This version of the page http://uz.gov.ua/?m=info.news&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-09. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Зменшена вартість проїзду у швидкісних електропоїздах Інтерсіті+

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

08.10.2012

Україна в силах повернути позиції у сфері залізничних транзитних перевезень

Не дивлячись на те, що за оперативними даними у вересні 2012 р. очікується найнижчий щомісячний обсяг залізничного транзиту за останні сім років, Україна ще має всі можливості повернути втрачені позиції у сфері транзитних перевезень. Ринок транзитних перевезень – постійно змінюється, доходи залізниці, а відповідно і держави, напряму залежатимуть від злагодженої активної транспортної політики по захисту національних інтересів.
08.10.2012

У Харкові закінчується будівництво центру обслуговування швидкісних поїздів

Закінчується капітальна реконструкція технічної станції Харківської вагонної дільниці №1 - ключовим елементом якої є облаштування ремонтно- екіпірувального депо для швидкісних поїздів. Харківське ремонтно-екіпірувальне депо (РЕД) – один з двох сучасних високотехнічних центрів з обслуговування швидкісних міжрегіональних електропоїздів, що створюються у пунктах обертання експресів (перше депо такого рівня створено на ст.Дарниця у місті Києві). Нові центри (депо) з обслуговування швидкісних міжрегіональних електропоїздів якісно відрізнятимуться від існуючих в Україні – поїзд оглядається одночасно на трьох рівнях.
Закрити