Технічна підтримка

684-900

  • Про компанію
  • Вакансії
  • Контактна інформація
Опис web torrent клієнта
Загальні відомості
P2P-трафік (трафік, що генеруєтсья клієнтською програмою, встановленою на комп’ютері користувача по протоколу P2P), створюючи велику кількість одночасних сесій і генеруючи велику кількість дрібних пакетів, негативно впливає на пропускну здатність радіоканалу і провокує великий відсоток втрат в ньому. При чому такий ефект шкодить не лише самому абоненту, але й тим користувачам, які підключені на ту саму базову станцію.
Для того, щоб обійти ці технічні обмеження і не відчувати дискомфорту, існує можливість скористатись сервером УАРНЕТ, на якому встановлений веб торрент-клієнт. Для того, щоб отримати можливість користуватись нашим веб торрент-клієнтом, потрібно:
  • користуватись радіоканалом УАРНЕТ;
  • відіслати заявку на поштову скриньку registry(at)torrent.rv(dot)ua;
  • відіслати листа з поштової адреси, що вказана у Вашому договорі з УАРНЕТ.
Після отримання логіну і паролю користувач може зайти на сервер і замовити на завантаження необхідні йому файли. Весь P2P-трафік при їх завантаженні пройде за межами радіоканалу і файл опиниться на сервері. Забрати завантажену інформацію можна як через той самий веб-інтерфейс, так і по протоколу FTP з підтримкою докачування.
Переваги
  • Економія часу. Тому, що швидкість завантаження веб торрент-клієнтом УАРНЕТ ніяк не обмежена і файл швидко опиняється на сервері, а також тому, що по радіоканалу файл набагато швидше завантажиться з сервера УАРНЕТ по протоколу FTP, ніж зі світу по протоколу P2P.
  • Економія електроенергії. Тому, що немає необхідності тримати комп'ютер включеним тривалий час. Замість Вашого комп’ютеру буде працювати наше обладнання.
  • Оптимальніше використання радіоканалу. Тому, що він не буде завантажений таким видом трафіку, який він не може ефективно передати. Поки інформація по протоколу P2P завантажується на сервер УАРНЕТ, Ви можете користуватися іншими сервісами Інтернет, так само, як і тоді, коли файл по FTP завантажується з сервера УАРНЕТ.
Оформлення заявки
Приклад заявки на створення аккаунта

Тема листа: ADD: номер угоди з УАРНЕТ

У тілі листа вказати пароль.

Тобто, логіном буде номер угоди з УАРНЕТ, а пароль – той, що Ви вкажете в тілі листа.

Приклад заявки на зміну паролю

Тема листа: CHG: номер угоди з УАРНЕТ

У тілі листа вказати новий пароль.

У випадку зміни паролю перевіряється належність поштової скриньки до угоди абонента з УАРНЕТ

Про заведення екаунту/зміну паролю користувач буде повідомлений листом на електронну пошту.

URL
http://torrent.rv.ua
FTP
Тільки для користувачів УАРНЕТ

login: torrent

pass: torrent

Правила користування
Забороняється
  • зберігати на сервері завантажені файли та торрент-файли не більше 7ми днів від часу завантаження;
  • розповсюджувати логін/пароль третім особам;
  • будь-яким чином впливати на нормальну роботу серверу.
У випадку порушень правил користування - адміністрація блокує надання сервісу користувачу!
Опис інтерфейсу

Для початку, потрібно отримати (зареєструвати) екаунт.

Ввійшовши в середовище веб-інтерфейсу Ви побачите надпис Select torrent to upload (6)

Це поле призначене для завантаження торрент-файлу з Вашого комп'ютера на сервер. Після завантаження торрент-файлу, Ви побачите новий рядок з описом статусу завантаження інформації торрент-клієнтом(5). Тут вказані поля: назва торрент-файлу, який був завантажений на сервер, розмір завантажуваної інформації, статус/швидкість завантаження, орієнтовний час, що залишився до кінця завантаження, міні-панель керування завантажуваним торрент-файлом(4) . Завантажити торрент-файл можна і з веб-сторінки в інтернеті, вказавши шлях до нього у полі URL for the Torrent File (7) Є можливість здійснювати пошук інформації безпосередньо у веб торрент-клієнті, ввівши в рядок Torrent Search (8) ключові слова. Переглянути список активних в даний момент часу користувачів можна у полі Online (3). Змінити налаштування власного профайлу можна натиснувши на кнопку my profile (2). Відправити повідомлення іншому користувачу можна натиснувши на messages (1) Переглянути директорії користувачів (або ж власну) можна натиснувши на поле directory(10)

Порада
Перед тим, як завантажити новий файл, радимо скористатись пошуком http://search.torrent.rv.ua . Можливо файл, який Вам потрібен, вже був кимось завантажений ?

UARNet, м.Рівне, вул. Міцкевича, 10

тел. (0362) 684-900 (багатоканальний)

uarnet at mail dot rv dot ua