This version of the page http://loyalty.ukravto.ua/news/1212.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-25. The original page over time could change.
CarMan@CarWoman | Новини
 
 

←Всі новини
17.11.2008

Підрозділу Корпорації УкрАВТО, продовжує активно розвивати свою торгово-сервісну мережу, не дивлячись на фінансову кризу в країні.

Дилерська мережа компанії CA Automotive, офіційного дистриб'ютора автомобілів Chery в Україні і структурного підрозділу Корпорації УкрАВТО, продовжує активно розвивати свою торгово-сервісну мережу, не дивлячись на фінансову кризу в країні. Так, в листопаді, мережа компанії, яка і так є однією з найбільших і розгалужених в Україні, поповнилась новими автоцентрами в Херсоні і Прилуках. Постійно розвиваючи свою торгово-сервісну мережу, дистриб'юторська компанія CA Automotive втілює в життя свою головну мету – бути ближче до свого клієнта, створюючи для нього найкращі умови придбання і обслуговування автомобіля.

Нові автоцентри повністю відповідають всім корпоративним стандартам компанії Chery Automobile Co. Відкриття нових автоцентрів Chery в Херсоні і Прилуках тепер дозволить жителям цих міст познайомитися в комфортних умовах зі всім модельним рядом, отримати вичерпну інформацію від консультантів і особисто протестувати вподобаний автомобіль. Також в салонах працюють відділення банку і страхової компанії, в яких можна оформити кредит на покупку автомобіля і тут же його застрахувати та сертифіковані СТО, на яких проводиться повний комплекс робіт по обслуговуванню автомобілів і магазини запасних частин, де кожен клієнт зможе купити будь-яку необхідну деталь до свого автомобіля.




Телефон гарячої лінії: 0-800-507-717
Контакти Підписка