This version of the page http://lead9.com/?page_id=44 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-11-02. The original page over time could change.
LEAD9 Mobile Marketing. Агенція мобільного маркетингу. Агентство мобильного маркетинга. SMS promo, Mobile web-sites, iPhone, Android Mobile Applications

Команда агенції протягом останніх двох років організувала більше 100 промо акцій для таких клієнтів як Procter&Gamble, УкрАвто ЗАЗ-Сервіс, Western Union, Мировая Карта, CityClub Card, Спортмастер, Nokia, McDonald’s, BBH/Tuborg, Gallaher/Sobranie, Sovereign, Cosmopolitan, Gillette.

Багато з наших акцій носили ознаку “вперше в Україні” і навіть у Європі. Зокрема: перша в Україні SMS-анкета, перша квест гра з використання пошти, SMS, IVR та інтернету, перший у Європі пошук адреси торгової точки по SMS.

КЕЙСИ

Ось категорії подуктів для яких ми працювали:

FMCG

::: SMS PoP

Реєстрація коду з упаковки та проведення щотижневих та щомісячних розіграшів.

Проекти включали розробку дизайну наклейок з кодами, написання текстів, логістику та організацію роботи промоутерів.

::: SMS Анкета

Анкетування споживачів.

Дані, що надходять від споживачів обробляються автоматично і доступні через нашу систему статистики LEAD9 ENGINE.

::: SMS розсилки гарячих пропозицій.

Розсилки здійснюються по базах споживачів, що надали попередню згоду на отримання подібної інформації. Бази можуть бути клієнта або наших партнерів.

Автомобілі

::: Спец-пропозиція по SMS.

Збір бази даних споживачів для подальших розсилок спец-пропозицій, інформації про знижки, події та акції від автомобільних брендів.

::: Пошук контактів по SMS.

Послуга пошуку контактів авто-дилера по містах країни через відправку телефонного коду міста. У відповідь по SMS надходила інформація з адресою та телефонами провідних
салонів у кожному місті.

::: Аналіз ефективності реклами.

Аналіз ефективності реклами в мас-медіа через реєтрацію кодів з реклами. Дані про к-сть реєстрацій з кожного рекламного носія (журнали, ТВ, інтернет) представлені у зручному статистичному інтерфейсі LEAD9 ENGINE з доступом через інтернет.

::: SMS розсилки гарячих пропозицій.

Розсилки здійснюються по базах споживачів, що надали попередню згоду на отримання подібної інформації. Бази можуть бути клієнта або наших партнерів.

Банки

::: Оцінка роботи персоналу по SMS.

Аналіз роботи персоналу у банківських відділеннях відбувався за даними оцінок від 1 до 5, що надходили по SMS.

Ресторани

::: SMS розсилки гарячих пропозицій.

Розсилки здійснюються по базах споживачів, що надали попередню згоду на отримання подібної інформації. Бази можуть бути клієнта або наших партнерів.

::: Bluetooth-реклама у закладах швидкого харчування.
Спеціальні передавачі роздавали рекламні ролики, рінгтони та графічні заставки від трьох брендів-організаторів.

В іншому випадку у 6 пабах Києва поширювалося 5 анімованих заставок, які у розважальній формі розповідали про переваги послуги недорогих дзвінків за кордон одного з українських мобільних операторів.

Інтерактивна B2B акція “Інший вимір” (промо послуг LEAD9)

::: Акція мала на меті пояснити серед представників цільової аудиторії чим займається LEAD9. Механіка була настпною: інкогніто поштова розсилка листів у перламутрових конвертах із SIM-картою та текстом: “Інший вимірі ближче, ніж ти думаєш! Хочеш дізнатися більше? Тоді встав мене у свій мобільний.”

Після реєстрації картки абонент отримував SMS з інструкцією. Учаснику необхідно було надіслати SMS-повідомлення, отримати “шпигунський” телефонний дзвінок зі зміненим голосом від автоматичної системи IVR, де у тоновому режимі ввести свою дату народження. Після цього учасник отримував ще одне SMS-повідомлення із адресою веб-сайту, де відбувалася мультимедійна кульмінація акції: потрібно було нагріти листа, щоб проявити пароль, якій давав можливсіть участі у розіграші призів.

У переважній більшості вказаних вище механік додатково працювала інформаційна лінія 8-800 та промо веб-сторінка.

Відгуки наших Клієнтів щодо роботи з LEAD9 ми з радістю надамо Вам у відповідь на Вашого листа.




__________________________________________________________________________________________________________
Офісний телефон: +38 044 362 75 05 LEAD9 на Facebook LEAD9 на Wikipedia