This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6113 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-19. The original page over time could change.
Очікуваний знаковий дебют абсолютно нового Ford B-MAX на Всесвітньому мобільному конгресі / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Очікуваний знаковий дебют абсолютно нового Ford B-MAX на Всесвітньому мобільному конгресі

· Абсолютно новий Ford B - MAX буде вперше представлений 27 лютого Головою ради директорів Ford Motor Company Біллом Фордом на впливовому Всесвітньому мобільному конгресі в Барселоні.

· Ford оголосить про нові технології для є вропейського ринку, які вперше застосовані на B - MAX, що робить його одним з найбільш технологічно просунутих малолітражних автомобілів на ринку. B - MAX стане першим в історії автомобілем, представленим на Всесвітньому мобільному конгресі.

· Білл Форд також виступить на конференції з програмною промовою, присвяченою баченню компанією мобільності і зростаючого зв'язку між автомобілями та мобільними технологіями у майбутньому.

· Президент і головний виконавчий директор Ford Алан Мулаллі представить B - MAX автомобільному світові 6 березня на Женевському автосалоні.

Кельн , Німеччина, 14 лютого 2012 року – Голова ради директорів Ford Motor Company Білл Форд представить абсолютно новий B - MAX 27 лютого 2012 р. на Всесвітньому мобільному конгресі в Барселоні.

Ford є першим виробником, який представить автомобіль на провідній події в мобільній галузі та оголосить про передові нові технології в Європі, які вперше застосовані на B - MAX, що робить його одним з найбільш технологічно просунутих малолітражних автомобілів на континенті.

Білл Форд також стане першим керівником провідного автовиробника , що виступить з програмною промовою на Всесвітньому мобільному конгресі , у якій представить бачення компанії в майбутньому щодо мобільності, і розкриє потенціал для поєднання мобільних технологій і автомобілів.

«Представлення B - MAX на Всесвітньому мобільному конгресі підкреслює, наскільки важливими є технології для клієнтів та Ford», – говорить Стівен Оделл , президент та генеральний директор Ford of Europe. « B- MAX підвищить рівень для малолітражних автомобілів в Європі , поєднуючи технології та інженерні розробки в компактному корпусі.»

6 березня Президент і генеральний директор Ford Алан Мулаллі представить B - MAX автомобільному світу на Женевському автосалоні – 2012.

На B - MAX встановлено унікальну систему зсувних дверей Easy Access Door System з оригінальними розпашними передніми дверима і розсувними задніми дверима. Інтегровані в самі двері центральні стійки забезпечують надзвичайно зручний доступ для пасажирів і багажу.

Він буде оснащений лінійкою двигунів, включаючи новий 1,0- літровий бензиновий двигун EcoBoost і 1,6- літровий дизельний двигун TDCi , які представляють найнижчі у своєму класі рівень витрати палива і викидів CO2.

Детальніше про автомобілі Форд http://ford.winnerauto.ua/

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д