This version of the page http://best.foto.ua/news/n6/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-30. The original page over time could change.
Конкурс "Фотограф року"

8 вересня в магазині «Фокстрот» (ТЦ Dream Town) відбудеться відкритий майстер-клас з мистецтва фотографії, відвідати який буде цікаво як професіоналам, так і любителям фотографії..

Запрошуємо всіх шанувальників фотомистецтва відвідати перший відкритий майстер-клас, який відбудеться в рамках проекту «Фотограф року 2012». Організатором події є найбільший спеціалізований Інтернет-портал Foto.ua, за підтримки генерального спонсора - «Фокстрот» та генерального фотографічного спонсора - Canon.

В рамках заходу відбудеться презентація програми легенди українського фотомистецтва Олександра Ляпіна - «Художник з фотоапаратом», під час якої майстер розповість про головні принципи пошуку самобутнього сюжету.

Валерій Решетняк, відомий київський фотограф і засновник школи фотомистецтва «Решето», поділиться секретами майстерності, які будуть цікаві не лише аматорам, але й професіоналам. Також на всіх відвідувачів чекає презентація нової дзеркальної фотокамери Canon EOS 650D з сенсорним екраном, спектр можливостей якої справді вражає.

Початок майстер-класу - 8 вересня о 12.00.

Місце зустрічі професіоналів і аматорів фотографії - магазин «Фокстрот», ТЦ Dream Town (Оболонський проспект, 1Б).

Вхід вільний.