Технічна підтримка

684-900

  • Про компанію
  • Вакансії
  • Контактна інформація
IP-телефонія
ІР-телефонія (Ай-Пі телефонія, Інтернет-телефонія) – це новітня технологія, що дозволяє використовувати мережу Інтернет для проведення міжнародних і міжміських телефонних розмов та передачі факсів.
Який принцип роботи технології Інтернет-телефонії?
Голосові сигнали при розмові перетворюються в цифрові дані. Ці дані за допомогою спеціального серверу розбиваються на потоки, значно стискаються і пересилаються вашому співрозмовнику через Інтернет. Коли ці дані досягають кінцевої мети – вони декодуються в звукові сигнали.
Чому вартість розмов через ІР-телефонію коштує так мало?
Для здійснення звичайного телефонного дзвінка необхідна наявність розгалуженої мережі телефонних станцій, чисельних телефонних ліній і супутникової ретрансляції, а під час телефонної розмови кожен абонент повністю займає одну телефонну лінію. Всі ці значні затрати спричинили зростання собівартості хвилини розмови для звичайного користувача.
У випадку використання ІР-телефонії, для проведення розмови використовуються сучасні технології стиснення даних. Тому через один канал зв'язку можуть одночасно передаватись різні типи даних від різних користувачів. А самі канали зв'язку є високошвидкісними і повністю використовують свої ресурси.
Контактна інформація

UARNet, м.Рівне, вул. Міцкевича, 10

тел. (0362) 684-900 (багатоканальний)

uarnet at mail dot rv dot ua