This version of the page http://proeco.visti.net/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-23. The original page over time could change.
ProEco | Екологія України. Новини екології | Экология Украины. Новости экологии
Экология Украины


Популярные статьи

  • Черемша

  • Перспективи малої гідроенергетики України з асинхронними генераторами

  • Місцеві особливості формування первинного поля забруднення (на прикладі ландшафтів Димерського модельного полігону)

  • С 6 по 9 ноября 2012 года будет проводится Международная агропромышленная выставка «АГРОФОРУМ»

  • В Киеве, с 6 по 9 ноября 2012 будет проходить X Международная специализированная выставка КОММУНТЕХ – 2012

  • ПІДГОТОВКА СУЧАСНОГО ВАЛЕОЛОГІЧНО ОРІЄНТОВАНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА

  • ФОРМУВАННЯ ОСОБЛИВО ЦІННИХ ЗЕМЕЛЬ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

  • Бюлетень про стан довкілля м.Києва за січень 2011 року

  • Червоний шлам Миколаївського глиноземного заводу – цінна техногенна сировина

  • Кодекс України "Про надра"

  • Закон України "Про охорону навколишнього природного середовища"

  • Закон України "Про екологічну експертизу"

  • ОСНОВНІ ШЛЯХИ ОПТИМІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ВІДНОВЛЕННЯ БУКОВИХ ЛІСІВ КАРПАТ

  • Лесоразведение в Украине: факты и иллюзии

  • Червона книга України. Рослинний світ

  • Червона книга України. Тваринний світ

  • Учебные пособия. Книги

  • РАЗВИТИЕ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ КУЛЬТУРЫ СТУДЕНТОВ НА ЗАНЯТИЯХ ПО ТУРИЗМУ


Партнеры







Р е к л а м а

Французские натяжные потолки


создание сайтов
сборные грузы из Китая
Сузуки sx4
коммерческая недвижимость
купить квартиру
сетка кладочная
автозапчасти
радиаторы отопления
дипломные на заказ
интернет казино
играть в игры
гофротара
натяжные потолки
создание сайтов
оборудование для химчисток
concept
a 320
a6
вывод из запоя
детские электромобили
romania-today.ru

ГП «УкрНТЦ «Энергосталь» создало «под ключ» мощную аспирационную систему за агломашинами на ПАО «Никопольский завод ферросплавов».

ГП «УкрНТЦ «Энергосталь» – крупнейший в СНГ инжиниринговый комплекс, который решает актуальные проблемы создания, реконструкции и развития предприятий горно-металлургического комплекса (ГМК) и других отраслей: от разработки и освоения новых технологий, проектирования, изготовления, поставки оборудования до ввода промышленных объектов в эксплуатацию – на условиях «под ключ».

ПАО «Никопольский завод ферросплавов» является флагманом ферросплавной подотрасли Украины. На протяжении всего периода существования «НЗФ» ГП «УкрНТЦ «Энергосталь», как генпроектировщик, осуществляет проектное сопровождение и авторский надзор за строительством объектов завода. Например, в 1984 г. за разработку и промышленное внедрение комплекса по защите воздушного бассейна от выбросов рудовосстановительный печей Никопольского завода ферросплавов ряд сотрудников Центра и завода удостоен Государственной премии УССР. И в настоящее время новый этап сотрудничества Центра и завода ознаменовался реализацией грандиозного проекта.

15 державних інспекторів-природоохоронців притягнули до відповідальності

Прокуратура Київської області виявила численні порушення вимог Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища" та іншого природоохоронного законодавства в діяльності Державної екологічної інспекції в Київській області при здійсненні державного контролю в діяльності підприємств аграрного сектору в сфері тваринництва. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.

Зокрема, посадовими особами вказаного інспекційного органу неналежним чином вживались заходи до притягнення винних осіб до відповідальності. Також, невірно здійснювалися нарахування і стягнення завданої довкіллю шкоди у зв'язку з порушенням природоохоронного законодавства. Керівництвом не забезпечено належного контролю за виконанням раніше винесених рішень та приписів. Крім того, мали місце факти неналежного повідомлення суб'єктів господарювання вказаної галузі про проведення планових перевірок, журнал реєстрації направлень взагалі не вівся.

На Черкащині селищна громада вимагає припинити свавілля місцевих лісників

27 вересня у селищі Верхнячка Христинівського району Черкаської області по провулку Дзержинського працівники ДП «Уманське лісове господарство» незаконно зрубали п’ять сторічних дубів. При цьому всі дерева були живоростучими, а діаметр знищених стовбурів складав понад 70 сантиметрів.

На вимогу представників громади пояснити причини такого злісного вандалізму лісники повідомили, що вирубка здійснена за заявою жителів вулиці Дзержинського у зв’язку з загрозою падіння дерев на господарчі будівлі та особистий житловий будинок.

Проте, у місцевих жителів виникло логічне запитання – з яких пір заява громадянина є підставою для вирубки дерев, до того ще й цінних порід? Жителі Верхнячки переконані, що при вирубці не було враховано стан цих дерев і вже направили відповідні звернення до прокуратури, центральних органів державної влади та народних депутатів.

Еко-майбутнєв руках підростаючого покоління

У дошкільному навчальному закладі №3 м.Жмеринка пройшла екологічна акція «Еко-сумка».

- Я малюю сонечко, бо воно світле і тепле, а на ньому поставлю свою долоньку. Так дуже гарно виходить. От зараз домалюю і побачите, - захоплено розповідає п’ятирічний Владик.

Його робота є символічною: яскраве сонце – як мир та світле майбутнє; ручка дитини – як чистота і невинність. Так і проситься до вуст фраза: «Майбутнє в руках підростаючого покоління».

У дошкільному навчальному закладі №3 м.Жмеринка пройшла екологічна акція «Еко-сумка». Покликана залучати наймолодшеньких до збереження навколишнього середовища. Адже як відомо, свідомість людини формується з самого малку.

У Полтаві всихають каштани та дуби

Останнім часом у Полтаві дерева всихають. Каштани втрачають свій привабливий вигляд. Полтавські екологи переконані: така тенденція почала спостерігатися ще приблизно 7 років тому. Крім каштанів, у місті всихають дуби.

— Справа у тому, що каштани, які ростуть у місті, це не справжні каштани, які ростуть, приміром, на Кавказі, — говорить Наталія Смоляр, завідувач кафедри екології та охорони довкілля полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленка, кандидат біологічних наук, доцент. – А так звані каштани, які ростуть у Полтаві, це гіркокаштан (кінський каштан).

Тому через непристосованість до умов навколишнього середовища каштани уже в червні починають в'янути, а у середині літа взагалі їх листя стає жовтого кольору і опадає.

Новости экологии



Фотоархив


| Новости энергетики | Боль в спине |