This version of the page http://uz.gov.ua/?m=services.other&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-04. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Зменшена вартість проїзду у швидкісних електропоїздах Інтерсіті+

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

04.10.2012

Укрзалізниця впроваджує нові маркетингові підходи у пасажирському господарстві

З метою впровадження нових послуг та новітніх технологій з продажу проїзних документів під час перевезення пасажирів залізничним транспортом Міністерство інфраструктури України розробило проект наказу «Про затвердження Змін до Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України». Основною ціллю документа є врегулювання низки положень, що стосуються обслуговування пасажирів. Зокрема, встановлення правової бази щодо запровадження для проїзду пасажирів єдиного проїзного документа, який оформлюється на одному бланку для проїзду з однією пересадкою або «туди-назад».
04.10.2012

Укрзалізниця розвиває електронний документообіг у міждержавному вантажному сполученні

Укрзалізниця домовилась с ВАТ «РЖД» щодо організації перевезень порожніх вагонів з України до Росії та з Росії в Україну за безпаперовою технологією з використанням електронної юридично чинної накладної СМГС. Це дасть можливість спростити перехід порожніх вагонів через кордон та зменшить час обробки вагонів на станціях. Окрім того, вся інформація щодо проходження вагона буде в системі доступу для залізничників, операторів, експедиторів та вантажовласників.
Закрити