This version of the page http://www.tavriagames.com/noviyrk20112012/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-24. The original page over time could change.
Новий Рік 2011-2012

Новий Рік на Майдані Незалежності 2011-2012

     Десятки тисяч українців зустріли Новий рік на Майдані Незалежності. За даними організаторів святкового концерту, протягом 5-годинного новорічного марафону головну площу столиці відвідали близько 200 тисяч киян та гостей міста.

     За підтримки Київської міської державної адміністрації свято зустрічі нового року видалося надзвичайно веселим та незабутнім. Разом з усією країною на Майдані Незалежності вітали С в Україні відомі виконавці – Еріка, Время и Стекло, Руслана, Танок на Майдані Конго, ВВ, Скрябін, Мед Хедс. Після своїх виступів кожен виконавець, залишивши автограф на футбольному м’ячі, намагався «забити гол», відправляючи м’яч на площу, де святкували глядачі.


     Нагадаємо, що сценічний комплекс був змонтований у вигляді футбольних воріт, а за десять хвилин до Нового року над Майданом Незалежності у небо злетіли тисячі повітряних кульок у формі м’ячів.

     Рівно опівночі над Києвом вибухнув святковий феєрверк, що тривав понад 10 хвилин. Після феєрверку на учасників свята чекало вогняне шоу від фіналістів проекту «Україна має талант» East Fire.

     Привітав киян та гостей столиці з Новим роком і Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

     Під час виступу на Майдані Незалежності очільник міськдержадміністрації наголосив, що у 2012 році спільною метою всіх українців має стати перемога збірної України на чемпіонаті Євро-2012. Олександр Попов побажав кожному отримувати позитивні сигнали перемоги у Новому році. Голова КМДА висловив пропозицію – зібратися разом усім мешканцям столиці, аби відсвяткувати на Майдані Незалежності, якщо збірна України з футболу стане фіналістом Євро-2012.

Олександр Попов побажав усім українцям міцного здоров’я, нових світлих вражень, добра, змін на краще та впевненості на шляху «до перемоги нашої збірної, нашої столиці, нашої України!».

     «Ми всі сподіваємось, що Київ стане фартовим містом для нашої команди, а Ви, як керівник міста зробите усе можливе, щоб у Києві панувала атмосфера підтримки нашої збірної та любові до України», – звернувся до Олександра Попова ведучий і учасник гурту ТНМК Фоззі.

     У подарунок від ведучих новорічного концерту Олександр Попов, а також заступники голови КМДА та очільники районних адміністрацій отримали футболки збірної України «Київ, №12», адже відомо, що футболістам легше грати на своєму полі, тому що на рідному стадіоні допомагає 12-й гравець  – вболівальник. Також голові Київської міської державної адміністрації подарували футбольний м’яч з автографами всіх учасників концерту та зозулицю – глиняну пташку-свищик, амулет, який здавна славиться своєю здатністю закликати до свого господаря все найпозитивніше.
 

«Вітаємо рік Євро-2012 в Україні!» — новорічний концерт на головній площі столиці,
трансляцію якого ви могли подивитися на каналі М1.