This version of the page http://volyn.klichko.org/news/show/1803 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-10-01. The original page over time could change.
Волинська обласна організація
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

Волинська обласна організація


Останні події

УДАР за звільнення з посад усіх корупціонерів, стверджує Андрій Розтока

Виборча програма партії УДАР містить ряд ініціатив, спрямованих на злам корупційної системи. Антикорупційні ініціативи партії спрямовані у трьох напрямках: запровадження прозорих і єдиних для усіх правил; звільнення економіки від податкових та адміністративних правил; звільнення економіки від податкових та адміністративних пут; очищення влади від корупціонерів, створення Антикорупційного агентства, - розповів голова Луцької міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка» Андрій Розтока.

 

Готуючись до реалізації цих ініціатив, партія УДАР у взаємодії з громадськістю розпочинає збір інформації щодо конкретних проявів корупції у регіонах: з боку державних службовців, прокурорів, суддів, керівників бюджетних організацій, щодо яких у громадськості існують підозри у вчиненні корупційних дій, - наголосив пан Розтока. - Інформацію про корупціонерів можна буде подати двома способами – заповнити відповідну форму на сайті «Люстрації влади» або взяти бланки в агітаційних наметах, заповнити  і вкинути у відповідні скриньки, які розміщуватимуться і в наметах, і в громадських приймальнях партії УДАР.

Закликаю всіх волинян приєднатись до нашої ініціативи, аби очистити державу від корупції та нечесних чиновників, - наголосив Андрій Розтока.

Для інформації:

Акція «Люстрація влади» розпочинається одночасно по всій Україні. Вона має на меті зібрати та підготувати інформацію про найбільш кричущі корупційні дії у регіонах – вимагання хабарів, незаконне виділення землі, вирубка парків, незаконні судові рішення, знущання правоохоронців  над затриманими громадянами тощо. Не оминуть увагою й осіб, які підозрюються  громадськістю у здійсненні корупційних дій.

Збір інформації триватиме до 1 жовтня. За результатами акції буде проведено підсумкову прес-конференцію, на якій УДАР оприлюднить прізвища чиновників та керівників, діяльність яких викликає найбільше нарікань у громадян.

Протягом місяця волиняни зможуть заповнити бланк «Повідом про корупціонера» в агітаційному наметі партії «УДАР Віталія Кличка», або на спеціально створеному сайті «Люстрація влади». В Луцьку вже діють 8 таких наметів у різних, районах міста, зокрема – поруч з Волинською обласною друкарнею (пр.Волі, 27), біля памятника Тарасу Шевченку (пр.Волі, 13), біля магазину «Салют», що в районі ЛПЗ; біля Північного ринку (поблизу кафе «Мальвіна»).

Оксана Вращук

  4 Вересня 2012 +Коментар | подобається