This version of the page http://if.lanet.ua/company/help/questions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-04. The original page over time could change.
Загальні питання | Ланет Івано-Франківськ

Загальні питання

Що треба зробити, аби мені підключили Інтернет?

Спочатку перевірте можливість підключення на Карті покриття, перелік будинків постійно оновлюється. Якщо ви знайшли свій будинок, оберіть у меню пункт «Підключення» та заповніть заявку на підключення до мережі. В найближчий час наші менеджери зв’яжуться з вами та узгодять дату та час підключення.

Як я можу дізнатися, чи підключений мій будинок до послуги кабельного телебачення?

Це можна зробити на Карті покриття.

Що входить до вартості підключення?

- прокладання кабелю (CAT5) до поверху абонента;
- проведення кабелю в квартиру;
- довжина кабелю в межах 20 метрів;
- обжим кабелю;
- налаштування доступу в мережу (реєстрація комп'ютера в мережі);
- надання інформації щодо специфіки користування мережею (персональна статистика, поштова скринька).

У вартість не входить монтаж кабелю в квартирі!

Які послуги я можу замовити за окрему плату?

- монтаж кабелю у квартирі;
- додатковий кабель;
- додаткова ip-адреса;
- виклик спеціаліста додому для налаштування обладнання, програмного забезпечення, перевірки операційної системи на віруси;
- захист комп’ютера антивірусом Dr.Web;
- зміна тарифного пакету (в разі переходу на пакет з меншою абонплатою);
- встановлення та налаштування мережевої карти (Ethernet-адаптер);
- продаж та налаштування необхідного обладнання для з’єднання з Інтернетом (Wi-Fi роутери D-link DIR-300, TP-LINK WR1043ND, ASUS RT-N56U, адаптери D-Link DWA-125 та Asus N13, комутатор (switch) на 5 портів;
- налаштування ТБ-каналів у ручному режимі.

Мого будинку немає на карті покриття. Де я можу дізнатися, чи планується підключення?

Про плани компанії «Ланет Нетворк» щодо підключення нових будинків ви можете запитати в Спільноті підтримки користувачів.

Деякий час не користувався Інтернетом, а зараз не можу підключитися. Чому?

Можливо, доступ до Інтернету був для вас заблокований через нестачу коштів на депозиті або в разі несплати рахунку на наступний розрахунковий період. В разі заборгованості абонента за користування послугами на термін більше, ніж 2 місяці, провайдер може розірвати договір в односторонньому порядку. Повторне підключення коштує 1 грн.

Я вже поповнив рахунок! Чому Інтернету все ще нема?

Після оплати у «ПриватБанку» гроші надходять на рахунок наступного дня. При користуванні іншими банками цей процес може зайняти до 5 робочих днів.
Якщо ви бажаєте, аби процес зарахування грошей на депозит відбувався швидше, відправте нам копію банківської квитанції на e-mail sale@lanet.ua.

Чи можу я контролювати власний доступ в Інтернет?

Якщо ви не є власником безлімітного тарифного пакету і маєте потребу обмежити доступ в Інтернет, ви можете це зробити на своїй персональній сторінці «Кабінет». Для цього оберіть пункт меню «Доступ» та оберіть, що ви бажаєте заблокувати. Ви маєте можливість обмежити весь трафік або окремо світовий, український чи поштовий.
Також у власному Кабінеті ви можете призупинити надання послуги на термін від 1 дня до 2 місяців на період вашої відсутності. В цей час абонентська плата не нараховується. Активувати блокування можливо двічі на рік.

на початок
Домашній інтернет та кабельне телебачення Карта сайту