This version of the page http://www.nora-druk.com/index.php?limitstart=198 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-08. The original page over time could change.
Нора-Друк

Нора-Друк

Main Menu

скачати актуальний прайс

ДО УВАГИ АВТОРІВ

До розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ рукописи: поезії, збірок оповідань, фантастики/фентезі, містики, історичних романів, книжок для дітей.
Рукописи (ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ) надсилати разом з інформацією про автора і твір (ПІБ автора, освіта, досвід, жанр твору, короткий синопсис або анотація твору) електронною поштою на адресу rukopys@gmail.com
Рукописи не рецензуються

Якщо впродовж трьох місяців від дати відправки рукопису видавництво не звернулося до Вас стосовно підписання угоди на видання, це означає, що твір до видання НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ! Автор може звернутися у видавництво за довідками щодо отримання твору за тел.: +38044 4590944.
Видавництво не несе відповідальності за роботу фільтрів «анти спам», що встановлені на поштовому сервері.

Авторське право у видавничій справі в питаннях і відповідях. / Афонін О. В., Харченко О. М., Руденко І. С./ – К.: Нора-Друк, 2010. – 80 с.
Автори матеріалів, зібраних у цій книзі, намагалися в доступній формі вісвітлити проблеми, які виникають у творців книг – письменників і видавців – в процесі роботи.
Це видання здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Точка зору, відображена у даному виданні, може не співпадати з офіційною позицією Уряду США.
скачати файл в пдф

лінки

Login Form



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися


urban strike антон кушнір артем чапай вікторія горбунова вінниця галина вдовиченко дебати друг читача елеонора сімонова київ книгарня є коронація слова лариса денисенко львів лідери продажу максим кідрук мандри олексій волков париж переклад презентація рецензія роман творча зустріч тернопіль форум видавців франція євгенія кононенко ірен роздобудько

 

Resources

нові видання:

14 травня: «Суботник» з Ірен Роздобудько
Написав Administrator   
П'ятниця, 13 травня 2011, 15:36

14 травня о 12:00 запрошуємо киян та гостей столиці в книжковий магазин «Читайка» (М «Петрівка») на зустріч з відомою письменницею Ірен Роздобудько в рамках якої відбудеться презентація її нової книги «Пригоди на острові Клаварен». Зустріч з письменницею відбудеться в кращих піратських традиціях! Веселощі, гарний настрій і пригоди гарантовані! Дітей та їх батьків очікують цікаві розповіді, конкурси, вікторини та ігри. Власник найоригінальнішої піратської атрибутики отримає подарунок від Ірен Роздобудько – книгу «Пригоди на острові Клаварен» з автографом письменниці!
Реєстрація дітей обов'язкова по телефону (044) 351 14 99 або у адміністратора книжкового магазину «Читайка» на Петрівці.

 
12 травня: Рудки – Самбір – Городок
Написав Administrator   
Середа, 11 травня 2011, 15:29

Літературний конкурс «Коронація слова» та Регіональний фонд розвитку «Городоччина» 12 травня 2011 р. організовують творчий тур письменників-лауреатів конкурсу Львівщиною. З читачами зустрінуться: Галина Вдовиченко – володар першої премії конкурса «Коронація слова – 2009», заступник головного редактора газети «Високий Замок», Ярослава Бакалець – володар першої премії конкурса «Коронація слова - 2010» та Ярослав Яріш – дипломант конкурсу 2008 р.

О 10:30 розпочнеться зустріч у Вишнянському аграрному коледжі, далі, з 14:00, письменники спілкуватимуться з викладачами та студентами Самбірської філії Дрогобицького педагогічного університету та Самбірського педагогічного коледжу. Після цієї зустрічі письменники побувають у селі Кульчиці – батьківщині гетьмана Сагайдачного і Юрія Кульчицького та оглянуть експозицію місцевого музею.

О 19:00 в міському будинку культури міста Городок розпочнеться творчий вечір письменників, під час якого заплановано представлення нових книжок, а також вільне спілкування з читачами.

Ініціатор туру Ігор Сапеляк – журналіст, культурний діяч та меценат.

 
Навіжені з України
Написав Олена Журавльова   
Середа, 11 травня 2011, 20:26

Джерело: Вечірній Київ

Відомий письменник Максим Кідрук розповів «Вечірці» про свою творчість, зустрічі з крокодилами та купання з піраньями

«Далека латиноамериканська країна випалювала мозок, надила, немов кароока східна красуня, спокушала своїми розкішними принадами. І тоді я остаточно зрозумів: у мене є Мрія, ім’я її – Мексика». Утілювати цю мрію в життя молодий українець Максим Кідрук вирушив за дванадцять тисяч кілометрів від домівки, і сам-один пройшов Мексиканські Сполучені Штати від Тихого океану до Атлантичного. Коли він розповідав друзям про карколомні пригоди, часом небезпечні, часом кумедні перипетії тієї подорожі, хтось із них них запитав: «А чом би тобі не написати про це книжку?». Порада виявилась дуже своєчасною й корисною – книга «Мексиканські хроніки» здобула другу премію престижного літературного конкурсу «Коронація слова» та вийшла друком у київському видавництві «Нора-друк».

Детальніше...
 
11 травня, Тернопіль, Джурафест та Книгарня Є
Написав Administrator   
Субота, 07 травня 2011, 13:12

З 11 по 13 травня в Тернопільському драматичному театрі відбудеться книжковий фестиваль «Джура-фест». Для участі в заході приїде 39 видавництв, які представлять свої видання та авторів. Літературний конкурс «Коронація слова» хоч і не буде представлено на фестивалі окремим стендом, але він організовує поїздку та творчі зустрічі з читачами письменників-лауреатів: Вікторії Горбуновою (Житомир) – дипломанта 2010 року за роман «Мрія про маленьке життя» (побачив світ у київському видавництві «Нора-Друк») та Мирослави Замойської (творчий псевдонім Дара Корній, Львів) – володаря третьої премії конкурсу 2010 року за роман «Гонихмарник» (вийшов друком у харківському видавництві «Клуб сімейного дозвілля»).

11 травня об 11.00 запланована зустріч зі студентами та викладачами тернопільського національний технічного університету імені І. Пулюя, а ввечері цього ж дня о 18:00 в Книгарні «Є» (Тернопіль, вул. Валова, 7-9) розпочнеться творчий вечір письменниць. Модератор зустрічі – Наталя Зелінка.

Детальніше...
 
28 квітня: Максим Кідрук у Харкові
Середа, 27 квітня 2011, 11:09

28 квітня Максим Кідрук проведе творчі зустрічі в Харкові на підтримку своїх нових книжок.
Розклад заходів:
14:00 авторська зустріч на фестивалі «Світ книги – 2011» стенд «Клуб Сімейного Дозвілля»;
16:00 авторська зустріч у магазині «Клуб Сімейного Дозвілля», просп. Гагаріна, 20 а, 2 поверх;
18:00 презентація циклу «Навіжені» у «Книгарні Є», вул. Сумська, 3

 
27 квітня Ірен Роздобудько в Житомирі
П'ятниця, 22 квітня 2011, 17:59

27 квітня 2011 р. о 19:00 в Житомирському міському палаці культури (вул. 1-го травня, 12) відбудеться творча зустріч Ірен Родобудько та Ігоря Жука з нагоди виходу в світ нової книжки письменниці «Мандрівки без сенсу і моралі» та диска Ігоря «Лист».
В плані на день є огляд експозиції Музею комонавтики ім. Корольова та спілкування з журналістами о 17:00 в книгарні «Книгоманія».
Організатори поїздки: видавництво «Нора-Друк» та літературний конкурс «Коронація слова».

 
Навіщо Максим Кідрук поїхав до Нової Зеландії...
Написав Administrator   
П'ятниця, 06 травня 2011, 22:45

So let it be written, let it be done…

Саме так названо відкритого листа, що розміщено на сайті письменника, з описом мотивації нової поїздки письменника, а далі викладено ось що:

Кілька слів стосовно мотивів та мети новозеландської авантюри.

На початку лютого 2011 року якомусь страшно дотепному, але не дуже далекоглядному розумнику з оклендської радіостудії «The Rock FM» (Нова Зеландія) гепнула в тугенький черепок конгеніальна ідея: оголосити серед слухачів своєї радіостанції конкурс, за результатами якого вручити переможцю спеціальний приз. Усе б нічого, якби нагородою звитяжцеві не стала поїздка в Україну нібито за дружиною. Конкурс так і назвали «Win a Ukrainian Wife».

Детальніше...
 
27 квітня: Максим Кідрук в «Читайці»

27 квітня о 16:00 в книжковому магазині «Читайка» (Київ, ринок «Петрівка») відбудеться презентація книг Максима Кідрука.
Молодий талановитий письменник і мандрівник написав два нових пригодницькі романи в оповіданнях: «Навіжені в Мексиці» та «Навіжені в Перу»! Неймовірні пригоди друзів Макса і Тьомика, їх спроби вести бізнес «по-українськи» в екзотичних країнах і нескінченний потік гумору можна знайти на сторінках цих книг.

Детальніше...
 
Як ми ловили піраній

Невеличкий уривок нової книжки Максима КІДРУКА про подорож Бразилією «Любов і піраньї» (що планується до виходу в світ у вересні цього року) Ви вже зараз можете прочитати на сайті http://seal-tour.com/ Якщо оповідання Вам сподобається, то віддавайте за нього свій голос і Максим поїде в нову мандрівку. Отже...

Останнє оновлення на Понеділок, 25 квітня 2011, 10:31
Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Яблука нового врожаю
  • Максим Кідрук: 14 квітня – Вінниця, 15 квітня – Львів
  • 12 квітня презентація нової книжки Ірен Роздобудько
  • Роздобудько Ірен. Мандрівки без сенсу і моралі.
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 Наступна > Кінець >>

Сторінка 23 з 25

Анна БАГРЯНА 
«Дошкуляка»

Чат з Роздобудько

Чат в «Главреді» з Ірен Роздобудько
19 квітня на сайті «Главред» відбувся чат із письменницею та журналісткою Ірен Роздобудько.

subscribe

Будь ласка, введіть свою електронну адресу, щоб отримувати наші новини