This version of the page http://www.bank-premium.com/view.deposits/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-09-24. The original page over time could change.
Преміум Банк >> Юридичним особам >> Депозиты
eng укр рус
Искать
карта сайта
Депозиты

ПАТ «КБ «Преміум» здійснює залучення коштів на депозитні рахунки з урахуванням зацікавленості клієнтів у накопиченні заощаджень та одержанні відповідного доходу. ПАТ «КБ «Преміум» приймає депозити клієнтів - юридичних осіб в національній і іноземній валютах за умови повернення грошових коштів після закінчення визначеного договором терміну.   Грошові кошти приймаються на депозитні рахунки без обмеження максимальної суми. Клієнт – юридична особа - може відкрити в ПАТ «КБ «Преміум» необмежена кількість рахунків і зберігати свої грошові кошти згідно з умовами, передбаченим відповідним договором.   ПАТ «КБ «Преміум» виплачує клієнтам дохід у вигляді відсотків по депозитах. Розмір процентної ставки встановлюється відповідно до ставок, затверджених Банком на момент укладення договору.   Відкриття, закриття депозитного рахунку і виплата відсотків здійснюються виключно в безготівковому порядку через поточний рахунок Клієнта - юридичної особи. Укласти договір з ПАТ «КБ «Преміум» може будь-яка організація, яка є юридичною особою, незалежно від її організаційно-правової форми і місцезнаходження поточного рахунку.   Договір набирає чинності з моменту вступу грошових коштів на депозитний рахунок клієнта.

            Пакет документів для відкриття депозитного рахунку:

У разі, якщо у банку відкрито поточний рахунок у національній чи іноземній валюті і сформовано повний пакет документів, то клієнт нові документи до банку не подає.

Якщо у банку не відкрито поточний рахунок у національній чи іноземній валюті , то для відкриття депозитного рахунку підприємство подає в банк пакет документів, аналогічний тому, який необхідний для відкриття поточного рахунку в національній валюті. 

rss
  • Услуги банкам
  • Пресс-центр
  • Пресс-релизы