This version of the page http://3euro.com.ua/5-yevrontegracya-vladi.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-07. The original page over time could change.
ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ ВЛАДИ » Євроінтеграція України. Евроинтеграция Украины.
Євроінтеграція України





12-06-2012, 23:25

ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ ВЛАДИ

  • 85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Багато хто з наших державних чиновників вищого рівня вже інтегрувалися в Європу. Разом із сім'ями, шикарними будинками і банківськими рахунками. Якщо одіозні особистості часів Кучми згодом втекли до Росії, то нинішнє плем'я бере вище і готово пересидіти будь смутні часи в Єврозоні. Наприклад, Клюєви і Азарова мають житло в Австрії, Ахметов збирається їхати до Великобританії.

Відповідь на питання, чому влада без ентузіазму займається євроінтеграцією Україна, досить простий. Справа в тому, що багато хто з наших державних чиновників вищого рівня вже інтегрувалися в Європу. Разом із сім'ями, шикарними будинками і банківськими рахунками. Вони вирішили свої особисті проблеми «євроінтеграції» і не мають особливого бажання бачити нас біля себе в благополучній Європі. Взагалі, якщо задуматися і придивитися, то багато з них по суті своїй - іноземні громадяни. І при цьому вони займають високі посади у владі чи володіють серйозним впливом на політичні процеси в країні. Для більшості цивілізованих країн - це дикість, але тільки не для України. Досить згадати, що навіть начальник охорони Януковича - громадянин Російської Федерації ...

Англійцям впору вже починати вводити податок на втікачів олігархів. Не виключено, що до російського легіону мільярдерів, що проживають у Великобританії, скоро може приєднатися і Рінат Ахметов * зі своєю сім'єю. Депутат-«регіонал» Юрій Воропаєв був сфотографований в парламенті за читанням тексту вкрай цікавого листа. Проаналізувавши його зміст, журналісти дійшли висновку, що дружина Ріната Ахметова всіма силами намагається отримати британське громадянство. І в цьому немає нічого дивного. Досить згадати, що Ахметов є власником однієї з квартир за $ 221,2 млн. у фешенебельному житловому комплексі One Hyde Park в Лондоні.

І не забувайте, що у Великобританії навчаються і живуть його діти. В кінці минулого року старший син Ахметова - Дамір, розповідав: «Один мінус - став забувати російську мову. Англійська знаю дуже добре, французька, але от російська - доведеться підтягнути. По-російськи, адже, я тільки з батьками на канікулах спілкувався ». У тому ж інтерв'ю він так само говорив: «Мені складно говорити про Україну. Я поїхав на навчання, коли мені було дев'ять років, і дуже мало, за ці роки, бував на Батьківщині ». Схоже, що в глобальних планах родини Ахметова не тільки зміна місця проживання, а й зміна Батьківщини.

Ще один «привид парламенту» - Юрій Іванющенко *, він же Юра Єнакіївський, воліє клімат м'якше. У вас є більше шансів зустріти в одному реченні слова «Іванющенко і Монако», ніж «Іванющенко і Верховна Рада». Сам він заперечує, що живе в Монако, але досить непереконливо. «Я ніколи постійно не жив у Монако. Так, 12 років тому в мене був вид на проживання, але я порушив умови проживання », - заявив одного разу Іванющенко, -« Згідно з правилами, маючи дозвіл на проживання, потрібно перебувати в Монако не менше шести місяців. Моє ж перебування там за рік чи перевищувало півтора місяці. Так от, після цього інциденту мене сім років взагалі не пускали в Монако ». У свою чергу дочка Іванющенка сказала: «У Монако ми виїхали у 1997-му. І тільки тому, що брат (син Іванющенка Арсен - футболіст, грав за молодіжну команду Динамо Київ) почав грати за одну з футбольних команд Монако ». Звичайно, такі зв'язки не рвуться. Не даремно за останньою інформацією Іванющенко, після конфлікту з Президентом, полетів ... в Монако. Подалі від начальства, поближче до кухні.

Але безумовним фаворитом у наших чиновників є Австрія. Наприклад, там живе родина секретаря РНБО Сергія Клюєва. Тульбінгеркогель - це невелике і затишне село посеред мальовничої природи - поблизу Відня на пагорбі в самому лісі. Чисельність комуни Тульбінг налічує до трьох тисяч чоловік, один з яких має прізвище, знайому мільйонам українців - Клюєва *.

Крім того що в Тульбінгу красиво і затишно, є ще одна перевага - тут немає ніяких сторонніх людей і очей. Будинок Клюєвих - за адресою Groissaustraße, 12. Він - найбільший в ТульбінгерКогелі. Забір тягнеться уздовж вулиці на 20-30 метрів, тоді як інші будинки мають в два-три рази коротше вихід до дороги.

В одному з престижних районів Відня живе син прем'єр-міністра Миколи Азарова *. Ціна на нерухомість у вісімнадцятому районі становить 3,1 - 4,7 тисячі євро за квадратний метр.

Тут розташовані переважно приватні вілли, однак є й невеликі будинки з квартирами. Олексій Азаров же зареєстрований саме в окремому маєток. Це місце дислокації шанованою та грошової публіки. Район межує з Віденським лісом. Завдяки космічним зйомок google видно, що прямо навпроти будівлі Азарова розташований великий парк при палаці Пьоцляйнсдорф. Ось це темпи євроінтеграції. Ось це «покращення вже сьогодні».

За неофіційною інформацією у віце-прем'єра Сергія Тігіпка є житло у Франції. Сам Сергій Леонідович на це скромно заявив, що його родині багато чого належить, але «у Франції, на жаль, майна немає». Правда тут потрібно пам'ятати, що слова зі справами у Тігіпка частенько розходяться. Наприклад, головний борець з нелегальними зарплатами сам платив своїм співробітникам зарплату в конвертах. Так що вірити або не вірити його словами, кожен може вирішити сам.

Як можна помітити, у ряду політиків є цілком надійні запасні «аеродроми». І якщо одіозні особистості часів Кучми згодом втекли до Росії, то нинішнє плем'я бере вище і готово пересидіти будь смутні часи в Єврозоні. Правда є одна, але дуже серйозна проблема - якщо ЄС найближчим часом займеться санкціями проти України, то наші «євроінтегруватися» політики першими потраплять під гарячу руку. Зі своїми будинками, рахунками та сім'ями.
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
Введите код: *

обновить, если не виден код


Меню

  • Новости
  • Расширенный поиск
  • Все последние новости

Сотрудничество

  • Європейська Асоціація Українців
(Напиши свое предложение!)

Опрос


Чи потрбна нам Євроінтеграція?
Так
Ні
Незнаю

Облако тэгов

Manneken, «Евро, Ассоциации, Галушці, Друзья, Европейской, Европы, Зведені, Киеве, Києві, Могилянской, Ніжині, Полтаві, Саксаганского, Украины, ближайшую, вспоминать, группу«, евродепутат, инициатива, координат, которая, который, масштабность, награждения, оранжевой, очередной, по, представляет, проект, развития, свободной, слушаний, создается, создание, состоится, столицы, травою…, успехи, части

Показать все теги