This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6064 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-19. The original page over time could change.
Нове покоління Boxster – центральномоторного родстера від Porsche / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Нове покоління Boxster – центральномоторного родстера від Porsche

Штутгарт. Вперше в історії моделі Porsche Boxster зміна поколінь позначилася настільки масштабними нововведеннями. Двомісний автомобіль з відкидним верхом вийшов на ринок з повністю новим полегшеним кузовом та повністю переробленим шасі. Значно зменшена вага, подовжена колісна база, ширша колія та більші колеса, а також електромеханічний підсилювач керма істотно вплинули на динамічні показники спорткара, які є кращими у своєму класі. В той же час автомобіль став на 15% більш економічним. В залежності від моделі він споживає менше 8 л на 100 км.

Зовнішність нового Boxster вирізняється короткими звисами, суттєво зміщеним уперед лобовим склом, пласким силуетом та експресивними боковими повітрязабірниками. На автомобіль встановлений повністю новий складаний дах з електроприводом. Концепція інтер’єру пропонує екіпажу більше простору та характерну для Porsche піднесену центральну консоль, яка бере свій початок з Carrera GT та забезпечує покращену ергономіку.

Нове покоління автомобіля дебютує класичним для Porsche дуетом з Boxster та Boxster S. На обидві моделі встановлюються шестициліндрові двигуни з прямим впорскуванням палива, ефективність яких покращена завдяки системам рекуперації електроенергії, термоменеджменту, а також функції Start/Stop. Базова модель нині має потужність 265 к.с. з 2,7-літрового двигуна – на 10 к.с. більше, ніж у попереднього покоління. На Boxster S, як і раніше, встановлюється 3,4-літровий двигун. Він має потужність 315 к.с., яка збільшилася на 5 к.с. у порівнянні з попередником. На обидві моделі встановлюється механічна шестиступенева трансмісія у базовій комплектації, в той час як у якості опції доступна семиступенева Porsche Doppelkupplung (PDK). Обидва автомобілі демонструють найвищий рівень ефективності та динаміки саме з  PDK. Так, рівень споживання палива Porsche Boxster з PDK – 7,7 л/100 км, в той час як для Boxster S цей показник становить 8,0 л/100 км. Розгін до 100 км/год моделі Boxster складає 5,7 с, Boxster S – 5,0 с.

Для додаткового покращення показників динаміки Porsche вперше пропонує пакет Sport Chrono у якості опції для Boxster. Також вперше для Boxster доступна система Porsche Torque Vectoring (PTV) та механічне блокування заднього диференціалу.

Офіційні дилери Porsche в Україні розпочали прийом замовлень на нові Boxster, а перші автомобілі вже навесні з’являться у дилерських центрах. Ціни для українського ринку буде оголошено найближчим часом.

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д