This version of the page http://betv.com.ua/online/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-14. The original page over time could change.
BeTV » online

Тиждень моди в Україні

online, Новости

Протягом п`яти днів – з 10 по 14 жовтня – в режимі онлайн на сторінці проекту пройдуть трансляції 39 fashion-показів усіх учасників 31-го Ukrainian Fashion Week, що відбудеться у МК «Мистецький Арсенал».

Прес-конференція Ініціативної групи «Першого грудня»

online, Политика / Социалка

16 жовтня о 14:30
дивіться в прямому ефірі

Звернення Ініціативної групи “Першого грудня”
до суспільства напередодні виборів

На прес-конференції Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк та Ігор Юхновський представлять позицію Ініціативної групи “Першого грудня” щодо перебігу парламентських виборів та оприлюднять звернення до українців.

До створеної в 20-ту річницю референдуму ініціативної групи “Першого грудня” ввійшли чільні представники національної інтелігенції: В’ячеслав Брюховецький, Богдан Гаврилишин, Володимир Горбулін, Семен Глузман, кардинал Любомир Гузар, Іван Дзюба, Мирослав Маринович, Мирослав Попович, Євген Сверстюк, Вадим Скуратівський, Ігор Юхновський.

Місце проведення прес-конференції: УНІАН (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал)
Контактний тел: +38-063-6286869

Міжнародний кінофестиваль «Молодість»: прес-конференція

online

9 жовтня 2012 р. о 12:00
дивіться у прямому ефірі

Міжнародний кінофестиваль «Молодість»:
прес-конференція

За півтори тижня до початку найцікавішій події осені — 42-го Міжнародного кінофестивалю «Молодість» — його організатори розкриватимуть секрети цьогорічного фесту: нарешті буде презентовано програму, представлено гостей та учасників, спеціальні події, лекції, концерти, майстер-класи та інші івенти.
Спікери: Андрій Халпахчі (гендиректор МКФ «Молодість»), Денис Нікітенко (програмний директор МКФ «Молодість»), Євген Власенко (гендиректор МСЛ); Володимир Клименко (голова правління «Укрінбанк»).
На прес-конференцію також запрошені українські режисери, сценаристи, актори, фільми яких будуть представлені у програмах фестивалю.

Дізнатися першими про особливості «Молодості-42» усі синефіли та кіномани зможуть, переглянувши трансляцію прес-конференції, що відбуватиметься у кінотеатрі «Київ».

Профит-шоу Live: Виктория Тигипко

online, ProfIT - истории IT в украине

3 октября 19:30
смотрите в прямом эфире

Профит-шоу Live: Виктория Тигипко

Профит-шоу – это интервью с предпринимателями, венчурными капиталистами и интересными личностями из сферы интернет-бизнеса и стартапов.
Очередной выпуск программы пройдет в новом месте (креативное пространство «Часопис») и в новом формате — теперь вопросы гостю будут задавать не только ведущий Макс Ищенко, но и все желающие (в том числе и онлайн на нашей страничке).
Гостья программы — Виктория Тигипко, управляющий партнер фонда TA Ventures и организатор конференции IDCEE.
Все, кто интересуется предпринимательством, могут присоединиться к трансляции в 19:30 и задать свои вопросы.

Форум «Медіа за інформаційне суспільство»

online, Новости Теги: інтернет, інформаційне суспісльство, медиа, цензура

29 вересня, 9:00 – 18:00
дивіться у прямому ефірі

Форум «Медіа за інформаційне суспільство»

Усю суботу, с 9:00 до 18:00, можна дивитися трансляцію Форуму, який проводитиме Міжнародна неурядова організація «Європейська Медіа Платформа». Як декларують організатори, «мета заходу — привернути увагу журналістів, активістів соцмереж, перекладачів, а через них і більш широких верств населення до перспектив і викликів інформаційного суспільства, до здобутків світової спільноти в розробці політики управління інтернетом, розуміння і втілення концепції мультистейкхолдерізму».
Дізнатися, що означає цей самий «мультистейкхолдерізм», а також поставити свої запитання на теми управління інтернетом, цифрової економіки та цензури (їм буде присвячено три панельних дискусії) можна під час Форуму на сторінці трансляції.
Модератори: Оксана Приходько, Олександр Мартиненко, Мустафа Найєм, Леонід Тодоров
Програма заходу – на сайті  EMP

Зустріч із куратором Керолайн Дуглас у рамках виставки Аніша Капура

British Council, online Теги: British Council, PinchukArtCentre, Керолайн Дуглас? Бйорн Гельдхоф, современное искусство, сучасне мистецтво

29 вересня о 16.00
дивіться у прямому ефірі

Зустріч із куратором Керолайн Дуглас
у рамках виставки Аніша Капура

Британська Рада в Україні, PinchukArtCentre та КНУ ім. Т. Шевченка у рамках спільної освітньої програми запрошують на трансляцію розмови куратора England’s Arts Council Collection Керолайн Дуглас та арт-менеджера PinchukArtCentre Бйорна Гельдхофа, що відбудеться 29 вересня о 16.00 у Великій лекційній залі Університету (вул. Володимирська, 60). Освітня програма інституцій має на меті продовжити знайомство українців із творчістю Аніша Капура – одного з найвидатніших скульпторів свого покоління. Перша персональна виставка Капура в Східній Європі триває до 30 вересня у PinchukArtCentre.

Гогольфест: фестиваль сучасного мистецтва

online, Образование / Искусство Теги: визуальное искусство, влад троицкий, гогольфест, ДАХ, музыка, Павел Гудимов, перформанс, театр

21 – 29 вересня 2012 дивіться у прямому ефірі Гогольфест: фестиваль сучасного мистецтва Після дворічної перерви найулюбленій фест знов в строю. Цього року він має назву «Спецпроект: Видубичі» і проходитиме в далекому від гламуру місці — на непрацюючому заводі металоконструкцій у промзоні, що навряд злякає справжніх шанувальників сучасного мистецтва. На них чекають художні виставки та театральні вистави, перформанси та майстер-класи, крім того буде представлено нову академічну музику, артхаусне кіно та арт-проект Павла Гудімова. Традиційний учасник події – театр Дах Програма фесту може змінюватися, але незмінними залишаються локації: Їх п’ять: театральна сцена, музична сцена, кінотеатр, labcombinat, indie-music stage 21 вересня о 19:00  - відкриття фесту 24 вересня о 19:00 — Нововіденський бал. Національний камерний ансамбль «Київські солісти» Концерт-фантазія на теми вальсів Штрауса і творів композиторів нововіденської школи 29 вересня о 21:30 - Проект «Україна Містичнва». Тетар «Дах»:  «Король Лір. Пролог»

Startup Crash Test #31

online, Startup Crash Test, Бизнес / IT Теги: IT-бизнес, Startup Crash Test, Александр Ольшанский, стартапы

28 сентября в 16:00
смотрите в прямом эфире

Startup Crash Test #31

На этот раз просто, без затей и даже без названия – № 31. После летних каникул Startup Crash Test решил слегка видоизменить формат и вместо экспертных панелей предлагает интересного спикера – известного предпринимателя Александра Ольшанского. Это в первой части краштеста. А во второй, как и прежде, стартаперы будут презентовать свои проекты. Узнать о том, что они напридумывали за три летних месяца, можно прямо тут в 16:00.
Подробности ищите на сайте Startup Crash Test

Онлайн-кампус виборців: Сергій Тігіпко

campus 3.0, online, Политика / Социалка Теги: campus 3.0, вибори 2012, онлайн-дебати, партія регіонів, политика, Сергій Тигіпко, суспільство

26 вересня, 16:30
дивіться у прямому ефірі

Онлайн-кампус виборців
дебати з політиками
випуск 6: Сергій Тігіпко

26 вересня дивіться шостий випуск програми «Онлайн-кампус виборців» (проект об’єднання Campus 3.0). Раз на тиждень у прямому ефірі на гострі запитання журналістів і представників університетської спільноти з різних регіонів України відповідатимуть лідери провідних політичних партій, що беруть участь у передвиборчій гонці.
Гість шостої програми — один з лідерів Партії регіонів Сергій Тігіпко

запитання до Сергія Тігіпка можна поставити на сторінці трансляції або на сторінці ФБ Campus 3.0
твітер-трансляція за хештегом #campus30

Зустріч із режисером Метью Спрінґфордом у рамках виставки Аніша Капура

British Council, online Теги: British Council, cовременное искусство, PinchukArtCentre, Аніш Капур, кино, Метью Спрінґфорд, скульптура, сучасне мистецтво

22 вересня о 16.00
дивіться у прямому ефірі

Зустріч із режисером Метью Спрінґфордом
у рамках виставки Аніша Капура

Британська Рада в Україні, PinchukArtCentre та КНУ ім. Т. Шевченка у рамках спільної освітньої програми запрошують на трансляцію зустрічі з британським режисером, продюсером документального серіалу BBC One Imagine та автором стрічки «Рік Аніша Капура» (The year of Anish Kapoor) Метью Спрінґфордом, що відбудеться 22 вересня о 16.00 у Великій лекційній залі Університету (вул. Володимирська, 60). Освітня програма інституцій має на меті продовжити знайомство українців із творчістю Аніша Капура – одного з найвидатніших скульпторів свого покоління. Перша персональна виставка Капура в Східній Європі триває до 30 вересня у PinchukArtCentre.