This version of the page http://kpi.ua/dms (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-02. The original page over time could change.
ДМС | Національний технічний університет України

ДМС

Департамент міжнародного співробітництва НТУУ "КПІ" [ДМС]

Департамент міжнародного співробітництва НТУУ "КПІ"

Департамент міжнародного співробітництва здійснює організаційне, методичне та представницьке забезпечення міжнародного співробітництва університету. Міжнародне співробітництво, зовнішньоекономічна діяльність НТУУ "КПІ" здійснюються згідно з чинним законодавством України, Статутом НТУУ "КПІ" та нормативною базою університету за зазначеними напрямками.

Телефони: +38 044 454-91-99; +38 044 236-09-92
Факс: +38 044 236-09-92
URL: http://icd.kpi.ua

[анонс - 3-7.10.12] Українсько-Польський турнір з футболу серед університетських команд

З 3 по 7 жовтня 2012 року на футбольних полях м. Києва та м. Ірпінь  відбудеться «ІІІ Українсько-Польський турнір з футболу серед університетських команд».

Офіційна церемонія відкриття турніру відбудеться в м. Ірпінь

Візит делегації Малайзії

17 вересня НТУУ «КПІ» відвідала представницька делегація Малайзії, до складу якої входили крон-принц Перлісу, ректор Університету Малайзія Перліс Саід Файзуддін Туанку та його дружина – кронпринцеса Перлісу Лайлатул Шарін Туанку, Надзвичайний і Повноважний Посол Малайзії в Україні Чуа Теонг Бан, представники Технологічного університету Мара, Університету точних наук Малайзії, Північного університ

Створено Українсько-Китайський Центр «НТУУ «КПІ» - «Лідер»

3 вересня 2012 р. в НТУУ "КПІ" відбулося підписання угоди про створення Українсько-Китайського центру НТУУ "КПІ" – "Лідер".  Метою угоди є об'єднання ресурсів та зусиль Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" і Ляопінської електричної проектно-інженерної компанії "Лідер" (Китайська Народна Республіка) для проведення спільної діяльності в галузі науки, освіти, комерціалізації технологій та обміну фахівцями. Понад те, угодою передбачено, що КПІ здійснюватиме підготовку та перепідготовку фахівців компанії в Україні і, за спільною домовленістю, надаватиме освітні послуги за узгодженими програмами на території Китаю.

Академічне співробітництво в регіоні Середземного і Чорного морів

16-19 травня 2012 року в Тирані (Албанія), на базі Політехнічного університету Тирани відбувся Форум "Академічне співробітництво в інтересах миру і добробуту в регіоні Середземного і Чорного морів" ("Academic Cooperation for Peace and Welfare in the Mediterranean and Black Sea Region"), організований Мережею університетів країн Чорноморського регіону BSUN за участю інже

Лекційна сесія фахівців Японії і України з нагоди відкриття "ННЦ рентгеноструктурного аналізу НТУУ "КПІ" – РИГАКУ"

[анонс - 07.09.12/14:15] Лекційна сесія фахівців Японії і України з нагоди відкриття "ННЦ рентгеноструктурного аналізу НТУУ "КПІ" – РИГАКУ"

Візит делегації Канадського бюро міжнародної освіти

У зустрічі взяли участь проректор з навчально-наукової роботи Геннадій Варламов, заступник проректора з міжнародних зв’язків Борис Циганок керівник відділу зовнішньоекономічних зв’язків Євген Поліщук, начальник відділу академічної мобільності студентів Тетяна Кучинська та інші.

НТУУ «КПІ» та Політехнічний університет м. Валенсія уклали угоду про співпрацю

15 травня 2012 року наш університет відвідала делегація Політехнічного університету м. Валенсії (Королівство Іспанія). Проректор з міжнародного співробітництва Валенсійського політехнічного університету Хуан Мігель Мартінес Рубіо та професор кафедри прикладної математики цього університету Ігор Ткаченко прибули з метою обговорення питань співробітництва.

Презентовано нові програми Університету Індіанаполіс в Афінах

6 квітня НТУУ "КПІ" відвідала заступник проректора з міжнародних зв'язків Університету Індіанаполіс в Афінах (Республіка Греція) Сьюзі Міхайлідіс. Цей університет є європейським кампусом Університету Індіанаполіс (США). Нині в ньому навчаються студенти з 25 країн світу. Серед них є і студенти з України.

Міжнародна діяльність НТУУ «КПІ» у 2011 році

З року в рік наш університет торує непростий шлях розбудови міжнародної діяльності: департамент міжнародного співробітництва у тісній взаємодії з іншими підрозділами розвиває за всіма напрямами відносини НТУУ “КПІ” із зовнішнім світом. Про діяльність департаменту розмовляємо з його керівником – проректором з міжнародних зв’язків С.І.Сидоренком.

  • 1
  • 2
  • 3
  • далі ›
  • в кінець »