This version of the page http://kharkiv.klichko.org/news/show/1579 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-30. The original page over time could change.
ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

«Удар» Віталія Кличка жаліється на вінницьку міліцію

 

Затримали Мосіна біля його дому. Кілька молодиків у цивільному одязі не пред’явивши будь-якого посвідчення зі зброєю намагалися силою посадити кандидата у нардепи в автомобіль, завдавши йому тілесні ушкодження і одягнувши на нього кайдани. Про це йдеться у повідомленні прес-служби політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Сусіди почули крики про допомогу Миколи Мосіна і викликали міліцію. На виклик приїхав «Беркут». З’ясувалося, що і нападники теж працівники МВС.

Миколу Мосіна доправили до райвідділку і протримали без висунення звинувачень більше п’яти годин.

За повідомленням прес-служби партії у райвідділі Мосіна попередили, щоб він забув про даний інцидент і погрожували, що, якщо він розповість про скоєний проти нього злочин, то всі силові структури знайдуть, за що «зачепитися».

 

- Ми вимагаємо, щоб винні у протиправних діях посадові особи та працівники правоохоронних органів були покарані, – сказав Член політради політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Геннадій Ткачук. – Ми готуємо звернення від УДАРу Віталія Кличка до Президента України і Генерального прокурора і вимагаємо розібратися з фактами свавілля.

Джерело: 20 хвилин

 

  23 Серпня 2012 +Коментар | подобається