This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6114 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-19. The original page over time could change.
Porsche 911 Carrera, Panamera та Cayenne здобули більшість голосів читачів / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Porsche 911 Carrera, Panamera та Cayenne здобули більшість голосів читачів

Штутгарт. Новий Porsche 911 Carrera з’явився на європейському ринку лише в грудні 2011 року. З того часу спортивний автомобіль-легенду визнано читачами журналу «Auto Motor und Sport» кращим у своєму класі. Оцінило усі достоїнства даного автомобіля і журі англійського журналу «What Car?». Воно віддало йому перше місце у номінації «Performance Car of the year». Не залишився без нагород і Panamera – зовсім недавно його було визнано кращим седаном класу «люкс» у Мексиці, Канаді та Іспанії. У перелік з 36 кращих автомобілів, вибраних читачами журналу «Auto Motor und Sport», увійшов і чотиридверний Gran Turismo. Він переміг у категорії автомобілів класу «люкс».

В опитуванні журналу «Auto Motor und Sport» взяли участь понад 116 000 читачів. Для оцінювання були представлені 311 автомобілів у десяти різних класах.

У той же час читачі журналу «OFF ROAD» визнали Porsche Cayenne «Позашляховиком року» в категорії «Позашляховик класу «люкс»». Боротьба у даній номінації тривала між одинадцятьма виробниками. Спортивний позашляховик від Porsche здобув понад 20% голосів, значно випередивши конкурентів. Дане опитування проводиться з 1982 року – цього разу в ньому взяли участь понад 57 000 читачів.

Порше Центр Київ
Офіційний дилер Порше http://www.ua.porsche.com/ua/services/saloons/kiev

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д