This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-30. The original page over time could change.
Новини УАВПП / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини УАВПП

  • 19 вересня 2012Презентації доповідей проголошених на 64-му Всесвітньому газетному конгресі та 19-му форумі редакторів

    Шановні учасники 64-го Всесвітнього газетного конгресу та 19-го форуму редакторів!

    За посиланням http://de.slideshare.net/wan-ifra розміщені презентації доповідей проголошених на 64-му Всесвітньому газетному конгресі та 19-му форумі редакторів.

     УАВПП


    Докладнiше
  • 11 вересня 201264-й Всесвітній Газетний Конгрес - враження партнерів

    Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) провела опитування компаній-партнерів, які допомагали зробити Конгрес максимально гостинним та продуктивним для його учасників. Їх оцінки ми наводимо у цьому матеріалі.


    Докладнiше
  • 7 вересня 2012В рамках 64-ого Всемирного газетного конгресса прошла дискуссия «Рынок новых возможностей: медиатенденции в странах бывшего СССР»

    Ключевыми моментами встречи были вопросы об особенностях и сложностях формирования открытых медиарынков в Украине и Российской Федерации.


    Докладнiше
  • 6 вересня 2012Ларрі Кілман про київський Конгрес: «Це був чудовий захід!»

    «Це насправді був чудовий захід, дуже професійно організований», - так прокоментував 64-й Всесвітній газетний Конгрес та 19-й Форум редакторів заступник гендиректора WAN-IFRA  та виконавчий директор з питань комунікацій і зв’язків з громадськістю Ларрі Кілман.

    Щодо впливу Конгресу на українську медіасферу, пан Кілман вважає, що потрібно почекати і побачити, а також зробити ще багато роботи. «Варто поширити на Україну ті практики, які були обговорені на форумі. Адже багато видавців розповідали про те, що відбувається у них, і це хороший огляд того, які тенденції переважають у світових медіа. Дуже добре, що українські учасники, зрештою, як і всі інші, зможуть застосовувати те, що вони почули і побачили під час Конгресу», - переконаний заступник гендиректора WAN-IFRA.


    Докладнiше
  • 6 вересня 2012Елісон Местон: Локальні партнери надзвичайно важливі для нас

    «Надзвичайно важливо, що представники світової преси приїжджали до України, аби побачити методи, які застосовують, і проблеми, з якими стикаються видавці у різних країнах світу. Це дозволяє медійникам з усього світу обговорити ситуації та проблеми, які у багатьох випадках подібні», - заявила Елісон Местон, виконавчий директор WAN-IFRA з питань свободи преси, коментуючи підсумки 64-го Всесвітнього газетного Конгресу та 19-го Форуму редакторів.

    Ці події, нагадаємо, тривали 3-5 вересня 2012 року в Києві. «Насправді локальні партнери для нас надзвичайно важливі – без них Конгрес би не відбувся», - підкреслила пані Местон.

    Вона також висловила сподівання, що Конгрес надихне більшість українських медіа професіоналів, які брали в ньому участь, на застосування етичної журналістики. А видавців спонукає будувати сталий бізнес, і відповідно, видавати якісні газети. «Я сподіваюсь, що уряд України прислухається до наших проблем – наприклад, щодо свободи інформації, і стосовно того, що будь-які медіа – транслюються вони, чи друкуються – можуть вільно висловлювати свою думку», - зазначила виконавчий директор WAN-IFRA з питань свободи преси.


    Докладнiше
  • 6 вересня 2012Президент Всесвітньої асоціації видівців газет і новин задоволений Конгресом у Києві

    «Я дуже задоволений рівнем організації Всесвітнього газетного Конгресу та Форуму редакторів. Ініціатор проведення конгресу в Києві, член правління WAN-Україна Борис Ложкін та його команда зробили усе якнайкраще», - так прокоментував три дні роботи найбільшого журналістського форуму світу в українській столиці президент Всесвітньої асоціації видівців газет і новин Джейкоб Метью.

    Пан Метью також висловив своє задоволення тим, що нарешті приїхав до Києва, який він хотів відвідати вже протягом трьох років. «Важливо, що ми відвідали регіон, де є проблеми у сфері медіа. І дуже добре, що ми можемо обмінюватись ідеями щодо їх вирішення», - зазначив президент WAN-IFRA.

    Він також зазначив, що українському ринку потрібні вільні медіа, високоякісна подача інформації та хороший контент.


    Докладнiше
  • 5 вересня 2012Заява УАВПП щодо роботи охорони під час проведення церемонії відкриття 64-го Всесвітнього газетного конгресу та 19-го Всесвітнього форуму редакторів

    УАВПП як приймаюча сторона 64-го Всесвітнього газетного конгресу та 19-го Всесвітнього форуму редакторів офіційно заявляє, що ані до, ані під час проведення церемонії відкриття жодних інструкцій та наказів охоронцям та будь-яким приватним охоронним структурам стосовно чинення перешкод журналістам та учасникам конгресу з боку УАВПП не надавалось.

     


    Докладнiше
  • 28 серпня 20123 вересня 2012 - Спеціальний обід-дискусія на тему: «У фокусі – Східна Європа»

    Шановні колеги,

    64-й Всесвітній газетний конгрес та 19-й Всесвітній форум редакторів відкриють свої двері у Києві менш ніж зі тиждень! Ця видатна подія надасть вам можливість опинитись на передньому фронті дискусій з найважливіших питань розвитку та майбутнього газетної індустрії.

    УАВПП та WAN-IFRA запрошують вас взяти участь в понеділок 3 вересня у спеціальному обіді-дискусії на тему «У фокусі – Східна Європа», який відбудеться після Офіційної церемонії відкриття Конгресу в Жовтневому палаці.


    Докладнiше
  • 27 серпня 2012Розпочинається останній тиждень акредитації ЗМІ для участі в 64-му Всесвітньому Газетному Конгресі та 19-му Всесвітньому Форумі Редакторів

    28 серпня 2012 року завершується акредитація представників засобів масової інформації для у часті у 64-й Всесвітньому газетному конгресі і 19-ому Всесвітньому форумі редакторів. Акредитація для представників ЗМІ – безкоштовна!


    Докладнiше
  • 22 серпня 20125 вересня 2012 року – Дискусія «Ринок нових можливостей: медіа тенденції в країнах колишнього СРСР»

    Українська асоціація видавців періодичної преси (УАВПП) запрошує видавців та редакторів на дискусію, яка відбудеться 5 вересня в рамках 64-го Всесвітнього Газетного Конгресу.

    Місце проведення: Київ, вул. Хрещатик, 2, Український Дім.

    Тривалість дискусії: 14:30 – 16:30

    Участь в дискусії є безкоштовною  за попередньою реєстрацією

    Організатор: УАВПП за підтримки  Міжнародного фонду «Відродження» та компанії «Джей Ті Ай Інтернешнл»


    Докладнiше
  • 21 серпня 2012Эксперты: Единый Классификатор СМИ должен продолжить работу без изменений

    Специальный Комитет УАИПП по вопросам усовершенствования Единого классификатора печатных СМИ Украины на своем первом заседании рассмотрел публичное заявление трех издателей деловых СМИ – ИД «Картель», «Блиц Информ» и ИД «Галицкие контракты» - о проблемах отнесения изданий к деловому сегменту по тематическому признаку.


    Докладнiше
  • 17 серпня 2012Зарегистрируйте трех участников от Вашей компании на Всемирный газетный конгресс до 30 августа и оплатите всего 2 регистрации! 1

    Всемирная ассоциация издателей газет и новостей (WAN-IFRA) объявляет о возможности зарегистрировать на конгрессе трех участников от одной компании, заплатив только за двух!

    Это специальное предложение действует до 30 августа!


    Докладнiше