This version of the page http://rivne.com.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-28. The original page over time could change.
Новини / РІВНЕ / rivne.com.ua
Новини  |   Коментарі  |   Статті  |   Афіша  |   Довідка
ПОШУК:
Новини
26 вересня 2012

16:42  Куди рівнянину подіти відпрацьовану енергозберігаючу лампочку ?

Цим питанням стурбовані не лише екологи , а й сміттєзбиральні підприємства Рівного. Нині на державному рівні пропонують мешканцям самим оплачувати їх утилізацію, а плату за це включити в тариф за послуги з вивезення сміття.

детальніше
16:41  Допомогу збільшено

Станом на 1 вересня за призначенням грошової допомоги особі, яка проживає разом з інвалідом 1 чи 2 групи внаслідок психічного розладу, котрий, за висновком лікарської комісії медичного закладу, потребує постійного догляду, звернулось лише 13% одержувачів від загальної кількості інвалідів 1 та 2 групи, що перебувають на обліку в центрі психічного здоров`я.

детальніше
16:41  Браконьєрів стає менше, та ловити їх все важче

В обласному управлінні лісового господарства відзвітували про збільшення кількості тварин у рівненських лісах та мисливських господарств, а також і про зменшення кількості браконьєрів.

детальніше
16:41  Майдан освітили

Вулиці села Майдан Дубенського району тепер освітлюються вночі. Всі п`ять вулиць села нещодавно електрифікували, витративши 117 тисяч гривень із місцевого бюджету. За використання електроенергії щомісяця доведеться платити близько 500 гривень. "Це також нам під силу, оскільки маємо значне перевиконання бюджету", — каже секретар Майданської сільської ради Людмила Швидка. На вулицях встановили нові ліхтарі з енергозберігаючими лампочками.

детальніше
16:38  "Сокіл" взяв штурмом квартиру пенсіонера

Ніхто й подумати не міг, як спецпідрозділу "Сокіл" доведеться перевіряти свою боєготовність, і не на навчаннях, а на практиці. У середу "Сокіл" разом із колегами з "Беркута" штурмував оселю пенсіонера на вулиці Пушкіна у Рівному. Дідусь взяв рушницю й погрожував, що стрілятиме у першого, хто зайде до нього.

детальніше
16:38  Перша у Рівному модна подія Fashion Time - вже стала традиційною

Шостий сезон Fashion Time вже знову готовий дивувати рівнян та демонструвати нові віяння моди. Дизайнери та стилісти об`єднані спільною ідеєю, зробити моду - індивідуальною та доступнішою. В останній день вересня запрошують усіх на модну подію - організатори, дизайнери та моделі.

детальніше
16:37  Французький гурт "Paradox" відкрив рівнянам всю правду

Французький Вересень у Рівному відкрив гурт "Парадокс". Французи ще до вечірнього концерту зустрілися з юними рівнянами. Рівне стало п`ятим містом у турне Україною. Гості розповіли - як утворився гурт, чому така назва, і яку музику грають. Порадували і справжнім Джаз-Фенком.

детальніше
16:37  Бу-Ба-Бу запрошує рівнян на літературний вечір

Бубабісти поспішають на зустріч зі своїми читачами після 5-тирічної перерви. Побачення призначили у Рівненському облмуздрамтеатрі цієї неділі, останнього дня вересня, о 18:00. Квіти, солодощі чи дрібнички у подарунок прихопити можна. А ось про квитки турбуватися не варто, вхід на рандеву — вільний.

детальніше
16:36  На Рівненщині прогнозують перевиробництво цукру, але коштуватиме він не менше, ніж 5.90

Надлишки традиційно складатимуть у коморах та засіках. Із минулих років у магазинах та на підприємствах зберігають 60 тисяч тонн цукру. Його б вистачило до урожаю наступного 2013 року.

детальніше
16:36  У рівненському "Текстильнику" відкрили сучасну спортивну залу

Витратили на це більше півмільйона гривень. Там дітлахи безкоштовно займатимуться греко-римською боротьбою. І вже невдовзі навіть планують проводити змагання серед спортсменів.

детальніше
16:35  Мінімальна пенсія в Україні зросте із першого жовтня

Нині її розмір становить 844 гривні. Але підніматимуть виплати не одразу, перерахунки відбудуться поступово.

детальніше
16:33  За наклеп не судитимуть...поки що

Журавський вирішив відкликати закон про наклеп. А пізніше знову подати. Тим часом Віктор Янукович назвав законопроект про наклеп помилкою його автора.

детальніше
24 вересня 2012

18:35  Чемпіонський старт

Стартовий матч нового чемпіонату Екстраліги міні-футбо­ль­ний клуб "Кардинал-Рівне" проводив проти чемпіона країни львівської "Енергії". І хоча львів`яни завітали у непоганому ігровому тонусі (позаду три гри в єврокубках), а для рівнян це був лише перший офіційний матч, саме наша команда двічі була попереду.

детальніше
18:34  ДАІ знайшла п`яних водіїв, через яких загинули діти

15 вересня у Костопільському та Дубровицькому районах водії, які збили людей на дорогах, втекли з місць пригод. Втім, працівники ДАІ їх розшукали: одного — в болоті, іншого — вдома.

детальніше
18:33  У потязі побилися пасажири

Шістьох пасажирів зняла міліція увечері 16 вересня з потяга №141 "Київ-Львів" на станції Сарни. На них поскаржились пасажири та провідники, бо ті у купейному вагоні вчинили бійку.

детальніше
18:33  Сто годин працюватиме, бо незаконно скуповував металобрухт

Дубровицька міліція створила спеціальні групи, які постійно працюють над виявленням фактів незаконного збуту металобрухту. Одна з них і встановила, що 46-річний Ігор, житель села Озерськ Дубровицького району, влаштував у своєму господарстві незаконну скупку металобрухту, яка діяла там ще з минулого року.

детальніше
18:32  Влучив у серце, але вбивати не хотів

Сплатити 25 тисяч гривень моральної та 10 тисяч майнової шкоди повинен рівнянин Роман своєму знайомому Андрію, якого ледве не вбив майже три роки тому. Крім того, відсидить у колонії за замах на умисне вбивство вісім років. Такий вирок проголосив Рівненський міський суд.

детальніше
18:32  Благодійні кошти зникли

 

детальніше
18:31  Сільський голова затримав злодіїв

Селами Костопільського району їздили троє циган, пропонуючи людям купити ковдри. Після того, як побували у 80-річної мешканки села Бичаль, бабуся помітила, що разом з "продавцями" з її оселі зникли гроші. Жінка зателефонувала голові Деражненської сільської ради Миколі Лукашцю та розповіла, що її обікрали. У кабінеті голови був на той час дільничний інспектор Віктор Кривчук. Чоловіки вскочили в авто і вирушили напереріз втікачам.

детальніше
18:31  Школяр скалічив свого друга

Поблизу магазину "Студент", що на вул.Бандери у Рівному, 14 вересня двоє одинадцятикласників, які навчаються в ЗОШ №11 та школі-ліцеї №2, вчинили бійку. Вдома одному із хлопців стало погано, отож батьки відвезли його до лікарні. Лікарі діагностували потерпілому закриту тупу травму живота — розрив селезінки та внутрішньочеревну кровотечу. Хлопця було прооперовано.

детальніше
18:31  Вбити дружину не дали перехожі

Увечері минулого вівторка у селі Острожець Млинівського району перехожі побачили, як у сквері чоловік душить жінку. Вони втрутились і затримали кривдника. Потерпілу швидка допомога відвезла в реанімацію.

детальніше
18:30  "Хюндай" рівнянина спалили на Закарпатті

Рівнянин приїхав відпочивати та зупинився в одному з готелів Мукачевого. Свій автомобіль "Хюндай" турист припаркував на ніч на стоянці готелю. Серед ночі машина запалала. Вогонь вдалося швидко загасити і він майже не пошкодив авто. Про пожежу в міліцію повідомив адміністратор готелю й на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Мукачівського МВ УМВС.

детальніше
18:28  Приїхав у гості та загинув

Вночі 18 вересня пожежа спалахнула в одному з приватних житлових будинків, що в селі Любиковичі Сарненського району.

детальніше
18:28  Донецькі очистять воду для рівнян

Рівне включили до проекту "Якісна вода". Незважаючи на гучну назву "національний", проект цей наскрізь комерційний. Через кілька днів стане відомо офіційно, які саме бізнесмени візьмуться забезпечувати 15 міст України "якісної водою". Проте у Держагентстві з інвестицій та управління національними проектами уже зізнаються, що попередньо підписано угоди з деякими інвесторами. Як повідомляють інтернет-джерела, постачатимуть питну воду в Рівне бізнесмени із Донецька.

детальніше
18:27  У жовтні Україна перейде на зимовий час

Верховна Рада у час, що залишився до виборів, не буде змінювати закон про тимчасові пояси. 28 жовтня, напередодні голосування, українці, як і в попередні роки, переведуть стрілки на одну годину назад. "Питання про доцільність переведення стрілок годинника двічі на рік досить дискусійне. І напередодні виборів ми не хочемо піднімати теми, які підривають суспільство", — заявив заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов. "Адже нас можуть звинуватити, що ми підігруємо Росії, або навіть побачити, що скасувавши перехід на зимовий час, ми даємо сигнал Кремлю про готовність вступити у Митний союз. Тож до виборів ми не будемо навіть обговорювати тимчасовий законопроект", — додав "регіонал".

детальніше
18:27  Мільйона на парк не вистачить

У міському Парку молоді, прозваному в народі "Лебединкою", нещодавно почали виймати бордюри вздовж доріжок, щоб зробити реконструкцію.

детальніше
18:26  У комп`ютерних клубах шукатимуть неповнолітніх

У Рівному перевірять комп`ютерні клуби, розважальні заклади та місця відпочинку молоді, щоб запобігти злочинності серед неповнолітніх та забезпечити захист їхніх прав. Для цього секретар міськради Андрій Грещук розпорядився створити відповідну робочу групу. Очолив її начальник міської служби у справах дітей Андрій Міщеня.

детальніше
18:26  Господарюватиме у Рівному Дубас?

Міський голова Рівного Володимир Хомко впевнений, що стане депутатом Верховної Ради. І вже подбав, щоб не залишати міське господарство на випадкову людину. У те, що можна буде у разі реалізації його мрій про депутатство швидко провести позачергові вибори міського голови, схоже, не вірить. А тому пропонує владу в Рівному перекласти на двох людей — секретаря міськради та першого заступника міського голови.

детальніше
18:24  Скільки платить кандидат

Тема витрат на агітаційну кампанію для наших кандидатів чомусь дуже неприємна. Про розміри своїх виборчих фондів часто й взагалі відмовляються говорити. Незважаючи на те, що законом передбачена така звітність перед Центральною виборчою комісією, яка, в свою чергу, зобов`язана разом з окружними виборчкомами контролювати надходження до цих фондів та видатки кандидатів на кампанію. "РВ" вирішила дослідити, скільки платить кандидат за своє бажання стати депутатом та скільки може заробити на виборах звичайний рівнянин.

детальніше
18:23  Прокуратура зацікавилася дерманськими хімічними відходами

Наглядовий орган залучив фахівців Державної екологічної інспекції, щоб перевірити додержання вимог екологічного законодавства на території Здолбунівського району.Перевірку розпочали після того, як проблему висвітлили журналісти Першого місцевого. Нагадаю, у четвер, 20 вересня ми розповідали про 23 тонни хімічних відходів, які залишили під відкритим небом на околиці села Дермань ІІ. Небезпечний вантаж має поїхати до Польщі на утилізацію. Однак терміни вивезення отрутохімікатів затягуються. Наші журналісти будуть відстежувати подальший розвиток ситуації.

детальніше
18:23  До Рівного після літніх канікул повернувся КВН

У новому сезоні винахідливі та кмітливі обіцяють ще більше цікавих виступів та оригінальних жартів. У першому півфіналі Міжрегіональної ліги КВН "Європа" зійшлися шість команд з України та Білорусі.

детальніше
18:22  Скандал, бійка та у рівненській 152-ій окружній виборчій комісії

Скандал та бійка виникли під час жеребкування членів дільничних виборчих комісій на 152-му окрузі, це місто Рівне. Засіданню окружної комісії передували ще й судові позови з боку опозиційних партій та кандидатів через порушення правил реєстрації.

детальніше
18:22  Дніпропетровська газова катастрофа може повторитися у Рівному

Внутрішньобудинкові газові мережі у рівненських будинках ОСББ просяться на ремонт. Власники квартир, співвласники будинків, не проти його оплатити. Але із ними відповідний договір не підписує ПАТ "Рівнегаз", хоча наполягає на ремонті.

детальніше
18:21  Два дні замість двох місяців визначатимуть чи хворіє людина на туберкульоз

 

детальніше
18:21  Новачки природничо-математичного ліцею урочисто стали учнями

Три тижні восьмикласники природничо-математичного ліцею "Елітар" випробовували свої сили у навчанні. Сьогодні вони подолали випробувальний термін і стали повноцінними членами великої родини. Нагадаємо, у цьому навчальному закладі навчають дітей з восьмого класу - профільним дисциплінам.

детальніше
» » »       Архів
За умови повного або часткового відтворення посилання на Rivne.com.ua є обов'язковим. Передрук, копіювання або відтворення інформації, що містить посилання на агентство "Українські Новини", у якому-небудь виді строго заборонений. Адміністрація сайту може не поділяти думку автора і відповідальності за авторські матеріали не несе.