This version of the page http://k2.ua/ua/announcement/metr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-16. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
16 жовтня 2012
Див╕ться ввечер╕

19:40 "Ж╕ночий погляд" Оксани Пушк╕но╖"

21:40 "Крупним планом"

22:50 "Модний вирок"

23:45 "Позаоч╕"

К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
програма
Квадратний метр

╤нд╕я - загадкова кра╖на контраст╕в. М╕сце, де письменники та музики черпають натхнення. М╕сце духовност╕ та гармон╕╖... ╤нд╕йська культура в╕дома на весь св╕т, ╕нд╕йська м╕фолог╕я - це справжн╕й витв╕р мистецтва. Туди мр╕╓ потрапити кожен. Хоча б на одну мить доторкнутися рукою до одн╕╓╖ з найдавн╕ших цив╕л╕зац╕й у св╕т╕... Сьогодн╕ Антон Середа разом ╕з дизайнером Христиною Рибачук спробують  створити маленький шматочок ╤нд╕╖ у невеличк╕й ки╖вський квартир╕. Див╕ться уважно програму - ви д╕зна╓тесь, який вигляд мають ╕нд╕йськ╕ орнаменти, як╕ кольори у ц╕й кра╖н╕ найпопулярн╕ш╕ ╕, звичайно, як╕ ж основн╕ ознаки саме ╕нд╕йського стилю. Тож не пропуст╕ть у суботу медитативний випуск програми "Квадратний метр" на "╤нтер╕".

Субота, 05 кв╕тня, 12:00
п╕знавальна програма
Беб╕-бум
Що купити перед народженнням дитини? Чи брать тата на роди? Що таке ранн╕й розвиток? При╓днуйтесь до "Беб╕-буму"! Разом ╕з К2!..
Середа, 17 жовтня, 09:00
д╕╓тична програма
Правда про ╖жу
Суворий диктатор д╕╓ти Джул╕ан Маккейт не використову╓ метод прянику, оск╕льки зна╓, що це шкодить здоров'ю та ф╕гур╕...
В╕второк, 16 жовтня, 12:25
Телебачення для вс╕╓╖ родини