This version of the page http://www.tmm.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-05. The original page over time could change.
Про компанію - Будівельна компанія ТММ






Компанія ТММ

Про компанію

ТММ (повна назва Фірма "Т.М.М." - ТОВ) - це вертикально інтегрована девелоперсько-будівельна компанія повного циклу. Компанія працює на будівельному ринку України з 1994 року і є однією з провідних будівельних компаній України.

Основний вид діяльності компанії - будівництво житлових комплексів "під ключ", а також офісних, торгових та промислових об'єктів. У своїй діяльності компанія ТММ охоплює весь комплекс будівельних та оздоблювальних робіт, а також подальше обслуговування об'єктів після здачі їх в експлуатацію.

Проекти компанії ТММ розташовані в Києві та Київській області, Харкові, Житомирі, АР Крим і Херсонській області.

Однією з перших в Україні компанія почала впроваджувати сучасні технології в проектуванні та спорудженні нерухомості, а також в оптимізації бізнес-процесів на всіх стадіях будівництва.

В Києві компанія ТММ була серед першопрохідців у спорудженні житлових мікрорайонів бізнес-класу з потужною соціальною інфраструктурою - супермаркетами, аптеками, дитячими майданчиками, кафе, ресторанами, салонами краси, фітнес-центрами, торговельними приміщеннями. В Харкові компанія першою розпочала будівництво нерухомості класу "делюкс".

Наразі загальна площа 32 проектів компанії, що були реалізовані впродовж 1994-2012 років, становить понад 600 тис. кв. м.



  Наша місія

Постійне лідерство в реалізації унікальних будівельних проектів, передбачення майбутніх потреб ринку нерухомості, забезпечення найкращого співвідношення ціни та якості, та максимальне задоволення вимог своїх клієнтів.



  Наша візія

Ми активна і динамічна компанія - ми стрімко розвиваємося і здійснюємо вагомий внесок в розвиток будівельного ринку України. Ми орієнтуємось на найвищі стандарти будівництва, застосовуючи передові технології та досвід.

Ми сповідуємо новий для українського ринку підхід у будівництві, повністю забезпечуючи виробничий ланцюг з будівництва проектів та їх подальшого обслуговування: ТММ не обмежується лише придбанням землі та зведенням будинку - компанія виконує весь цикл будівельних робіт, включно з внутрішніми, і після здачі об'єктів в експлуатацію продовжує їх обслуговувати, здійснюючи управління житловим фондом будівель та прибудинкових територій.

Ми забезпечуємо українців сучасним якісним житлом, яке відповідає усім міжнародним нормам будівництва і надає нашим клієнтам нову якість життя.



  Наша стратегія:

  • Розширення діяльності на ринку висококласної житлової нерухомості;
  • Диверсифікація проектного портфелю;
  • Діяльність у нових сегментах ринку нерухомості;
  • Поглиблення вертикальної інтеграції;
  • Застосування сучасних технологій будівництва.


  Наші принципи

Професіоналізм - глибоке знання свого фаху і злагодженість роботи всієї команди; вдосконалення компанії загалом і кожного працівника зокрема;

Порядність - повага до себе, партнерів і клієнтів; робота згідно зі світовими стандартами бізнесу; відповідальне і сумлінне ставлення до своїх зобов'язань;

Якість - дотримання найвищих стандартів будівництва;

Чіткість - професійне планування і своєчасне виконання поставлених завдань;

Цілісність - досягнення єдності строків і якості;

Результативність - успішне виконання всього комплексу будівельних робіт й оптимальне використання ресурсів.

вгору

Про компаніюІсторія компаніїСтруктура компаніїМенеджментГромадська діяльністьБлагочинна діяльністьНагороди Кар'єра в ТММ






Компанія ТММ успішно реалізувала 32 проекти у трьох містах України
 



Сьогодні ТММ реалізує 5 проектів у двох містах України
 



У портфелі компанії ТММ наразі є 11 перспективних проектів у чотирьох регіонах України
 

Головний офіс

адреса: 01034 м. Київ, вул. Володимирська, 49а
тел.: +38 (044) 593-07-11, 593-07-27 (відділ продажу)
факс: +38 (044) 593-07-12
е-mail: info@tmm.ua



Квартири в Києві | Квартиры в Киеве | Недвижимость в Киеве | Новостройки | Строительные компании
Про компанію | Девелопмент | Будівництво | Обслуговування | Продукти та послуги | Інвесторам | Прес-центр | Контакти
Умови доступу та використання сайту   © 2007 Developed by Domino / ITCG