This version of the page http://ak.ukravto.ua/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-27. The original page over time could change.
Новини | Автоцентр на Кільцевій
Про компанію
Новини та акції
Автомобілі
  • Opel
  • Chevrolet
  • ЗАЗ
  • LADA
Сервіс та гарантія
Запчастини
Фінансові послуги
Контакти
  • Новини
  • Акції
Головна → Новини
Новини
18.09.2012

Компанія «ГАРАНТ-АВТО» стала страховим спонсором кубку «Формула За Кермом»

18.09.2012. Страхова компанія «ГАРАНТ-АВТО» виступила з підтримкою Кубку «Формула За Кермом», організованого однойменним автомобільним виданням.

докладніше
18.09.2012

СК "Експрес Страхування" увійшла до ТОП-15 найлояльніших страхових компаній України

СК "Експрес Страхування" визнана однією із найлояльніших страхових компаній за версією фінансового журналу "Личный счет".

докладніше
12.09.2012

Компанія «ГАРАНТ-АВТО» відшкодувала понад 70 тис. за полісом КАСКО

12.09.2012. Житомирська філія страхової компанії «ГАРАНТ-АВТО» відшкодувала своєму клієнтові 73 150 грн. за полісом КАСКО.

докладніше
10.09.2012

На Столичному Автошоу відбулася презентація ЗАЗ VIDA Special Version

На головному автомобільному святі країни - Столичному Автошоу, яке традиційно відкриває свої двері на початку вересня, дистриб'юторська компанія «АвтоЗАЗ-сервіс» представила публіці абсолютно нову модифікацію ЗАЗ Vida Special Version в ще більш сучасному вигляді.

докладніше
31.08.2012

В рамках Столичного Автошоу відбудеться Фестиваль симфонічної музики

Головне автомобільне свято країни вже зовсім близько! За традицією, що склалася Автомобільне ШОУ відбудеться на початку вересня і проходитиме на території найбільшого в країні «Автоцентру на Столичному». У цьому році головною темою Столичного Автошоу стане музика і автомобілі. Відвідувачі заходу зможуть не тільки познайомитися з довгоочікуваними новинками світового автопрому, а й отримати задоволення від гарної симфонічної музики.

докладніше