This version of the page http://cpsa.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-30. The original page over time could change.
Центр політичних студій та аналітики - Центр політичних студій та аналітики

Прямо зараз

   Центр політичних студій та аналітики в рамках проекту Реалізація методики громадського моніторингу основа прозорості державних закупівель оголошує конкурс на розслідувальні  статті про зловживання у  сфері  державних закупівель, що здійснюються за бюджетні кошти.
   Об`єктом розслідувань мають бути державні закупівлі, що здійснюються
органами влади та місцевого самоврядування в усіх регіонах України.
Детальніше тут.

График проведення круглих столів по інформаційно-просвітницькій кампанії з руйнування політичних інформаційних маніпуляцій «Я хочу...»

Долучитись

Пошук по сайту

інтерактивна карта прозорості місцевої влади

експертні опитування

Що є основою успішного суспільства?

Результати опитування Архiв опитуваннь

Партнери

Всі партнери

У соціальних мережах

Головна

Новини

ЦПСА видав «Абетку з доступу до публічної інформації»
До Міжнародного дня Права знати «Центр Політичних Студій та Аналітики» за підтримки International Media Support видав «Абетку з доступу до публічної інформації». В «Абетці» роз`яснено норми Закону, пояснено, як правильно застосовувати його під час захисту своїх прав; описано ситуації, які громадяни можуть вирішити, застосовуючи норми Закону. докладніше
24.09.20120

Анонс

Навчальний семінар для державних службовців у Миколаєві
27 вересня 2012 року у місті Миколаєві відбудеться навчальний семінар для державних службовців, присвячений застосуванню на практиці Закону України "Про доступ до публічної інформації".Семінар покликаний сприяти оптимізації процесу застосування на практиці Закону про Доступ для державних службовців, зробивши, таким чином, органи місцевого самоврядування прозорішими та більш відкритими по відношенню до суспільства. докладніше
18.09.20120
Вища полiтична школа Нові принципи лідерства

Концепцiя, завдання, школи

Вища політична школа – нові принципи лідерства
У 2010 році ГО «Центр політичних студій та аналітики» спільно зі своїми партнерами - «Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні, Представництвом фонду Фрідріха Науманна в Центральній та Східній Європі», «Центром Європейського навчання та тренінгу» та Благодійний Фонд Богдана Гаврилишина - створили амбітний проект «Вища політична школа – нові принципи лідерства». Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері відповідального лідерства. докладніше
11.02.20111

Дiяльнiсть випускникiв школи

Випускники «Вищої політичної школи» здійснюють євроінтеграцію
Випускники та учасники Вищої політичної школи взяли участь в Німецько-польсько-українському молодіжному форумі «Будь активним заради Європи». Форум проходив у Вінниці 20-22 квітня за підтримки Представництва фонду К. докладніше
23.04.20120
новини
Всі новини

Новини

18.09.20120
Відбувся семінар «Організація доступу до публічної інформації в органах влади»
14 вересня 2012 року у приміщенні Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій відбувся семінар «Організація доступу до публічної інформації в органі влади». 14 вересня 2012 року у приміщенні Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій (вул.
11.09.20120
Вийшов третій дайжест ЦПСА присвячений моніторингу державних закупівель
Перші результати моніторингу засвідчили те, що тендерні процедури проводять лише обласні державні адміністрації та в деяких випадках міські ради обласних центрів. В переважній більшості районні органи місцевої влади не проводять тендерних процедур, оскільки кошти, які закладаються на забезпечення потреб органів місцевої влади є нижче нижньої межі та не досягають 100 000 грн.
08.09.20120
Проведення круглих столів по інформаційно-просвітницькій кампанії з руйнування політичних інформаційних маніпуляцій «Я хочу...»
На сьогоднішній день в Україні склалася нестабільна ситуація, яка характеризується байдужістю з боку громадян до політичного життя країни, та деякою агресією до свобод та прав населення з боку владних структур. Це стало однією з причин існування проекту, що своєю діяльністю покликаний створити доступним для кожного українця шлях до незаангажованого інформаційного простору для здійснення вірного рішення на парламентських виборах 2012 року.
07.09.20120
У Житомирі відбувся тренінг «Організація доступу до публічної інформації в органі влади»
  6 вересня в Житомирі відбувся тренінг «Організація доступу до публічної інформації в органі влади». Цей семінар став восьмим по рахунку, який у 2012 році провів Центр Політичних Студій та Аналітики за підтримки Європейського Союзу та Ради Європи, в рамках проекту «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі».
06.09.20120
Верховна Рада України прийняла за основу законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону "Про інформацію" (у новій редакції) та Закону "Про доступ до публічної інформації"
  Проектом (реєстр. №10455), зокрема, пропонується встановити, що неоприлюднення інформації, обов’язкове оприлюднення якої передбачено законами "Про доступ до публічної інформації" та "Про засади запобігання і протидії корупції", - тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб від двадцяти п’яти до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
31.08.20120
Експерти ЦПСА повідомили про рівень готовність в Україні до нового навчального року
31 серпня відбулася чергова прес-конференція на тему: «Рівень готовності освітянської галузі до 2012 - 2013 навчального року у регіональному розрізі» яку провів Центр Політичних Студій та Аналітики. Наведені цифри дослідження наводилися у порівнянні з 2011 роком.
21.08.20120
Технології проведення інформаційної кампанії, спрямованої на руйнування передвиборчих інформаційних маніпуляцій в українському суспільстві, обговорювали молоді лідери з 8 регіонів України під Києвом
17-18 серпня 2012 року "Центром політичних студій та аналітики" за підтримки NED (National Endowment for Democracy) було проведено дводенний семінар «Форми та методи проведення інформаційно-просвітницької кампанії із руйнування політичних маніпуляційних технологій». Захід відбувався в рамках діяльності Коаліції Виборчих Ініциатив «Дзвін - Інформаційно-просвітницька кампанія з руйнування політичних інформаційних маніпуляцій «Я хочу.

Увiйти

Забули пароль?