This version of the page http://uz.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-14. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Зменшена вартість проїзду у швидкісних електропоїздах Інтерсіті+

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

12.10.2012

Укрзалізниця: вокзал станції Слов'янськ буде одним з кращих в Україні

Повним ходом ведеться реконструкція вокзального комплексу станції Слов'янськ. На сьогоднішній день на цьому об'єкті в дві зміни працює понад 300 будівельників-залізничників. За словами начальника Донецької залізниці Миколи Рогова Донецька залізниця з року в рік планово працює над оновленням вокзалів. «Я можу з певністю сказати, що вокзали в Артеміську та Слов’янську незабаром будуть готові до прийому пасажирів.
12.10.2012

З початку року в вагонах державних вагонних компаній перевезено понад 105 млн тонн

За 9 місяців поточного року обсяги перевезень в вагонах державних вагонних компаній (під експедицією ДП «Український транспортно-логістичний центр) склали 105,180 млн тонн. Впродовж вересня частка обсягів перевезених вантажів в вагонах державних компаній збільшилася: до 30,7% за період з січня по вересень (за 8 місяців 2012 цей обсяг дорівняв 30,3% від загального обсягу перевезень вантажів). Загалом з початку року залізниці України перевезли 342,5 млн тонн вантажів.
Закрити