This version of the page http://dzyga.com/dp/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-24. The original page over time could change.
«Дні Мистецтва Перфоманс у Львові» та «Школа перфомансу» - dp «Дні Мистецтва Перфоманс у Львові» та «Школа перфомансу» - dp - dp
2012
Звернення
2011
Про перфоманс
Про проект
Каталог 08-11
Відео
Статті

 «Дні Мистецтва Перфоманс у Львові»  та «Школа перфомансу» 2012

Із 5 по 8 вересня у рамках бієнале «Тиждень актуального мистецтва» відбудуться «Дні Мистецтва Перфоманс  у Львові» та «Школа перфомансу». Кураторами проектів будуть Тамар Рабан (Ізраїль) та Януш Балдиґа (Польща).
Місцем показу перфомансів та осередком «Школи перфомансу» буде Порохова Вежа (вул.Підвальна,4).

 

«Школа перфомансу»

пройде у Львові вже учетверте.

Це єдина можливість у нашій країні безкоштовно вчитися мистецтва перфоманс  у провідних майстрів цього жанру. Лекції та майстер-класи будуть проводити Януш Балдиґа та Вальдемар Татарчук з Польщі, Найджел Ралф з Ірландії.  

Також, після занять учні «Школи» можуть подивитися перфоманси учасників «Днів Мистецтва Перфоманс у Львові». Кожного року до «Школи» з'їжджається близько пів сотні учнів з різних міст України та Польщі.

Цього року «Школа» триватиме 5-8 вересня, щодня із 10 до 14 год. Реєстрація до Школи завершилась 24 серпня. До навчання у "Школі Перфомансу" відібрано більше сорока учнів із Львова, Києва, Харкова, Одеси, Вінниці, Херсонської та Тернопільської області, Любліна, Ченстахова та Варшави.

 


«Дні Мистецтва Перфоманс у Львові»

Цього року на «Дні Мистецтва Перфоманс у Львові» Україна буде представлена новою генерацією перфомерів - випускниками минулорічної «Школи»: 

Юрком Білеєм

Павлом Ковачем (junior)

Василем Одрехівським

та Яриною Шумською .

 

У програмі «Днів» можна буде побачити перфоманси


Василя Бажая.ua

Януша Балдиґи.pl

Мирослава Вайди. ua

Ґая Ґутмана. il

Кароліни Кубік. pl

Найджела Ралфа. ie

Вальдемара Татарчука.pl

Володимира Топія. ua

Моніки Шидловскої. pl

Мішел Шрайбер. il

Надін Суре. ca

 
За час існування фестивалю куратори запрошували до участі перфомерів з України, Польщі, Литви, Білорусі, Ізраїлю, Австрії, Швейцарії. На «Школі перфомансу» лекції читали  швейцарська дослідниця перфомансу, професор Базельської академії мистецтв Сибіл Омлін, майстриня перфомансу та аналітик сучасного мистецтва з Австрії Барбара Штурм та відома їзраїльська перфомерка Тамар Рабан.

 

Організатори:

Інститут Актуального Мистецтва, Мистецьке об'єднання «Дзиґа»,   Польський Інститут у Києві,  «Музей ідей», «Вірменська 35», Львівська міська рада

Партнери:

ЛОО Національної Спілки архітекторів України, Galeriа Labirynt

 

Проект здійснено за підтримки програми і³

Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України»

 

Сторінка «Днів Мистецтва Перформанс у Львові»: www.dzyga.com/dp   
 
Поділись новиною
Дякуємо!