This version of the page http://www.nora-druk.com/index.php?limitstart=162 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-09. The original page over time could change.
Нора-Друк

Нора-Друк

Main Menu

скачати актуальний прайс

ДО УВАГИ АВТОРІВ

До розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ рукописи: поезії, збірок оповідань, фантастики/фентезі, містики, історичних романів, книжок для дітей.
Рукописи (ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ) надсилати разом з інформацією про автора і твір (ПІБ автора, освіта, досвід, жанр твору, короткий синопсис або анотація твору) електронною поштою на адресу rukopys@gmail.com
Рукописи не рецензуються

Якщо впродовж трьох місяців від дати відправки рукопису видавництво не звернулося до Вас стосовно підписання угоди на видання, це означає, що твір до видання НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ! Автор може звернутися у видавництво за довідками щодо отримання твору за тел.: +38044 4590944.
Видавництво не несе відповідальності за роботу фільтрів «анти спам», що встановлені на поштовому сервері.

Авторське право у видавничій справі в питаннях і відповідях. / Афонін О. В., Харченко О. М., Руденко І. С./ – К.: Нора-Друк, 2010. – 80 с.
Автори матеріалів, зібраних у цій книзі, намагалися в доступній формі вісвітлити проблеми, які виникають у творців книг – письменників і видавців – в процесі роботи.
Це видання здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Точка зору, відображена у даному виданні, може не співпадати з офіційною позицією Уряду США.
скачати файл в пдф

лінки

Login Form



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися


urban strike антон кушнір артем чапай вікторія горбунова вінниця галина вдовиченко дебати друг читача елеонора сімонова київ книгарня є коронація слова лариса денисенко львів лідери продажу максим кідрук мандри олексій волков париж переклад презентація рецензія роман творча зустріч тернопіль форум видавців франція євгенія кононенко ірен роздобудько

 

Resources

нові видання:

Ще одна «коронована» книжка буде презентована на Львівському Форумі
Вівторок, 30 серпня 2011, 15:57

Нове ім'я в українській літературі – Антон Кушнір.

Його дебютна книга «URBAN STRIKE» – історія про молодих людей, які дорослішали у буремні 90-і, а тепер відвойовують для себе життєвий простір у рідному місті.

Випадково знайдена адреса електронної пошти змінює життя журналіста Майка. Він стає активістом химерного угруповання Urban Strike, яке організовує зухвалі витівки: футбол у підземній річці, пікнік на опорі лінії електропередач, протестну акцію проти нездорової їжі у фаст-фуді . Майк разом з новими друзями нищить безглузді рекламні білборди, готує вуличний фестиваль у закинутому будинку. Рівень напруги і ризику зростає, аж поки не постає питання: чи є межа, перед якою варто зупинитись?

 
Знаєте, як працюється в банку..?
Неділя, 28 серпня 2011, 09:56

 

В новому романі Вікторії ГОРБУНОВОЇ «Надра банку» розповідається багато цікавого про «закулісне» життя банку. Але по суті – це книга про професійну деформацію особистості. Cлужбовий роман розвивається на тлі взаємин співробітників великої корпорації – комерційного банку, світу, де гроші змагаються з почуттями...

Книга про те, як професія впливає на характер, мрії, прагнення людей, як змінюються їхні долі, ролі. І, звичайно, це – історія кохання.  
(«Нора-Друк», 2011, м'яка палітурка, серія «ПК (Популярні книжки)»)

 
Нова книжка Ірен РОЗДОБУДЬКО очікується в продажу з 9-го вересня
Неділя, 28 серпня 2011, 09:39

Саме на цей день запланована перша презентація роману «Я знаю, що ти знаєш, що я знаю» в київський «Книгарні Є» на Лисенка, 3 (початок о 18:30). За тиждень, 17-го вересня, в рамках Форуму Видавців запланована творча зустріч відомої письменниці у львівський «Книгарні Є» (модератор – Леся Воронина).

Книжка виходить в серії «День Європи», в твердій палітурці, оформлення обкладинки Ігоря Жука.

Детальніше...
 
Святкуємо разом День Коронації слова
Написав Administrator   
Середа, 17 серпня 2011, 14:06

 

Шановні журналісти! Запрошуємо вас на прес-брифінг з нагоди «Дня Коронації слова»!
В рамках VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку, організованої Державним комітетом телебачення та радіомовлення України", пройде особливе літературне свято - "День Коронації слова". Співорганізатор виставки - ДП «Дирекція фестивально-виставкової діяльності».

 

18.08.11, 12:00-13:00
Прес-брифінг за участю Юрія Логуша, засновника "Коронації слова", Олександра Курдіновича, голови Державного комітету телебачення та радіомовлення, Ірен Роздобудько, письменниці, Володимира Войтенка, куратора номінації "Кіносценарії", Світлани Скляр, головного редактора видавництва "Клуб Сімейного дозвілля".

Місце проведення - прес-центр "Український час" (Київ, Український дім, вул. Хрещатик, 2, М "Майдан незалежності", 2 поверх).

Акредитація ЗМІ: Мар’яна Манакова, +38 050 555 58 50.

 
Лариса Денисенко: «Більше за все ненавиджу хамство, жлобство, тупість та безпардонність»
Написав АНКЕТА ПРУСТА   
Понеділок, 15 серпня 2011, 19:14

Джерело: Друг читача

Про киянку литовсько-грецького походження Ларису Денисенко можна розказувати довго. Вона – юрист. Працювала в Міністерстві юстиції України, зараз веде адвокатську практику. Проявила себе і на телебаченні: була ведучою авторської культурологічної програми «Документ» на «плюсах». Авторка багатьох колонок та рубрик у різноманітних журналах. У 2002 році Лариса відкрила в собі ще й літературний дар, здобувши перемогу у конкурсі «Коронація слова» (гран-прі за «Забавки з плоті та крові»). З цього моменту до юридичних справ додаються справи літературні: романи, новели, дитячі твори. Можна ще і ще говорити про жінку, яка поєднала в собі усе це, але краще за все про неї вона розкаже сама.

Детальніше...
 
Новий детектив Олексія Волкова «Слід на воді»
Написав Administrator   
Середа, 10 серпня 2011, 15:44

Видавництво «Нора-Друк» продовжує свою серію детективів та трилерів «Морок». До списку творів таких широко відомих письменників, як Андрій Кокотюха та Марек Краєвський, чиї книжки виходили «під чорною обкладинкою» серію, цього разу потрапив новий роман визнаного українського детективіста Олексія Волкова «Слід на воді».
Презентація новинки запланована на Форумі видавців у Львові.

Детальніше...
 
«У пошуках Огопого»: не розлучаючись із Україною
Написав Жанна Куява   
Середа, 17 серпня 2011, 13:57

Джерело: ХайВей

Як не пафосно звучить назва цього відгуку, але саме це відчувається у кожному нотатку наколосвітньої подорожі мандрівниці Лесі Ворониної, авторки чудової книжки з чудернацькою назвою «У пошуках Огопого». Де б не була письменниця, – усюди думала, розмірковувала, порівнювала, вболівала й філософствувала про свій рідний край.

Детальніше...
 
Ірен Роздобудько власноруч проілюструвала свою нову книгу
Написав Костянтин БАРАНОВ   
П'ятниця, 12 серпня 2011, 15:40

Джерело: Gazeta.UA

На початку вересня у видавництві "Нора-Друк" вийде нова книга Ірен Роздобудько "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю". Про це Gazeta.ua розповіла письменниця.

"Це роман в новелах, який складається з одинадцяти різних історій. Для мене він цікавий тим, що будь-яку новелу можна переставити чи читати окремо. Від того книга не стане гіршою. Тобто я тут погралась з формою", - сказала вона.

За словами письменниці, книга "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю" розповідатиме про емігрантів, які живуть в Німеччині і намагаються там вижити.

Детальніше...
 
Лідери продажу серед книжок видавництва «Нора-Друк» в мережі «ЕМПІК» за липень 2011 р.
Написав Administrator   
Середа, 10 серпня 2011, 12:48

1.  Роздобудько Ірен. Мандрівки без сенсу і моралі.

2. Кідрук Максим. Подорож на Пуп Землі.

3. Роздобудько Ірен. Гра в пацьорки

4. Роздобудько Ірен. Він: Ранковий прибиральник Вона: Шості двері

5. Вдовиченко Галина. Пів'яблука.

 
Більше статтей...
  • Про геніїв, пригоди та смачненьке…
  • Нова книжка Максима Кідрука вийде в світ у вересні
  • Лідери продажу книжок «Нора-Друк» в мережі «Книгарня Є» за липень 2011 р.
  • «Ґудзик» Роздобудько – типовий лонг-селер
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 19 з 25

Анна БАГРЯНА 
«Дошкуляка»

Чат з Роздобудько

Чат в «Главреді» з Ірен Роздобудько
19 квітня на сайті «Главред» відбувся чат із письменницею та журналісткою Ірен Роздобудько.

subscribe

Будь ласка, введіть свою електронну адресу, щоб отримувати наші новини