This version of the page http://www.uniqa.ua/home/05_Company/01_UNIQA/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-07. The original page over time could change.
UNIQA - Страхова компанія «УНІКА»
|

Страхова компанія «УНІКА»

Страхова компанія «УНІКА» заснована 10 лютого 1994 року (до квітня 2010 року – ЗАТ «Страхова компанія «Кредо-Класик»), з 2006 року входить до складу австрійської групи UNIQА.

У 2006-2010 роках Компанія здійснила низку докорінних змін, стрімко розвиваючись за всіма напрямами своєї діяльності. У результаті здійснених інновацій були розроблені нові страхові продукти та послуги, що відповідають сучасним європейським стандартам страхування, вдосконалена система управління якістю обслуговування клієнтів та врегулювання страхових випадків, значно розширена мережа відділень компанії в усіх регіонах України.

Станом на сьогодні Страхова компанія «УНІКА» має понад 17 років досвіду успішної роботи та входить у ТОП-5 найбільших страховиків України. Розгалужена національна мережа УНІКА налічує 26 реґіональних дирекцій та більше 140 відділень і точок продажів. Страхова компанія «УНІКА» здійснює продаж понад 90 страхових продуктів і має 30 ліцензій, виданих Державною комісією з врегулювання фінансових послуг України.

Статутний фонд компанії складає 119,5 млн. грн.

Страхова компанія УНІКА входить до складу:

Правління Ліги страхових організацій України;
Моторного (транспортного) бюро України;
Європейської бізнес асоціації;
Американської торговельної палати;
Морського бюро;
Національного клубу страхових виплат;
Української асоціації якості;
Російського Антитерористичного страхового пулу;
Асоціації розвитку бізнесу;
Міжнародної Федерації захисту прав водіїв;
Міжнародного союзу авіаційних страховиків.

UNIQA Group Austria – це бренд, який є лідером страхового ринку Австрії.  Група UNIQA є одним з найбільших і найдинамічніших гравців страхового ринку Європи, надаючи послуги у 20 країнах.

Понад 22 000 співробітників і ексклюзивних менеджерів з продажів, а також 19 500 страхових посередників Групи обслуговують близько 7,4 млн. клієнтів та 15 300 000 страхових договорів у Центральній і Східній Європі.

Загальний обсяг страхових премій 40 компаній групи UNIQA, які працюють на 20 регіональних страхових ринках, перевищує 5,8 млрд. євро, з яких 38% зібрано за межами Австрії.

Протягом багатьох років міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor’s незмінно надає UNIQA рейтинг фінансової стійкості на рівні «А» зі стабільним прогнозом, чергове підтвердження рейтингу відбулося 3 червня 2011 року.

Фінансові показники

Комітет з розгляду скарг

Ліцензії

Номера та дати видачі ліцензій на здійснення професійної діяльності

Членство в професійних та громадських організаціях

|