This version of the page http://kpi.ua/1006-3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-10. The original page over time could change.
На засіданні Вченої ради: 08.02.10 | Національний технічний університет України

На засіданні Вченої ради: 08.02.10

Чергове засідання Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулося 8 лютого 2010 р. під головуванням ректора НТУУ «КПІ» академіка НАН України М.З.Згуровського.

Першим питанням порядку денного було заслухано доповідь проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) члена-кореспондента НАН України С.І. Сидоренка про міжнародну діяльність університету у 2009 р. та завдання на 2010 р. При обговоренні доповіді виступили В.А. Єрошенко, І.Г. Малюкова, Ф.Ф. Дубровка.

Доповідь проректора з науково-педагогічної роботи (адміністративно-господарська робота та розвиток матеріально-технічної бази) М.В. Печеника була присвячена звіту про роботу господарських та інженерних служб університету щодо утримання та розвитку матеріально-технічної бази у 2009 та завданням на 2010 рік. У доповіді наголошувалося на необхідності дбайливого ставлення до збереження матеріально-технічної бази та всебічної економії ресурсів у нинішній скрутний час економічної кризи. В обговоренні доповіді взяли участь Ф.Ф.Дубровка, Р.Кудрявцев, Б.В.Новіков.

Далі Вчена рада заслухала доповідь начальника департаменту економіки і фінансів Л.Г. Субботіної про виконання бюджету університету за 2009 р. та ухвалила проект бюджету на 2010 рік.  Увагу присутніх було привернуто до обсягів фінансування науково-дослідних робіт, які виконувалися факультетами та інститутами, проаналізовано їхні витрати за комунальні послуги, витрати на поточні та капітальні ремонти, а також проаналізовано виконання індексу розвитку підрозділів університету в 2009 році.

Наступною була доповідь директора Інституту моніторингу якості освіти В.В.Я сінського, який повідомив про підсумки 9-го туру комплексного моніторингу якості підготовки фахівців НТУУ «КПІ». Вчена рада затвердила результати 9-го туру.

За інформацією проректора з навчально-виховної роботи Г.Б. Варламова було затверджено іменних стипендіатів НТУУ «КПІ». Було затверджено  персональну стипендію депутата Київської міської ради, випускника КПІ Дмитра Андрієвського, який, до речі, був присутній на засіданні Вченої ради.

Наприкінці засідання Вчена рада розглянула конкурсні та поточні справи.

Інф. “КП”