This version of the page http://www.centrenergo.com/newsroom/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-10. The original page over time could change.
Прес-центр
  • Новини
  • Публікації
  • Факт-лист
  • Корпоративні видання
  • Галерея
  • Корисні посилання

Прес-центр


Вітаємо Вас на сторінці прес-центру ПАТ «Центренерго». Тут можна знайти найбільш цікаві новини Товариства, отримати інформацію про останні події та ознайомитися з прес-релізами на актуальні теми, прочитати останні публікації про компанію, а також отримати довідкову та аналітичну інформацію. Рубрика допоможе Вам дізнатися більше про діяльність однієї з провідних енергетичних компаній.

Співпрацюючи із ЗМІ, ми намагаємося забезпечувати інформаційну відкритість та прозорість, докладаючи максимум зусиль для надання пресі найсвіжішої і достовірної інформації про роботу ПАТ «Центренерго».

Всі наші електростанції мають власні корпоративні друковані видання - газети, за допомогою яких співробітники регулярно інформуються про роботу підприємства, його успіхи і тенденції розвитку, знайомляться з діяльністю його структурних підрозділів та відділів, мають можливість висловити свою позицію з різних питань життєдіяльності компанії. Досвідчені журналісти та редактори газет висвітлюють події в житті колективу і підтримують корпоративну політику Товариства.

На сторінках сайту публікуються найбільш цікаві публікації корпоративних видань електростанцій, підтримуючи обмін інформацією між відокремленими підрозділами «Центренерго» і сприяючи створенню атмосфери єдності і згуртованості в колективі.


Якщо у Вас виникли питання або Вам потрібна додаткова інформація, Ви завжди можете звернутися до нас. Ми відкриті для журналістів і всіх, хто цікавиться нашою компанією. Ми раді співпраці з Вами!

Прес-секретар ПАТ "Центренерго"
Оксана Єгорова

Для звернень представників ЗМІ:

Телефон: +38 050 358 59 61
Факс: +38 044 364 02 69

E-mail:  yegorova@centrenergo.com

 


Дизайн от Conus