This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6307 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-19. The original page over time could change.
Спеціальна виставка вшановує пам’ять професора Фердинанда Александера Порше / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Спеціальна виставка вшановує пам’ять професора Фердинанда Александера Порше

Штутгарт. Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт, вшановує пам’ять професора Фердинанда Александера Порше спеціальною виставкою у музеї Porsche. Доктор Вольганг Порше, голова наглядової ради Porsche AG, відкрив виставку 1 червня 2012 року у присутності членів родин Порше та Піх. Також серед присутніх були члени правління компанії та представники Porsche AG, Porsche Holding Salzburg та Volkswagen AG, політики та представники бізнесу, а також колишні колеги Ф. А. Порше. Почесний президент наглядової ради Porsche AG  помер 5 квітня 2012 у Зальцбурзі у віці 76 років.

 
Спеціальна виставка розповідає не лише про роботи видатного дизайнера, який створив легендарні автомобілі, такі як 904 Carrera GTS та Porsche 911. В центрі уваги – сам Ф. А. Порше. З самісінького дитинства він захоплювався автомобілями, проводячи чимало часу в конструкторському бюро та майстернях свого дідуся, Фердинанда Порше. Пізніше він багато часу віддавав своїй родині, пристрасно ставився до  полювання, природи, а також фотозйомки. Так, відвідувачі вперше матимуть нагоду побачити особисті речі та фотографії з колекції родини Порше. Серед експонатів – окремі трубки з його колекції, годинники та фотокамери, а також саморобні сани, створені дизайнером для його дітей.


Окрім численних особистих експонатів, музей Porsche демонструє два автомобілі: перший Porsche 904 Carrera GTS та 911 Carrera 3.2 з індивідуальним дизайном салону. Ф.А. Порше часто насолоджувався поїздками в обох автомобілях впродовж життя. Спеціальна виставка також представляє творчий період в конструкторському бюро та “Porsche Design Studio”, яку він перемістив до Цель ам Зеє через два роки з дати заснування. В рамках експозиції представлені, наприклад, класичні чоловічі аксесуари, зокрема годинники, окуляри, засоби для письма, в яких легко пізнати почерк Ф.А. Порше та які здобули світову популярність під заснованим ним брендом “Porsche Design”.


Спеціальна виставка, яка вшановує пам’ять професора Фердинанда Александера Порше, триватиме до 29 липня 2012. Усі відвідувачі можуть залишити слова співчуття у книзі жалоби, яка буде передана сім’ї Порше після завершення виставки. Музей Porsche відчинений з вівторка по неділю з 9 ранку до 6 години вечора.

Детальніше про автомобілі Порше http://porsche.ua/dealers/kiev

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д