися на об’єктивних та достовірних фактах. Якщо експерт хоч раз використає у своїх коментарях неперевірену інформацію – до нього вже не звертатимуться.

Редакція UBR також вважає, що в українському телеефірі незаслужено мало приділяється уваги жіночій аудиторії, а це, як стверджують соціологи, 57 відсотків усіх телеглядачів. Новини для жінок, котрі мають як прикладний характер, так і створені за принципом «сіла – й відпочила», посядуть законне місце у сітці мовлення каналу.

Картина дня
Люди становятся глупее, - ученые
  • Лучшие идеи для тех, кто работает дома
  • Земля не сможет содержать больше 500 млн людей
  • Аргентинская жизнь: Семейный особняк в Буэнос-Айресе
  • Гидрометцентр прогнозирует теплую зиму
  • Прекращение курения к 40 годам снижает риск ранней смерти
Популярне відео

"Українські отамани" з поразки стартували у WSB

Баска - наймодніший елемент сезону

Анна Бабенко осучаснила кімоно

Новини партнерів
Погода, Новости, загрузка...
Украинский Бизнес Ресурс — это:
  • - деловые видео новости, охватывающие экономические события Украины;
  • - политические видео новости, которые влияют на украинскую бизнес-среду;
  • - видео комментарии известных бизнесменов и политиков, а также специалистов в сфере экономики и финансов;
  • - информация о точном состоянии финансовых рынков, курсы валют, индексы и ставки;
  • - информационный портал для деловой аудитории Украины.
Наши контакты   |